Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב יונדאי גטס 2009, בכל פעם שאני נכנסת לרכב אני רואה שלולית קטנה של מים על הרצפה במושב ליד הנהג. השלולית על השטיח והרצפה כולה ספוגה רק שם, כבר התקלקל לי בגלל זה מזגן ותיקנתי..

מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה? איך לספוג ולמנוע מזה לקרות שוב?

אני חושבת שהמים חודרים מלמטה כי רק שם רטוב

אשמח לעזרה, תודה רבה!

פורסם

בעיות כאלה לא תמיד קל למצוא את מקורן.

מים יורדים למטה לכן לא בטוח שהמקום שאת רואה אותם הוא המקום ממנו הם מגיעים.

שימי לב למספר דברים:

1. האם מדובר במים צלולים או מים עם ריח כמו נוזל קירור של המנוע?

2. האם המים מופיעים לאחר חניה או לאחר נסיעה? לאחר הפעלת מזגן או לאחר הפעלת חימום? אלה 2 יחידות שונות.

האם יש קשר למזג האויר? המים מופיעים אחרי ירידת גשם?

4. האם יש סנרוף ברכב?

5. ידוע לך אם הרכב עבר תאונות/פגיעות כלשהן?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אלה מים צלולים, אין ריח של מנוע, המים מופיעים בד"כ אחרי חניה ממושכת בלי קשר למזגן וזה קורה רק בחורף.. והרכב באופן כללי מאוד שמור, לא עבר תאונות מיוחדות.

זו בעיה שמחייבת מוסך?

פורסם

היה לי אותו מקרה, היית לי סתימה באחד הצינורות של הניכוז.. בטיפול המוסכניק הכניס לחץ מים בצינור (נמצא איפה שהמתזים) ראה שלא נכנס מים יותר והסתימה השתחררה.

ממליץ לבדוק את האופציה הזו.

פורסם

לפי התשובה שלך מדובר ככל הנראה במי גשם.
מתחת לאזור המגבים יש מעין צורה של קופסה, ייתכן ומתחת לסריג.

לקופסה הזאת יש צינור ניקוז.
המקום הזה נוטה להתמלא בעלים שנושרים על האוטו.

צריך לנקות את כל האיזור ולוודא שמים יכולים להגיע לצינור הניקוז ושהוא לא סתום. אם את לא מצליחה לבד, אז צריך ללכת למוסך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...