Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, vladclar כתב:

אז משהו בהגדרות או כיוונים של המולטימדיה השתבש עוד לפני החלפת המצבר. אם היא נדלקת לאחר מכן, לא נורא.

כן זה קרה עוד אתמול (אחרי שהנעתי עם כבלים) האמת שבכל מקרה תכננתי להחליף אותה וסה"כ זה לא נורא להדליק ידנית בתחילת נסיעה

ככה שזה לא קריטי לי. כל עוד אין נזק אחר מבחינתי לא נורא.

תודה על הסיוע!

פורסם
לפני 5 שעות, ariari1234 כתב:

בדיוק קורא את השרשור
מישהו פעם הזמין מצבר עד הבית?
הזמנתי את החברה הזאת הם בדרך: https://top-batteries.co.il
איך זה עובד ההחלפה עד הבית? המחיר היה ממש זול שאני קצת חושש

אני הזמנתי מ"מקס מצברים" שהגיע אלי לחניה בעבודה (שווה ערך לעד הבית).

גם אצלי המחיר היה זול מאוד (450 ש"ח למצבר בוש 60A לא ראיתי באף מקום) וחששתי שמדובר במצבר יד שניה (מה גם שהוא הגיע פתוח ולא ארוז, למרות שהאריזה לא מחייבת בכלל כי יש יצרנים שלא מספקים מצבר ארוז)

לגבי ההחלפה, אצלי הוא הגיע, הניע את הרכב עם מטען מצברים וכשהרכב היה מונע הוא ניתק את המצבר וחיבר את החדש (אני לא יודע מה החשיבות של להחליף מצבר כשהרכב מונע אבל הוא אמר שהוא מחוייב לעבוד ככה).

לגבי המחיר- אתה מקבל אחריות ואותי זה מה שעניין בסוף. מבחינתי המצבר יכול להיגמר (טפו טפו כן?) והחברה תשלח שוב פעם מישהו להחליף אותו-בעיה שלהם.

לדעתי תהיה רגוע 

• תוכן חדש...