Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם אחרי שחיפשתי הרבה יש רנו פלואנס דיזל הדגם המפואר נסעה 156 אלף קמ דורש 25 , הרכב אצלו 4 שנים וכבר עבר טיימינג ומה שצריך רק הוחלפו שתי דלתות צד ימין אמר מתחייב בבדיקה ושאם יש נזק למשקוף או משהו אחר הוא משלם עליה , שווה להתקרב?

פורסם

אישית אני לא מחזיק מההתחייבויות הללו. בקש שיציג דו"ח שמאי - וכך תוכל לדעת מה הנזק לאשורו לפני שתקח את הרכב לבדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז הוא אמר...

מניסיוני כמעט אף פעם ה"מתחייבים" לא משלמים. 

איזו שנה הרכב? מה המחירון?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רנו פלואנס שנת 2014 טורבו דיזל אוטומט דגם פריוילג' ( המפואר ) לא יודע מה המחירון השאלה אם יש את החריקה מהדלת זה אומר שעוד משהו התעקם או רק כיוון של הדלת יפתור את זה 

פורסם

המחירון הוא 47000 ש"ח אם הוא מבקש 25000 ש"ח יש לזה סיבה. לגבי החריקות - בלי לבדוק את הרכב, אי אפשר לדעת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 2 דקות, zvit כתב:

המחירון הוא 47000 ש"ח אם הוא מבקש 25000 ש"ח יש לזה סיבה. לגבי החריקות - בלי לבדוק את הרכב, אי אפשר לדעת.

הרכב הוא קנה מליסינג והיה אצלו 4 שנים 

לפני 2 דקות, שרון רפאל כתב:

הרכב הוא קנה מליסינג והיה אצלו 4 שנים במחיר כזה אם הכל תקין אפשר להתעלם מהבעיה ולתקן אותה בהמשך נראלי בגלל זה מתייעץ 

פורסם

עדיין על מכוניות במצב דומה מבקשים 7-10 אלפי ש"ח יותר

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 18 שעות, zvit כתב:

אז הוא אמר...

מניסיוני כמעט אף פעם ה"מתחייבים" לא משלמים. 

הוא סיכם לך את נושא המתחייבים למיניהם. ותאמים לי שיש לו ניסיון יותר כל אחד אחר פה.

לפני שאתה לוקח לבדיקה תעשה את הבדיקות שאתה יכול (כמובן בסיוע המוכר): בדיקת היסטוריית טיפולים, בדיקת עבר ביטוחי וכיו"ב. אח"כ תחליט אם אתה מוכן לקחת את הרכב לבדיקה ולהיפרד מ-450 עד 550 ש"ח. חבל לזרוק כסף סתם לפח.

לגבי הרכב שאתה מעוניין בו: הפחתה של 50% מהמחירון היא חריגה. יש לזה סיבה. בטח ובטח לרכב דיזל שלכאורה הנסועה שלו ממוצעת לדיזל

זה מתוך כתבה שמסכמת את 2019:

הדו״ח אף עומד על הבדלי הנסיעה בין כלי רכב המונעים בסולר או בגז לעומת אלו המונעים בדיזל. המונעים בסולר גמעו 25.9 אלף ק״מ בממוצע, בעוד רכבי הגז נסעו כמעט חמשת אלפים קילומטרים פחות (21.1 אלף ק״מ), לעומת כלי רכב מונעי בנזין שנסעו ממוצע 15.6 אלף ק״מ בשנה.

דהיינו הרכב שלך הינו דגם מפואר, ק"מ ממוצע לדיזל מליסינג ורוצים עליו פחות מ-50% מהמחירון. תעשה 1 ועוד 1 ותקבל את התשובה.

פורסם
לפני 48 דקות, שרון רפאל כתב:

יש לי כאן דוח שמאי  מה אומרים?

IMG-20201101-WA0025.jpg

כנראה שיש סיבה שהוא לא צירף את פרק עבודות הפחחות (שלמרות שמדובר בחלקים שלמים מסתכמות ב-2000 ש"ח לפני מע"מ)

אני הייתי מוותר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 21 דקות, zvit כתב:

כנראה שיש סיבה שהוא לא צירף את פרק עבודות הפחחות (שלמרות שמדובר בחלקים שלמים מסתכמות ב-2000 ש"ח לפני מע"מ)

אני הייתי מוותר.

הרכב הזה הוא קנה מליסינג מה אמר עשה טיימינג לא מזמן וטיפול לא כדאי לעשות לה בדיקה בכל זאת ?

לפני 29 דקות, dotan123 כתב:

הוא סיכם לך את נושא המתחייבים למיניהם. ותאמים לי שיש לו ניסיון יותר כל אחד אחר פה.

לפני שאתה לוקח לבדיקה תעשה את הבדיקות שאתה יכול (כמובן בסיוע המוכר): בדיקת היסטוריית טיפולים, בדיקת עבר ביטוחי וכיו"ב. אח"כ תחליט אם אתה מוכן לקחת את הרכב לבדיקה ולהיפרד מ-450 עד 550 ש"ח. חבל לזרוק כסף סתם לפח.

לגבי הרכב שאתה מעוניין בו: הפחתה של 50% מהמחירון היא חריגה. יש לזה סיבה. בטח ובטח לרכב דיזל שלכאורה הנסועה שלו ממוצעת לדיזל

זה מתוך כתבה שמסכמת את 2019:

הדו״ח אף עומד על הבדלי הנסיעה בין כלי רכב המונעים בסולר או בגז לעומת אלו המונעים בדיזל. המונעים בסולר גמעו 25.9 אלף ק״מ בממוצע, בעוד רכבי הגז נסעו כמעט חמשת אלפים קילומטרים פחות (21.1 אלף ק״מ), לעומת כלי רכב מונעי בנזין שנסעו ממוצע 15.6 אלף ק״מ בשנה.

דהיינו הרכב שלך הינו דגם מפואר, ק"מ ממוצע לדיזל מליסינג ורוצים עליו פחות מ-50% מהמחירון. תעשה 1 ועוד 1 ותקבל את התשובה.

איך בודקים עבר ביטוחי

• תוכן חדש...