Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טלויזיה ”65 LED 4K SMART TV TOSHIBA טושיבה

דגם: 65U7752

שלום לכולם. מצאתי את הדגם הזה ב-1999 שח. האם הוא שווה כמובן בהתאם למחיר.

הוא מגיע עם אנדרואיד 5 שזה נראה לי משהו שיצא לפני כמה שנים טובות. האם ניתן לשדרג את זה לפחות ל-9?

איך הטלויזיה בכללי מישהו מכיר ?

Sent from my MI 9 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הכלל של שמר הי"ד הי שזול וזוגלובק מתחילים בז' ובשניהם תקבל את הנקניק בסוף.

אין אהבות שמחות ואין מתנות חינם.

תקנה LG עם 3 שנות אחריות או סוני אם אתה רוצה להשקיע (לדעתי שווה כל שקל)

אל תקנה סמסונג, גם הם אולי נוצצים בחנות אבל אלו מוצרים פח עם שרות צפרדע ירוק

אל תתפתה לעסקה זולה, כי אתה תשלום עליה באיכות המוצר, באמינות המוצר ובשרות ואחריות.

אין לך כסף, אל תקנה או תרד בגודל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היי. אם הייתי רוצה לקנות Lg או סמסונג, הייתי שואל עליהם. לא אכפת לי לקנות מוצר מדבקה, טלויזיה של קראון שעלתה גרוש וחצי החזיקה מעמד כמה שנים טובות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הדגם קיבל ביקורות לא רעות בכלל ונראה כי מבחינת תמורה למחיר זו עסקה טובה מאד.

ראה למשל:

https://www.whathifi.com/reviews/toshiba-65u7750a

לגבי שדרוג מערכת ההפעלה - אם תתקע בעתיד תמיד אפשר להוסיף TVBOX חיצונית בעוד 200 -300 ש"ח ולקבל את המוצר הכי עדכני בשוק.

בהינתן שאתה רוצה חווית צפיה במסך גדול ועם תקציב מוגבל - הרכישה הגיונית.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לטלוויזיה יש חיבורים HDMI+USB, נכון?

תעשה מה שאני עשיתי - תקנה xiaomi tv stick, תתקע אותו בHDMI צד אחד, USB צד שני (בשביל שיקבל מתח), ולא תהיה תלוי ביצרן של הטלוויזיה בשביל עדכונים.

לדעתי אין סיבה להוציא יותר מ2000 שקל על טלוויזיה, בטח שלא בגלל רכיב הסמארט שלה (שעולה גרושים).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אולי שווה לישקול את השיומי 65"?

https://ksp.co.il/mob/item/103024

רשום שיש הנחנה נוספת בסניף (בטח כ100 שקל ) + קופון של 200 שקל הנחה, תיסיף לזה את מחיר הסטרימר של שיומי שחוסכים ויוצא מחיר ממש קרוב.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יכול להמליץ
לך על השיומי
לי יש 55 אינץ ואני מרוצה
יש אנדרויד 9
שלט בלוטוס עם מיקרופון וגם יכולת להתחבר למוצרים בלוטוס אחרים מה שאין ברוב הדגמים הפשוטים

סהכ תמורה מלאה למחיר

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לגבי הטלוויזיה עצמה - לא ראיתי בעצמי כך שאני לא יכול לחוות דעה על האיכות.

בכל הקשור למערכת הפעלה - אנדרויד 5 מפוצצת בפרצות אבטחה מפה ועד קמצ'טקה, מה שאני ממליץ לעשות - במידה ואתה בוחר בה - זה לא לחבר אותה בשום פנים ואופן לאינטרנט.

אם אתה רוצה כל מיני תכונות "חכמות" - תתממשק דרך מכשיר אחר, עדכני - כמו שכתב ואדים - ומשם תעשה מה שאתה רוצה.

אגב, גם טלוויזיות חכמות של יצרנים מכובדים שנמצאים בראש הרשימה סובלים מאותה בעיה - יצרנים לא נוטים לכתוב עדכונים ונדיר להיתקל במשתמש פשוט/ממוצע שמעדכן על דעת עצמו את ה-firmware של הטלוויזיה. אפילו בטלוויזיות מבוססות chromium מדובר בגרסאות ישנות עם פרצות אבטחה ידועות. להבדיל מכל מיני שטויות שאני כותב בפורום, את זה אני כותב מניסיון בעבודה היומית שלי :-)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

אולי שווה לישקול את השיומי 65"?

https://ksp.co.il/mob/item/103024

רשום שיש הנחנה נוספת בסניף (בטח כ100 שקל ) + קופון של 200 שקל הנחה, תיסיף לזה את מחיר הסטרימר של שיומי שחוסכים ויוצא מחיר ממש קרוב.

או אל תחבר, כי הסטרימר של שיומי כבר מובנה בטלוויזיה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היי. אם הייתי רוצה לקנות Lg או סמסונג, הייתי שואל עליהם. לא אכפת לי לקנות מוצר מדבקה, טלויזיה של קראון שעלתה גרוש וחצי החזיקה מעמד כמה שנים טובות.

בהצלחה.

הטלוויזיה שרכשת לפני שנים בנויה באופן הרבה יותר איכותי וגם היתה יקרה יותר.

רק שעכשיו מה שתקנה זול לא ישרוד לך

Sent from my iPhone using Tapatalk
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

גם יקר רוב הסיכויים לא תוכל להוריש לנכדים.

במקרה של פות"ש, לא הייתי מסתנוור ממותג טושיבה, כי זאת לא ממש לא טושיבה בומבה מלפני 20 שנה, אלא עוד מוצר מדבקה ממפעל סיני שאי אפשר לבטא את השם שלו.

הייתי שוקל באמת את שיומי.

פורסם

טלויזיות טושיבה נמכרו ל-HiSense ב-2017. לא יודע מה זה אומר על התוצרת.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השיאומי מסך לא רע - אבל לא טוב יותר מהטושיבה.

ה-200 ש"ח זו לא הנחה אלא זיכוי לרכישה באתר.

עדיין הטושיבה נותנת תמורה יותר טובה למחיר - תתחיל עם מערכת ההפעלה המובנית, ואם תרגיש שהיא לא מספקת קנה TVBOX בעוד 250 ש"ח וסגרת את הסיפור ב-750 ש"ח פחות

פורסם

ראיתי את השיומי ב-2500 . מצד שני ראיתי גם את הסמסונג הזאת בעוד 160 שקל סה"כ .
Samsung UE65RU7100 4k

• תוכן חדש...