Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בבדיקה, נראה אם זה טוב או לא טוב ונחליט.

כאמור אורח לא יכול להישאר אורח יותר משבוע והוא גם מקבל הודעה שמזמינה אותו להירשם.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 18.4.2020 בשעה 20:59, XVSTI כתב:

אני לא חושב ש Carsforum צריכים את זה.

זה רק מזיק.

בינתיים זה דווקא מוכיח את עצמו כמועיל למדי ומעלה את כמויות האנשים שנרשמים לפורום. 

עניין ההקפצות של שרשורים ישנים טופל ע"י אזהרה בשרשורים הרלוונטיים, ואנחנו מקווים שאורחים/משתמשים יבינו לא להקפיץ אותם.

אני מנסה כרגע למצוא פתרון יותר הרמטי לנושא ולהגביל את האפשרות של אורחים (וחברים חדשים) להגיב רק במספר פורומים מוגבל.

• מעניין 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

תודה על התגובה שלך, גם על נושא שהוא לא מענייני כביכול.

אני שמח לשמוע שזה מועיל.

אני רק מקווה שאותם נרשמים חדשים יהפכו למשתמשים פעילים.

בינתיים רוב הפעמים וההקפצות שיצא לי לראות הם פרסומות לא ממש סמויות ו"נפתר אחי? גם לי יש אותה תקלה עם הרכב". (על נושאים מלפני המון שנים).

אני פשוט חושב שמי שרצה לכתוב משהו בפורום מלכתחילה, בין אם זה תיאור תקלה ובקשת פתרון ובין אם זה משהו אחר, היה נרשם בכל מקרה ולא היה צריך את תקופת הנסיון כאורח.

דווקא תקופת הנסיון הזו מובילה למה שתיארתי למעלה.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
  • אהבתי 1
פורסם

ההקפצות האלה אכן היו מציקות וניהלנו על הנושא המון דיונים עם צוות מנהלי הפורומים. כאמור, הוחלט לאפשר תגובות אך גם להציג את האזהרה. הטמענו אותה רק היום בצהריים, אז עדיין מוקדם לקבוע אם היא יעילה מספיק. אם לא (ותכלס גם אם כן, כי עדיף לגדר את הסיכון שזה יקרה), "נשיק" קבוצה ייעודית למשתמשים חדשים שיוגבלו להגיב בפורומים הכלליים יותר (כללי, ייעוץ, טכני, תמיכה ואולי מספר מצומצם של פורומים אחרים) כדי למזער את תופעות ההקפצות במרבית הפורומים. 

ואני לא מאמין בגישה שיש דברים שהם "לא מעניינך". כחברי קהילה וגולשים באתר, אתם (וגם אורחים) הדלק שמניע את האתר שלנו. אם לא אתם, כולנו נישאר ללא עבודה וללא מקום לחפור בו אחד לשני על האהבה שלנו. ואם יש משהו שאתם מעלים כתלונה/בקשה/הצעה - חובתי היא לענות עליה. גם אם המענה הוא "זה מה יש". אם אני לא אענה לתלונות שלכם, תפסיקו להתלונן, ואנחנו נפסיק לשפר, ואתם תפסיקו להיכנס, ואנחנו נפסיק להתקיים. אז אל תודה לי על זה שאני עושה את העבודה שלי, אני מודה לכם על זה שאתה ואחרים כמוך טורחים ומשקיעים את הזמן להעלות את הנקודות האלה ולשמר אתכם כחברי קהילה. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

פורסם

לפי דעתי וזה משהו לוגי לדעתי, משתמש שאינו רשום איננו יכול להגיב לנושא שלא היה פעיל 5 שנים נניח.
וגם אחרי שהוא נרשם לא יכול להעיר נושא שלא פעיל 5 שנים( הזמן הוא רק לשם דוגמא) אחרי שיש לו 20 הודעות ( גם המספר הזה הוא לדוגמא).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

קריאה של הפורום במסך במצב portrait לא נוחה בעליל, מכיוון ש־"המועדפים עלינו" ו־"נושאים פופולריים" נמצאים בצד ומקטינים את הרוחב של השרשורים לפחות מחצי מרוחב המסך.

forum1.jpg.41ddf2391721600326bcb3ba8198f51d.jpg

בתור השרשור המצב יותר טוב, כי "הנושאים הפופולריים" עוברים להופיע מתחת לשרשור, אבל גם כאן נראה שאפשר לנצל קצת יותר מרוחב המסך.

forum2.thumb.jpg.66a87cc5be29bb8fa11c8bc2d5dabce5.jpg

עריכה אחרונה על ידי Yurgus Mytullus
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 20.4.2020 בשעה 21:03, asix כתב:

לפי דעתי וזה משהו לוגי לדעתי, משתמש שאינו רשום איננו יכול להגיב לנושא שלא היה פעיל 5 שנים נניח.

