Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שם של חלק - אופל אסטרה טורבו

netanel1014
שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, מופיע לי במחשב קוד p0171 והמנוע קצת רועד. הוחלף מכסה שסתומים עם אטם והבעיה לא נפתרה.

ראיתי את סרטון ביוטוב בו הוא מחליף חלק מסויים , רציתי לדעת מה השם שלו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ברז כאניסטר אבל חבל סתם להחליף חלפים 

בדוק ראשית באיזה תנאים ה קוד מופיע ואז אפשר היה לאבחן יותר מדוייק.

כשהברז הזה תקול או תפוס פתוח מכאנית היה לך קודי תקלה על לחצי גידוש וזרימת אוויר הרבה לפני P0171.

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, חיים יוד כתב:

זה ברז כאניסטר אבל חבל סתם להחליף חלפים 

בדוק ראשית באיזה תנאים ה קוד מופיע ואז אפשר היה לאבחן יותר מדוייק.

כשהברז הזה תקול או תפוס פתוח מכאנית היה לך קודי תקלה על לחצי גידוש וזרימת אוויר הרבה לפני P0171.

חיים יוד.

אולי תוכל לעזור לי ? איך אפשר לאבחן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אנסה.

אתה צריך להבין שהקוד הזה מגיע ממפות הדלק שמושפעות ישירות מחיישן חמצן קדמי שמושפע מיחס אוויר דלק והוא גם יכול "לשקר".

אני מבין שיש ברשותך איזה קורא פרוטוקול OBD2 , כנס בתפריט ל FF  ותראה את התנאים שנרשמו בקרות התקלה - סל"ד ,חום מנוע ,עומס מנוע וכו כך תבין באיזה תנאים קרתה התקלה אם בסרק אז חפש משיכות אוויר מהצד וכול אוויר לא מדוד שנכנס למנוע ואם בסלד גבוה עומס גבוה אז יש לחשוד ב מש דלק - לחצים או מד כמות אוויר מלוכלך וכו אבל בתנאי שחיישן החמצן מדווח נכון ואמתיי - יש ליצור תערובת ענייה או עשירה ולראות תגובות של  החיישן במתח.

תצטרך אולי להעזר בשעון לחץ דלק ומכונת עשן לבדיקת מע היניקה כולל מעגל הגדישה והקירור ביניים.

אתה רואה זה לא פשוט וקוד תקלה זה רק נקודת התחלה ולא תקלה ,ולעטים התקלה היא תוצאתית ולא ישירה.

בהצלחה

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...