Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה על התגובות. בדקתי ואוכל לבטל בלי בעיה.

מה אתם אומרים על בדיקת הקנייה? ברור שאת הליקויים צריך לתקן על חשבונם... אבל אני נוטה לכבר לקנות חדש וזהו

F643B7F3-028B-4322-BB76-8E6A057F6585.jpeg

עריכה אחרונה על ידי שחורבז
פורסם

תבין משהו פשוט: הסוכן ככל שדופק אותך יותר בעסקה גרועה ככה העמלה שלו גבוהה יותר. עכשיו אתה תחליט אם לקנות רכב בן 4 ועוד מליסינג שלך תדע איך נסעו ואיך טיפלו בו,  שאני אישית חושב שיש רכבים טובים ממנו ובמיוחד שאפשר לקנות בסכום הזה סופר מיני טובה ובטיחותית יותר.

סה"כ פיקנטו, לא איזה רכב נדיר. 

פורסם
לפני 50 דקות, שחורבז כתב:

תודה על התגובות. בדקתי ואוכל לבטל בלי בעיה.

מה אתם אומרים על בדיקת הקנייה? ברור שאת הליקויים צריך לתקן על חשבונם... אבל אני נוטה לכבר לקנות חדש וזהו

F643B7F3-028B-4322-BB76-8E6A057F6585.jpeg

זאת בדיקה שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגדול בדיקה סטנדרטית של רכב ליסינג (4 צמיגים, מצבר, טיפול ועוד כמה זוטות) לא שמור במיוחד,

אם אתה ממש "חושק" ברכב הזה לא הייתי שולל הולך למוסך מקבל הצעה לתיקון מוריד מעלות הרכב ועוד קצת בגלל תיקוני פחחות.

פורסם
לפני 27 דקות, yulianx כתב:

זאת בדיקה שלך?

כן

לפני 55 דקות, llaavvii כתב:

בגדול בדיקה סטנדרטית של רכב ליסינג (4 צמיגים, מצבר, טיפול ועוד כמה זוטות) לא שמור במיוחד,

אם אתה ממש "חושק" ברכב הזה לא הייתי שולל הולך למוסך מקבל הצעה לתיקון מוריד מעלות הרכב ועוד קצת בגלל תיקוני פחחות.

אין לי כל כך זמן לצערי לחיפוש וללוגיסטיקה (עבודה...) וגם אין רכב להתניידות, בגלל זה גם קצת נצמדתי לעסקה.

לא כהצדקה, רק רקע.

חושב על כבר לסגור על רכב חדש, אבל זה עוד 17 אלף + שבוע-שבועיים נוספים ללא רכב.

לפני כשעה, itamarg כתב:

תבין משהו פשוט: הסוכן ככל שדופק אותך יותר בעסקה גרועה ככה העמלה שלו גבוהה יותר. עכשיו אתה תחליט אם לקנות רכב בן 4 ועוד מליסינג שלך תדע איך נסעו ואיך טיפלו בו,  שאני אישית חושב שיש רכבים טובים ממנו ובמיוחד שאפשר לקנות בסכום הזה סופר מיני טובה ובטיחותית יותר.

סה"כ פיקנטו, לא איזה רכב נדיר. 

על איזה עוד דגם היית מסתכל באותו סדר גודל של מחיר? דווקא אהבנו את הקשיחות/תגובה של הפיקנטו לעומת ה-208.

יונדאי i10 בעבר (כנראה 2018-2019) הרגישה לי גם פחות מגיבה. כנראה שמבחינת סגנון סובייקטיבי מעדיפים מאוד כוח בסל״ד נמוך לעומת נתונים יבשים.

פורסם (נערך)

הייתי יורד בשנה אחת ובודק שברולט ספארק 2016.

אם האבזור חשוב לך, מחפש דגם lt+ או Ltz.

אני מאמין שתוכל למצוא כזו בפחות מ50 אלף. 

אל תצפה לשמירה על הערך.

אתה תקנה בזול ואחכ מוכר ביותר זול. 

הספארק חזקה וחסכונית יותר אם כי יש לה קצת השהיה מעצבנת בגלל הגיר הרציף. 

בכל מקרה לא מדובר כאן במכוניות ספורט. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תוכן חדש...