זה מאוד הגיוני, השאלה אם המערכת תומכת באופציה הזאת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 20.4.2020 בשעה 22:03, asix כתב:

וגם אחרי שהוא נרשם לא יכול להעיר נושא שלא פעיל 5 שנים( הזמן הוא רק לשם דוגמא) אחרי שיש לו 20 הודעות ( גם המספר הזה הוא לדוגמא).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

הלוואי וזה היה אפשרי. זה גם מה שאני מעדיף (שליטה גרנולרית על ההרשאות האלה), אבל לצערי התוסף שמאפשר אזהרה או חסימת האפשרות להגיב נותן רק אופציה אחת - או לאפשר תגובות (עם אזהרה) או לחסום אותן. ועל אילו קבוצות קבוצות משתמשים להחיל את ההגדרה.

הבעיה היא שאנחנו לא רוצים לחסום תגובות כליל, כי לפעמים מישהו רוצה נניח להקפיץ את הפרויקט המעלף שהוא מריץ כבר פאקינ' 14-15 שנה על המאזדה שלו, ואנחנו לא יכולים שלא לאפשר לו את זה. אבל מצד שני אנחנו כן רוצים לתת heads up למשתמשים לפני שהם מקפיצים שרשור "בדיקות שקיבלתי בדואר" שנפתח ב-1834.

לפני 11 שעות, Yurgus Mytullus כתב:

קריאה של הפורום במסך במצב portrait לא נוחה בעליל, מכיוון ש־"המועדפים עלינו" ו־"נושאים פופולריים" נמצאים בצד ומקטינים את הרוחב של השרשורים לפחות מחצי מרוחב המסך.

בתור השרשור המצב יותר טוב, כי "הנושאים הפופולריים" עוברים להופיע מתחת לשרשור, אבל גם כאן נראה שאפשר לנצל קצת יותר מרוחב המסך.

קודם כל תן לי לקום ולפרגן לך במחיאות כפיים. סוף סוף מישהו שמשתמש במסך כמו שצריך. 

לצערי אתה יחיד סגולה, ואנחנו צריכים להתאים את הפריסה של העמודים למה שרוב (על מי אני עובד.... כולם חוץ ממך. לצערי) האנשים משתמשים בו, שזה מסכים במצב מאוזן. לפני כן התכנים הנבחרים והנושאים הפופולריים היו מעל רשימת השרשורים, אבל הרבה אנשים התלוננו על כך שהם צריכים לגלול הרבה כדי להגיע לדברים המעניינים. לגבי רוחב העמוד ביחס לרוחב המסך - אותו כנ"ל, כשאתה משתמש במסך כמו כל ה-Normies, פריסה  רחבה מדי מקשה על הקריאה כי השורות הופכות ארוכות מדי.  

פתרון שאולי יהיה ישים הוא להגדיל את הזום עד שהממשק יהפוך לממשק מובייל (ואז הוא מעלים את כל הבאר השמאלי ותופס את כל רוחב המסך) או להקטין אותו עד שיש מקום ליותר מאשר מילה וחצי בשורה. 

לצערי לא קיימת האופציה לאפשר למשתמשים לבחור האם הבאר השמאלי מוצג או מוסתר, לפחות כרגע. אולי כשיהיה לנו מתכנת במשרה קבועה נוכל לסדר משהו. כרגע אנחנו נאלצים להסתדר עם משאבים מינימליים (ולכל מי שהוא לא אני צריך לשלם יותר מזה).  

• מעניין 1

פורסם (נערך)

~

מתנצל מראש אם זה כבר נדון, אבל כשאני מוסיף יוזר לרשימת ההתעלמות - אני עדיין רואה את השרשורים שהוא פותח, רק בלי ההודעות שלו בתוך השרשור. בהתחשב בסיבה שהובילה מלכתחילה להתעלמות (התעללות בשפה העברית בכותרות ובתוכן), זה פותר את הבעיה באופן חלקי בלבד. האם יש אפשרות להעלים יוזר באופן מלא מהרדאר שלי?

כמו כן, כשאני מתחיל להגדיר את ההתעלמות, זה נותן לי שני V שאפשר לסמן תחת השם 'הודעות'. אני מניח שאחד הוא הודעות בפורום והשני הודעות פרטיות, אבל מי זה מי?

בברכה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

האם יש אפשרות להעלים יוזר באופן מלא מהרדאר שלי?

המערכת לא תומכת בפונקציה הזו. אתה יכול רק להתעלם ממי שבחרת להתעלם ממנו, לא כל פעילות בה הוא לוקח חלק.

לפני 8 שעות, Derish כתב:

כמו כן, כשאני מתחיל להגדיר את ההתעלמות, זה נותן לי שני V שאפשר לסמן תחת השם 'הודעות'. אני מניח שאחד הוא הודעות בפורום והשני הודעות פרטיות, אבל מי זה מי?

