Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הולך,

אחד הדברים שאני הכי שונא(במיוחד בימים אלה) זה האינטראקציה בתחנת דלק כדי לשלם, ובגלל זה חשבתי להתקין דלקן.

ראיתי שיש כזה דבר שנקרא דלקן אוניברסלי, והשאלה שלי זה האם זה נמצא ברוב תחנות הדלק? (ראיתי שיש חוק אבל לא יודע מה המצב בשטח)

תודה.

• מצחיק 1
פורסם

יש כבר תחנות שאתה יכול לתדלק באמצעות אפלקצייה בסמארטפון, ונראה לי שזה יענה על הצורך בלי להתעסק ברכב.

נסיתי את זה כבר כמה פעמים בסונול, זה ממש נוח. ברגע שאתה עומד ליד המשאבה אז האפלקציה תזהה את זה ומשם אתה יכול להתחיל בתדלוק.

אני לא יודע אם שאר חברות הדלק מציעות את השירות הזה גם, שווה לבדוק אם זה נשמע כפתרון טוב עבורך.

פורסם

דלקן נמצא בכל תחנות הדלק של הרשתות הגדולות, לא יודע לגבי תחנות פרטיות או רשתות קטנות. 

אבל אתה חותם על הסכם התקשרות עם כל רשת בנפרד. 

אם חתמת בסונול, אתה יכול לתדלק בדלקן רק בתחנות סונול. 

אפשר לחתום על הסכם התקשרות עם כמה חברות.

זה כן שווה, נוח ויעיל. 

פורסם (נערך)

אני לא מבין איזה אינטראקציה יש לך בשביל התשלום בתחנת הדלק. כבר מעל 30 שנה שהתשלום נעשה במשאבה, באמצעות כרטיס אשראי. האפליקציה נותנת לך עוד שכבה של נוחות. גם התשלום בכרטיס אשראי צפוי להיות יותר פשוט בחודשים הקרובים, כאשר יעבור ל-EMV ובמקום להקיש שורה של מספרים תקיש רק את ה-PIN (ואולי הגבלת סכום).

אני חייב לומר שבדקתי את התנאים בתשלום באפליקציות, לאדם כמוני, שממלא דלק פעם ב-7-10 ימים, ההנחה המוצעת היא במקרה הטוב לא משמעותית. אם אתה מרבה לבזבז את כספך בחנויות הנוחות זה נראה קצת אחרת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

אני לא מבין איזה אינטראקציה יש לך בשביל התשלום בתחנת הדלק.

לא צריך להוציא את הארנק.

אפשר לתדלק אם לא לקחת  את הארנק איתך בכלל.

לא צריך להקיש מספר תעודת זהות ומספר רכב, ולא את הקוד של הכרטס אחרי שיעברו ל contactless.

מקבל ריכוז הוצאות דלק בנפרד.

לא צריך להתעסק עם אפליקציה.

יש הנחה (לא מי יודע מה גדולה) ממחיר מחיריון דלק בתחנה. 

לא צריך לעשות כלום.

מגיע, ממלא דלק ונוסע. 

מעבר לכך היום התקנת הדלקן לוקחת כמה דקות ולא כוללת שום התממשקות למערכת החשמל של האוטו כגון חיתוך חוטים, סלילת חוטים לבית פיוזים וכדומה אלא רק טבעת סביב פתח התדלוק וצ'יפ שלא מחובר לשום דבר (חוץ מלאותה טבעת עצמה). לאחר ההתקנה מזינים באמצועת מכשיר יעודי לצ'יפ את פרטי הרכב וזה הכל. 

פורסם

ומצד שני אתה נותן לעוד מישהו הרשאה לגשת לחשבון הבנק שלך. לא שחברות הדלק חשודות בהונאות אשראי, אבל בכל זאת עוד משהו שמצריך מעקב.

