Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי bmw f30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי שאלה לבעלי f30 בנוגע לעבודת מתלים קדמיים. בזמן נסיעה בכביש עירוני שבור , משהו כמו בתל אביב באזורים שבורים איפה שבונים מסילות רכבת , יש לי הרגשה כאילו חיבור לגלגלים רופס וכאילו מכות קטנות המומות .מציין שאין מכות בהגה , וגם אין חופש בהגה. אין את הרעש או הרגשה הזו במעבר על פסי האטה ולא בזמן בלימה. קראתי קצת בפורומים של במוו וחלק טוענים שזה עובדת מתלים תקינה וחלקם טוענים אולי בולמים גמורים או אולי יש צורך לחזק חלקי מתלה . האם מישהו נתקל בזה.? תודה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום 98civic,

מה הכוונה בחיבור לגלגלים רופס?

אצלי גם יש רעש של מכות המומות במעבר על כביש משובש בעיר, במעבר על פסי האטה וכו אין את הרעש.

מבדיקה פעם אחרונה במוסך אין חופשים.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

שלום לכולם. יש לי שאלה לבעלי f30 בנוגע לעבודת מתלים קדמיים. בזמן נסיעה בכביש עירוני שבור , משהו כמו בתל אביב באזורים שבורים איפה שבונים מסילות רכבת , יש לי הרגשה כאילו חיבור לגלגלים רופס וכאילו מכות קטנות המומות .מציין שאין מכות בהגה , וגם אין חופש בהגה. אין את הרעש או הרגשה הזו במעבר על פסי האטה ולא בזמן בלימה. קראתי קצת בפורומים של במוו וחלק טוענים שזה עובדת מתלים תקינה וחלקם טוענים אולי בולמים גמורים או אולי יש צורך לחזק חלקי מתלה . האם מישהו נתקל בזה.? תודה

כתבתי על זה פה בפורום לפני כמה שנים, חוויתי את זה עם מספר רכבים שונים, סדרה 3 ו4.
הרגיש לי כאילו מהלך המתלה מאוד קצר והרכב כאילו מתרסק על המתלים בשיבושים, במיוחד במהירות גבוהה, לא נעים.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, בנצי כתב:

במיוחד במהירות גבוהה

אני חוויתי את התופעה במהירות יחסית נמוכה על כביש לבנים(cobblestone)

עריכה אחרונה על ידי f31

פורסם

נכון. בדיוק זה. כנראה ככה זה בדגם הנ"ל

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

קשה להשוות כשאתה לא מציין מה הנסועה שהרכב עבר, איזה בולמי זעזועים יש לך, אם הוחלפו חלקים כמו בוקסות משולשים, מה חתך הצמיג ואם מדובר בrunflat או צמיג רגיל ומה החתך שלו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אצלי הרכב עבר 100K, על RUNFLAT 205/60 R16  , בולמי זעזועים רגילים מקוריים.

פורסם

והניסיון שלי הוא עם רכבים חדשים עם פחות מ10k ק"מ על השעון.

חייב לציין שהE90 שלי (335) קצת פחות מתרסקת על המתלים אבל עדיין יש את התחושה הזאת מדי פעם.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...