Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי 

אני אשמח להכוונה לגבי קניית רכב, אני אציג את הרצונות שלי, שכמובן יסתרו אחד את השני. אשמח להכוונה כללית על איזה רכבים כדאי להסתכל .. 

אציין שכרגע יש לי גולף 2008 ואני מבסוט עליו, יחסית קטן מבחוץ , מרווח מבפנים, מנוע חזק ונוח לעקיפות/השתלבויות (מבחינתי זה פרמטר בטיחותי)

בגדול הMUST שלי הוא

1. בטיחות

2. מקום ל2 כסאות בטיחות בנוחות במושב האחורי (אם אפשר יהיה לדחוס בינהם אדם שיושב בכלל מדהים)

3. מקום מרווח לנהג גם מבחינת גובה - שהראש לא ישתפשף בתקרה , וגם ברכיים שלא יגעו בהגה (אני 1.90 והרבה רכבים קטנים לי, למשל מאזדה 3 מרגיש לי מאוד צפוף אפילו שהרכב ענק חיצונית)

4. בגאז' גדול לטיולים

5. אני מחפש רכב "שמנמן" אני אף פעם לא בטוח אם המינוח הוא SUV או CROSSOVER , אבל בסגנון קאיה ספורטאז'  / סקודה קארוק וכ"ד

בנוסף הייתי שמח לרכב שיש לו איזשהן יכולות שטח, אני לא מצפה לעשות בולדרינג ככה ש2 גלגלים נגדיים יהיו באוויר.
אבל כן אשמח להרגשה יותר נעימה כשאני נוסע ביער בן שמן וצריך לעבור מהמורות וסלעים בולטים. משהו עם מתלים יותר ארוכים/רכים ? 
אני מניח שגם חשוב בהקשר הזה זה מרווח גחון, וזווית נטישה וגישה

אם יש אפשרות ל4*4 אז בכלל דבש 

עוד כמה דברים שכדאי לציין :

- אין לי עניין ברכב חדש, אני גר במרכז, לא עובר חודש שבו אני לא מקבל שריטה חדשה על הרכב. מעדיף שמישהו אחר יספוג את הירידת ערך של השנים הראשונות. אין לי שום בעיה עם רכב בן 5 שנים. הרכב הנוכחי בן 12 והוא מעולה.

- התקציב שלי סביב ה100K, אבל אני גמיש. אם פתאום אגלה שרכב חלומותי יעלה יותר אז אתגמש.

עריכה אחרונה על ידי אופסשםמשתמש
פורסם

סובארו פורסטר עונה למגוון הדרישות שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שהדרישה לרכב 4x4 מיותרת. 

כל ג'יפון יסע יפה בשבילי קקל. 

ממליץ להתמקד בספורטאז' מנוע 2000 משנת 2016/7.

רכב מרווח עם מערכות בטיחות מקוריות (בלימה אוטונומית ותיקון סטיה מנתיב). גבוה מספיק לשבילים ובעל מנוע די חזק שיספיק לשימוש ממוצע (שימוש במצב ספורט יתן תגובות טובות עוד יותר). 

המרווח במושב האחורי הוא מהגדולים בקטגוריה. סביבת הנהג מרווחת ולא קשה למצוא תנוחת נהיגה טובה. 

תא המטען גדול ממה שאתה רגיל בגולף אבל יש גדולים ממנו (טיגואן למשל). 

מדובר ברכב אמין וההיצע גדול. אין בעיה לאתר רכב שמור עם נתונים טובים. 

המחירים נעים סביב ה 100k.אולי קצת יותר ל 2017 פרטית וטובה. 

חיסרון? צריכת דלק 1/10 אבל לא רשמת חיסכון בדרישות. ומצד שני, עלויות הטיפולים זולות יחסית ככה שבחישוב כולל זה מתקזז אלא אם כן אתה נוסע יותר מהממוצע (15k-18k  קילומטר בשנה). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 47 דקות, markb205 כתב:

אני חושב שהדרישה לרכב 4x4 מיותרת. 

כל ג'יפון יסע יפה בשבילי קקל. 

אם באותו תקציב אני יכול לדחוס משהו שהוא קצת יותר "שטח" זה יהיה נחמד
אנחנו משפחה שאוהבת לטייל ועד כה מסלולים שמתחילים בשביל גישה 4*4 היום לא רלוונטים מבחינתינו

פורסם

ביקשת בטיחות כפרמטר החשוב ביותר, פורסטר בתקציב הזה לא יכלול מערכות בטיחות. 

xv אייסייט ישלב יכולת שטח ומערכות בטיחות. אבל יהיה קטן וצפוף. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני כשעה, markb205 כתב:

ביקשת בטיחות כפרמטר החשוב ביותר, פורסטר בתקציב הזה לא יכלול מערכות בטיחות. 

xv אייסייט ישלב יכולת שטח ומערכות בטיחות. אבל יהיה קטן וצפוף. 

כשאתה אומר שהוא לא יכלול מערכות בטיחות 

למה אתה מתכוון ? 

התראה על נתיב ודברים כאלה ? זה פחות קריטי לי 

כשאני אומר בטיחות אני מתכוון שאם מישהו יוצא לעקיפה מולי ומתנגש בי חזתית, הסיכוי שלי לשרוד גבוה 
כריות אוויר, הקדימה נמעך טוב וסופג את המכה, וכ"ד 

אשמח אם תוכלו לחוות דעה על jeep compass ועל הgrand cherokee בהקשר הזה ? 

אני מניח שאצטרך לרדת בשנתונים כדי להכניס את זה לתקציב . אבל איך הרכבים האלה ? 

פורסם

חוץ ממערכות ההתרעה הפסיביות (שהו יותר טובות מההתקנות של מובילאיי) באייסיייט  יש את המערכות האקטיביות האלה:

בלימה אוטומטית בזיהוי מכשול בנסיעה לאחור

בלימת חירום אוטונומית

לדעתי, אלו מערכות בטיחות משמעותיות שיעזרו בתאונות חזית-אחור ובתאונות עם הולכי רגל.

יש גם התראה נגד תאונות "דרסתי ילד ברוורס".

מבחינת כריות (7) ומבנה אין הבדל בין האייסייט לשאר הגרסאות.

(לאייסייט יש גם מערכות עזר ל"שטח" שלא קיימת בכל רמות האבזור) תנסה להכנס לXV ותחליט אם הוא צפוף לך. מקום לשני מושבי בטיחות יש.

הקומפאס והצׁ'ירוקי הם ברמת מחירים אחרת ומה שתוכל לקנות כנראה לא יכלול מערכות בטיחות. גם עלות התחזוקה היא בהתאם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...