תודה, תרגמתי שם את הדברים מחדש והוספתי תרגומים לעוד כמה נוסחים שלא היו מתורגמים.

אני לא אגלה לך מה זה מה, כי זה פחות כיף, אבל אתה יכול להיכנס עכשיו ולראות.

• אהבתי 1

פורסם

16 עמודים אז תסלחו לי אם הופיע קודם.

נושאים פופולריים - מבין שלא ייעלם, יכול לחיות עם זה. אבל לפחות שיהיה את העיגול או הכוכב בצד ימין שיוביל להודעה האחרונה שלא קראתי. בלי זה הקישור מוביל להודעה הראשונה וזה טוב רק למי שמעולם לא ביקר בשרשור פופולרי :)

תודה

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכרום בסמארטפון לא ניתן להזיז תיבות של ציטוטים בתוך עורך ההודעה עם הסימן של הריבוע עם החצים בפנים, במחשב זה כן עובד.
הבעיה אצלי בכרום בסמארטפון או שזה ככה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הודעות פרטיות -

- האם ישנה אפשרות להוריד למחשב הודעות עברו כמו בפורמט הקודם?

- אחרי סימון של מספר הודעות, נפתחות אפשרויות בתחתית המסך, מחיקה והעברה. האחרון עדין לא מתורגם (Move conversations).

- אם מבצעים חיפוש, אז לאחר הסינון אין אפשרות של בחירה מרובה.

פורסם

אם נכנסים לשרשור בפורום אוף טופיק, ניתן לראות את הפורום מתוייג בצהוב, לעומת פורומים אחרים שאין בהם את התגית הזו אלא Hyperlink וטקסט. 

תודה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, Tom_22 כתב:

הודעות פרטיות -

- האם ישנה אפשרות להוריד למחשב הודעות עברו כמו בפורמט הקודם?

- אחרי סימון של מספר הודעות, נפתחות אפשרויות בתחתית המסך, מחיקה והעברה. האחרון עדין לא מתורגם (Move conversations).

- אם מבצעים חיפוש, אז לאחר הסינון אין אפשרות של בחירה מרובה.

הורדה: אין פתרון מובנה, אני כרגע מחפש משהו שיהיה יותר יעיל מלהגיד לך "תעשה קופי פייסט לקובץ וורד" 😅

תרגום: בוצע
חיפוש: ניסיתי והוא מאפשר לי לבחור כמה הודעות... תוכל להעלות צילומסך (כמובן אחרי מחיקה של פרטים/משתמשים/תוכן הודעות)?

לפני 2 שעות, amir74 כתב:

16 עמודים אז תסלחו לי אם הופיע קודם.

נושאים פופולריים - מבין שלא ייעלם, יכול לחיות עם זה. אבל לפחות שיהיה את העיגול או הכוכב בצד ימין שיוביל להודעה האחרונה שלא קראתי. בלי זה הקישור מוביל להודעה הראשונה וזה טוב רק למי שמעולם לא ביקר בשרשור פופולרי :)

תודה

הותקן תוסף שאמור לשנות את ההתנהגות הזו ולהוביל אותך להודעה הראשונה שלא נקראה בלחיצה על שם השרשור, אבל משום מה הוא עובד רק בפורומים עצמם ולא בתוך הווידג'ט הזה. זה בבדיקה.

לפני 2 שעות, SlowRide כתב:

בכרום בסמארטפון לא ניתן להזיז תיבות של ציטוטים בתוך עורך ההודעה עם הסימן של הריבוע עם החצים בפנים, במחשב זה כן עובד.
הבעיה אצלי בכרום בסמארטפון או שזה ככה?

זו בעיה מוכרת בהרבה מקומות - לחיצה ארוכה על אלמנט אינטראקטיבי בכרום מקפיצה חלון שאמור להוות מעין תפריט מקבילה ללחיצה ימנית בעכבר, בגלל שהריבוע עם החיצים הוא אינטראקטיבי, זה בדיוק מה שקורה ולא מאפשר לך להזיז את הציטוט. תוסיף לזה גם את הסיבוכיות של סימון טקסט ע"י אותה פעולה וזה נהיה קלאסטרפאק אחד גדול. כרגע אני לא רואה דרך לפתור את (או את מעט הבעיות האחרות שממשק המובייל נגוע בהן), מקווה שזה ייפתר עם השקת האפליקציה.

לפני 27 דקות, נמרוד... כתב:

אם נכנסים לשרשור בפורום אוף טופיק, ניתן לראות את הפורום מתוייג בצהוב, לעומת פורומים אחרים שאין בהם את התגית הזו אלא Hyperlink וטקסט. 

תודה

זה תיוג של כבוד. לא מגיע לו? :) 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...