Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון - תקציב מוגבל 10-13K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב ראשון בתקציב בין 10-13 אלף.

המאפיינים החשובים לי בסדר יורד: אמינות,בטיחות,תחזוקה זולה צריכת דלק ונוחות.

חשבתי בכיוון של מאזדה 3 דור ראשון/סובארו אימפרזה ניו אייג'/ מיצובישי לנסר.

חשוב לי להגיד שהרכב משמש כרכב שני ולנסיעות קצרות בלבד. סביבות 5-6K בשנה.

אשמח לדעה/המלצה שלכם

פורסם

מאזדה 3 2008 יכולה להיכנס בתקציב, היא כנראה תהיה הכי חדישה מבין כל השאר , 

לגבי אמינות , מנסיון עם מיצובישי לנסר2005  היא בהחלט אמינה, אם כי צריך למצוא אחת שהוחלפו לה דברים שהם בלאי טבעי (רדיאטור, ממיר וכדו')

צריכת הדלק שלה די דומה למאזדה 3 

המאזדה הרבה יותר נוחה (מנסיון גם עם מאזדה  3 2008)

פורסם

בתקציב שלך ובנסועה שלך צריכת דלק לא צריכה להיות פרמטר בכלל. זה לא קריטי.

אם אתה מחפש בטיחות לא רעה, אולי שווה להסתכל על פוקוס דור שני. מנוע 1.6 וגיר אוטומטי פלנטרי של 4 הילוכים.

זה לא מתכון לביצועים או חיסכון בדלק, אבל זה גם לא תקבל מאימפרזה\3\לנסר.

היא די נוחה והבטיחות טובה יחסית לרכב בגיל הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטרף להמלצה על הלנסר. משום מה, שמדברים על רכב ישן ואמין נוטים לחשוב לכיוון של טויוטה, הונדה ומזדה. לדעתי מיצוביש שי שנות ה - 90 ותחילת העשור הראשון של שנות ה - 2000 הן המכוניות האמינות ביותר. כמובן שתמיד יש יוצא מן הכלל ורכב בתקציב הנ''ל זה בכלל לא ערובה לאמינות מופתית אבל רכב שטופל בצורה סבירה, יראה אמינות מצויינת.

אם בא לך משהו קצת יותר מודרני אז שברולט קרוז האטמוספרית (לא טורבו) נכנסת לך בכייף לתקציב. מה שכן, משום מה יש לרכב הזה שם בעייתי. זה מוזר ודי מזכיר את מה שהיה עם האופטרה. אני מכיר 3 אנשים עם הרכב הזה ושלושתם מבסוטים לגמרי. אם תחליט ללכת על האופציה הזו, אמליץ לך לעשות חקירה קצת יותר מעמיקה לגבי האמינות של הדגם. יכל להיות שזה סתם אגדה חסרת בבסיס.

פורסם

אם כן אז רק ידנית. מה שכן, פורסמו כמה פוסטים כולל אחד ממש טרי לגבי אמינות מעורערת גם בפיאסטה הידנית. פחות עניינים של גיר ומנוע ויותר עניינים של מה שמסיביב.

האמת ששקלתי פיאסטה ידנית לא מזמן. לא יצא לפועל בגלל שהטובות נמכרות ממש מהר - תוך כמה שעות, חלק עם ק''מ מטורף וחלק גדול פשוט מוזנחות בקטע מחפיר. ב - 2 שראיתי המערכת לא עבדה כליל.

לבסוף באותו תקציב פחות או יותר, הלכתי על הסקודה סיטיגו ידנית. אמנם רכב מנייטורי אבל נוסע כמו גדול. (עשה כבר חיפה ת''א והאמת לא הרגיש נורא בכלל) נושא המקום פחות חשוב לי כי הוא משמש אותו בעיקר בסופשים עם עוד אחד אחד גג שניים . צריכת דלק של קטנוע וטיפולים זולים לבסוף הכריעו כי אני באמת לא צריך יותר. שווה לך לבדוק אותה, סיאט מי ופוסווגן אפ לפי דעתי.

פורסם

הפיאסטה דווקא לא רעה בכלל בגרסה שפות"ש שואל עליה, מנוע וגיר אמינים לצד אבזור לא רע ובטיחות טובה לזמנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...