Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי להתייעץ.
אני בלי רכב כבר כמה שנים.
בגדול המטרות שלי מהרכב הן כמובן ניידות,לעבודה או לבילויים ובאופן כללי שיהיה כי אין לי רכב במשפחה.
בזמנו קניתי רכב יד 2 והרכב היה במצב מכני נוראי והלך לי המון כסף לאחזקה של הרכב ובקושי הייתי סוגר את החודש.
הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות רכב,מהחברה יד 0.
חשבתי על סיאט איביזה או לאון משהו של צעירים שנה חדשה.
אני לא כל כך מבין ברכבים אז רציתי לשמוע מה דעתכם האם שווה לי ? אם לקחת בתשלומים? אם אפשר לקנות מהחברה רכב יד 0 אבל לא של השנה הכי חדשה(למשל שנה שנתיים אחורה) בגדול אני מתכנן ללמוד שנה הבאה שזה גם אחד השיקולים שלי. מה יותר חסכוני?(רוצה אוטומט) והאם לדעתכם שווה לקנות מהחברה ?

אשמח לחוות דעת.
תודה מראש.

פורסם

אם אין לך יכולת כלכלית כרגע להגיע לרכב חדש, ממליץ לא לרכוש כזה. 

גם רכב בן שנתיים/שלוש שטופל בזמן וננהג בעדינות, יתן לך שקט נפשי. 

רכב מיני כמו פיקנטט ex 2017 (כ 55000 שקל). או מאזדה 2 (יקרה יותר) . לא יכניסו אותך לבור כלכלי ברכישה. ויהיו מספיק אמינות וזולות לאחזקה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אתה צריך לבדוק קודם אם תעמוד בהחזרי תשלום חודשי.

אם כן, לדעתי אחת העיסקאות המשתלמות היום זאת פיגו 208 מ0ק״מ, מדובר על רכב נוח, מעוצב וזריז.

המחיר שלו 81.

אם אתה מחפש משהו זול יותר,  באמת לחפש רכב מיני שיהיה חדש יחסית, למשל שברולט ספארק באמת אבזור ltz, מנוע עם סחיבה טובה, מאובזרת ותהיה די חדשה.

יונדאי i10 עם מנוע 1.2 גם אופציה טובה עם נוחות טובה, לי הייתה נוחה מאשר הפיקנטו שמרגישה נוקשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם רכב חדש יעלה לך הרבה מבחינת אחזקה: ביטוח לנהג ללא ותק ביטוחי, בהתאם לגיל - רק הסעיף הזה עלול לעלות לך 500-600 ש"ח לחודש, עוד 100 ש"ח לחודש, עוד 100 ש"ח לטיפולים שוטפים, קצת דלק - וכבר הגעת להוצאה חודשית של לפחות 1200 ש"ח לחודש, רק הוצאה שוטפת, לפני החזר ההלוואה.

ואל תשכח את ההוצאה הנסתרת שהיא הגדולה ביותר: ירידת הערך. זה הכסף שעליך לחסוך כדי להחליף את הרכב לחדש בעוד כמה שנים. לפחות 1000 ש"ח לחודש.

עכשיו בדוק האם יש לך ההכנסות הדרושות כדי להחזיק את הרכב בלי לפגוע יותר מדי בתכוניות העתידיות שלך.

והאזהרה החמורה ביותר: אל תיפול במלכודת הקרויה "הלוואת בלון" או בכל מיני שמות אחרים, הלוואה שבה אתה משלם בשוטף רק את הרבית, ובעוד 3 שנים (פלוס מינוס, בהתאם לתנאי ההלוואה שתקח) יהיה עליך לשלם בבת אחת סכום של עשרות אלפי שקלים.

בקיצור - תביא בחשבון שהחזקת רכב היא הוצאה חודשית גדולה. התאם אותה ליכולות שלך ולצרכים העכשויים והעתידיים שלך. בהחלט אפשר להבין את הרצון שלך לרכוש רכב חדש, אבל עליך להיות מחושב מאד כדי שלא תיפול למלכודות שהרכב עלול לטמון לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...