Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב משפחתי ~80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב משפחתי, כרגע משפחה של 4 (שתי ילדות קטנות) מחפש רכב שיוכל להכיל עוד ילד.

מבחינת סדר חשיבות: בטיחות, אמינות , תא מטען גדול. 

תודה

פורסם

טויוטה קורולה 2016 2017 GLI תתן לך את מה שאתה מחפש, חפש יד 1 עם היסטורית טיפולים מלאה שבוצעה בזמן, יש הרבה נכים שמחליפים בדיוק עכשיו את הרכבים שלהם (זכאים כל 3.5 שנים לרכב בהנחה). אל תוותר על בדיקה.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

עם יש שתי ילדות קטנות ויצטרף עוד ילד זה אומר שני מושבי בטיחות וסל קל. מומלץ לחפש רכב עם שלושה מושבים נפרדים בשורה השנייה. 

אפשרויות נפוצות: 

סיטרואן סי4 פיקאסו

טויוטה וורסו, פריוס פלוס. 

לכולן תא מטען גדול ומושב אמצעי נוח להושבה של שלושה ילדים. 

ברכב 7 מקומות תא המטען גדול כאשר מושבים 6,7 נותרים מקופלים

לפיקאסו יש גרסת 5 ו7 מושבים, גם לפיקאסו הקצר תא מטען גדול וזה הרכב המשפחתי שלי בו נוסעים שלושה ילדים 

לגבי בטיחות: בטיחות אקטיבית קיימת בפיקאסו רק בגרסת 7 מושבים ברמת הגימור הגבוהה , בקצר ובוורסו יש מובילאיי ואין בטיחות אקיטיבת למיטב ידיעתי. לגבי הפריוס אני לא בטוח 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

ממה שראיתי טויטיה ורס ופריוס פלוס מעל לתקציב שלי גם הסיטוראן.

מה לגבי סקודה אוקטביה syte/ambition?

התא מטען יותר גדול משל קורולה, ומבחינת בטיחות נראה זהה לקורולה

פורסם

אתה מתכוון לחדש או משומש?
ורסו לא ניתן להשיג כחדשה יותר והיא בתקציב שלך יד 2, גם הסיטרואן

לרכבים שכתבי עליהם יתרון בהושבת 3 ילדים עם מושבי בטיחות. האוקטביה היא מכונית טובה ותא המטען שלה מעולה. 

צריך לבדוק שהיא יכולה להושיב שלושה ילדים לרוחב, אני לא בטוח 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

סקודה אוקטביה עם תא מטען ענק. וגם רכב שנוסע טוב. אפשרי גם סופרב. עדיף כאלה עם תיבות הלוכים של 6 הלוכים ומנועי 2000סמק [בסופרב]

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפי מה שאתה צריך לדעתי הסיד סטיישן תהיה לך מעולה, היא מאד מרווחת תתאים למשפחה גדולה ולבוסטרים לילדים. יש ל בגז' ענק ומערות בטיחות חדישות. לדעתי אתה תהנה ממנה מאד

• תוכן חדש...