Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון: מנסיעה בכביש בין עירוני המערכת '' החכמה '' לא ממש חכמה היא מתיימרת להזהיר אותך מהתקרבות מסוכנת לרכב מלפנים ומעבר בין נתיבים או ירידה לשול.

בפועל היא או לא מזהה א את הנתיב או שהיא סתם עצבנית ומתריאה לחינם, את הרכב מלפנים היא לא תמיד מזהה ולפעמים היא מזהה רכבים שנמצאים בנתיב ליד ומתריאה מקרבה מסוכנת שבפועל אתה ליד הרכב.

זווית הצילום מעולה ותופסת את כל הכביש כולל את הצדדים, התםריט נוח ואפשר לשלוט עליו מהפלאפון דרך אפליקציה, בנוסף ניתן להעביר קבצים מממה ישירות לפלאפון דרך wifi

איכות הצילום תיבדק בהמשך

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני עושה חיפוש בגירבסט ל A118C אני מקבל 3 תוצאות.

מישהו יכול להסביר לי בבקשה את ההבדלים?

לינק לתוצאת החיפוש

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שתיים מתוכן כביכול אותו דבר, השלישית היא עם עדשה נוספת להתקנה מאחורה.

אלכס טוען שהזולה יותר (ב 43.28$) היא זיוף - מהניסיון שלי עם גירבסט ומהתשובות

שאני קיבלתי מהם, הם לא מוכרים מוצרים מזויפים.

פורסם
המצלמה קיבלה ביקורות טובות מבחינת איכות צילום וממשק , העניין הוא העמידות בתנאי החום פה בקיץ, היא מבוססת סוללה פנימית.

וסוללות לא אוהבות חום .

גם אני מציע, עבור שימוש במזג אוויר חם כמו בישראל, לבחור במצלמה עם קבל ולא עם סוללה.

לא יודע אם זה משנה משהו, הסוללה היא לא Li-Ion פשוטה אלא Li-Polymer.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

נתקלתי בשוואה בין A118C, A119 ו-YI.

לפני שראיתי את הפירוט מהי כל מצלמה, לדעתי השמאלית הכי איכותית בתמונה (גם ביציאה מחושך לאור).

אגב, שימו לב איך ה-YI מבטלת Barrel Distortion בעדשה ומיישרת את התמונה:

m3wmm1zzgj3i.jpg

עריכה: טעות, ההשוואה כאן היא מול YI ACTION ולא ה-YI DASH.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אשמח להמלצה למצלמת מראה (שיושבת של המראה הפנימית) פרמטר חשוב בשבילי הוא שניתן להוריד את התצוגה מהמראה, זאת אומרת שתוך כדי נסיעה המצלמה תצלם אך לא אראה זאת במראה.

פורסם
סטאס תקנה דו"צ 3M מקרביץ או חומרי ביניין יש להם אחד שהוא הווי דיוטי שמחזיק משהו כמו קילו לסמ"ר, יש אחד אפור שאותו תצתרך להוריד עם השיניים אחרי שהוא ידבק(לא יראה אסטטי על החלון אבל)

זה עבד! החומר הדבקה הקודם שהיה לי היה ל-1LB שזה 450 גרם, וה"חזק במיוחד" ל-2LB. מחזיק מצויין כבר תקופה!

תודה רבה.

פורסם

מצלמת מראה פשוט נוחה, די משתלבת באוטו באופן "בלתי נראה", נוחה להתקנה. אני לא רוצה התעסקות מיותרת, וגם ממש לא להוריד אותה כל פעם שאני יוצא מהרכב. וגם לא "מורידה" את השדה ראיה

פורסם

אני לא רואה סיבה לא לקנות את הa118c או את הa119.

שתיהן נסתרות ושתיהן לא מפריעות לשדה הראיה ואין שום סיבה להוריד אותן או להתעסק בהן.

שתיהן ללא סוללה.

אני לא יכול להמליץ על מצלמת מראה.

פורסם

אני מעדיף מצלמה שלא צריך להדביק לשימשה ושפחות נראית מבחוץ. היא מצלמה שנראית טוב, אבל עדיין אני אשמח להמלצה על מצלמת מראה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...