הדלקן בהחלט מומלץ למי שמתדלק לעתים קרובות ויהיה נוח במצב בו, למשל, רוצים לתת לבני משפחה גישה נוחה לתדלוק בלי להשאיר להם כרטיסי אשראי. מצד שני, היתה תקופה בה היה לי דלקן והרגשתי מוגבל בבחירת תחנות הדלק דווקא לתחנות פחות נוחות. אז המגבלה הזו פחתה עם ההתקן האוניברסלי, אבל עדיין קיימת. יותר מזה. ההנחה לליטר די מצומצמת (אגורות בודדות יחסית לתדלוק עצמי רגיל), ואם אתה נוהג לתדלק בתחנה מוזלת ממש תשלם בדלקן יותר מאשר בתדלוק עצמי רגיל.

אז לא שאין לדתקן תפקיד, אבל לצרכן הפרטי הוא די מוגבל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאחרונה אני עם האפליקציה של פז- נוח לי איתה. משתמש בזה פחות בשביל ההטבות ו "שק המטבעות", יותר בשביל הנוחות שלא צריך להוציא את האשראי, להקליד הרבה מספרים, לבחור סוג דלק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 40 דקות, sperial כתב:

אז המגבלה הזו פחתה עם ההתקן האוניברסלי, אבל עדיין קיימת.

אם אתה עם רכב חברה המגבלה קיימת.

אם אתה עם רכב פרטי, לא קיימת המגבלה הזו. מתדלק רגיל בתשלום באשראי או במזומן בכל תחנה שאין לך הסכם איתה. ובתחנות שיש הסכם מתדלק בדלקן. 

פורסם

אחד היתרונות בזה שהחזרתי רכב חברה, זה שאני יכול לתדלק איפה שבא לי.

החיסרון זה שזה יורד לי מהאשראי עכשיו 😭

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתה לי את הדילמה הזאת לפני כמה זמן והגעתי למסקנה שזה לא שווה את זה שיש לך כרטיסי תדלוק שנותנים הנחה גדולה יותר.

בten לדוגמא יש הנחה די משמעותית בימים מסויימים שמגיעה אפילו ל30-40 אגורות לליטר שזה לא מעט בכלל.

פורסם

אני עם דלקן של Pumpi. מאוד מרוצה. לא בטוח שזה חוסך הרבה כסף אבל זה הופך את עניין התדלוק להרבה יותר נוח ומהיר.
כפי שנאמר קודם, התקנה סופר פשוטה. מסתכם בהתקנה של שתי דקות עבור טבעת חיצונית סביב פיית התדלוק.

36bb24f29ea82876003550e1e4cf21ed.jpg

S60 Rdesign

פורסם
לפני 6 שעות, banji man כתב:

אני עם דלקן של Pumpi. מאוד מרוצה. לא בטוח שזה חוסך הרבה כסף אבל זה הופך את עניין התדלוק להרבה יותר נוח ומהיר.
כפי שנאמר קודם, התקנה סופר פשוטה. מסתכם בהתקנה של שתי דקות עבור טבעת חיצונית סביב פיית התדלוק.

36bb24f29ea82876003550e1e4cf21ed.jpg

מה העלויות התקנה/שירות (למשל, אם יש עלות חודשית) וכמה הנחה מקבלים דרכם?

פורסם

חשוב לבדוק בחוזה איזה מחיר משלמים.
חשוב שיהיה כתוב מחיר המשאבה ולא מחיר מחירון

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

ואם ההגדרה היא "הנחה" לשים לב מהו מחיר הבסיס. בדרך כלל יצויין המחיר בשרות מלא, אבל ההנחה האמיתית - אם קיימת - צריכה להיות מחושבת בהשואה לשרות עצמי, שהוא, אאל"ט, 21 אג' פחות מהשרות המלא. אז אם מצויינת הנחה של 25 אג' מדובר למעשה בהנחה של 4 אג' לליטר, ואם אתה משלם דמי מנוי חודשי 7 ש"ח אתה צריך למלא 175 ליטר בחודש כדי להגיע לשוויון.

• תוכן חדש...