Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה google/apple pay לא עובדים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למה כל חברת אשראי ממציאה את הגלגל מחדש עם אפליקציות קקיוניות ופרסומות מפגרות?

השימוש ב apple pay הוא אחד הדברים הנוחים שפגשתי ושדרוג אמיתי מאז המעבר לכרטיסי אשראי, למה בכל מקום בעולם זה עובד ורק בישראל מחליטים שצריך להתחכם?

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כי אפל וגוגל צריכות להחליט להשקיע בשוק הישראלי.

וכיוון שאנחנו מפגרים אחרי העולם בכמה שנים ביישום ה-EMV.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הemv מתחיל להיכנס בגדול - כבר במספר חנויות נדרשתי להשתמש בemv בחודש-חודשיים האחרונים, מקווה שסוף סוף נגיע לשאר העולם בטכנולוגיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היו מקומות בהם נדרשתי לכך כבר לפני שנה וחצי.

שלשום אשתי קיבלה מייל מבצעים מהסופרפארם עם התראה כי תזקק ל-PIN. לימדתי אותה איך למצוא אותו באפליקציה - אבל בחנות היא התבקשה לחתום על ספח.

מעשית המעבר ייקח עוד לא מעט זמן.

השימוש היחיד שאני עושה ב-NFC בטלפון הוא טעינת רב-קו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיקר בגלל עצלנות המחוקק / התקפלות המחוקק בפני קבוצות אינטרסים שביקשו לדחות את כניסת התשלומים החכמים לישראל.

גוגל פיי ואפל פיי התכוונו להיכנס לישראל במהלך השנה הנוכחית - אבל זה נדחה עקב הקורונה.

https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3834119,00.html

.We apologise for the inconvenience

פורסם

יש קבוצת לחץ שמנסות לממש משהו מתחרה בארץ : ישראכרט וכו' . גוגל עלולים להרוס להם תוכניות בעיקר בכל הקשור לעמלות סליקה

פורסם

יותר סביר שזו הרגולציה של בנק ישראל שלא יתן להם לדפוק את האזרח הקטן כי אנחנו גוגל\אפל ואנחנו עושים מה שבא לנו...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Asaf-R כתב:

בעיקר בגלל עצלנות המחוקק / התקפלות המחוקק בפני קבוצות אינטרסים שביקשו לדחות את כניסת התשלומים החכמים לישראל.

גוגל פיי ואפל פיי התכוונו להיכנס לישראל במהלך השנה הנוכחית - אבל זה נדחה עקב הקורונה.

https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3834119,00.html

לא יודע אם זה נדחה באמת
יש שלל כתבות מעודכנות יותר שאומרת שזה צפוי להכנס עד סוף השנה.

אני אישית מחכה ל apple pay מאוד. אם זה יאפשר לי תוך שנה- שנתיים להשאיר את הארנק בבית, לא יהיה מאושר ממני

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
פורסם

מה מונע ממך כבר היום להשאיר את הארנק בבית?

אפל פיי מאפשר להכניס את האשראי לטלפון אבל הוא לא לתשלומים גדולים (היה מוגבל באנגליה ל 20 פאונד לפני הקרונה ועלה ל 30 אולי אפילו 40 בגלל הקורונה) והוא גם לא במקום ת"ז \ רשיון נהיגה

כבר היום אפשר לשים מתחת לכיסוי של הטלפון כרטיס אשראי אחד, רשיון נהיגה ושטר של 100 שקל לגיבוי ולצאת בלי ארנק מהבית, נכון שזה לא זהה לגמרי אבל אם החלום לצאת בלי ארנק זה פתרון אפשרי

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

סיפור ה-EMV בישראל נמרח כבר יותר מדי שנים, וכל פעם יש תירוץ אחר. אני מקווה שסוף סוף נראה את הדבר הזה בחודשים הקרובים, אבל עד כמה שאני מבין השלמת הפרישה חיסול החתימה על הפתק צפויים רק בעוד כשנה וחצי - שנתיים. ומדובר בשיטה שאני מכיר כבר מ-2007 ממדינה שלא נחשבת הכי מתקדמת (פורטוגל). דרך אגב, גם בארה"ב היתה בעיה דומה שהסתיימה רק כאשר הרשויות הודיעו לעסקים שאין שום בעיה, הם לא חייבים לעבור ל-EMV, אבל מי שלא משתמש בו מאבד את הביטוח נגד הונאות בכרטיסי אשראי. זה עשה את העבודה. אצלנו בנק ישראל או מי שצריך לא היה מסוגל לדפוק על השולחן ולהגיד "עד כאן". 

פורסם
לפני 1 שעה, DrorZi כתב:

אפל פיי מאפשר להכניס את האשראי לטלפון אבל הוא לא לתשלומים גדולים (היה מוגבל באנגליה ל 20 פאונד לפני הקרונה ועלה ל 30 אולי אפילו 40 בגלל הקורונה) והוא גם לא במקום ת"ז \ רשיון נהיגה

שילמתי גם צפונה ל1000 דולר באפל פיי. לא יודע מה הולך באנגליה אבל זה המצב פה ובעוד מדינות.

כמו כן - כל הטרמינלים של הtouchless עובדים בארץ עם אפל פיי.

ב2015 כבר השתמשתי בזה בארץ (עם כרטיס אמריקאי) - בלי חתימה ובלי קוד.

(השתמשתי בזה בכמה מכונות אוטומטיות ובסופרפארם עם הApple watch , הייתם צריכים לראות את הקופאית - היא היתה בשוק מוחלט)

זה 100% בין הבנקים , חברות הסליקה והרגולטור בישראל.

וכן - הטראנזאקציות האלו מבוטחות כמו כאלו של להשתמש בPIN או כל דבר אחר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הסופרפארם עשה איזה פליק-פלאק לאחור, הם היו הראשונים להכניס את ה-contactless כבר לפני די הרבה שנים, אבל מהר מאד נסוגו מזה.

כבר סיפרתי, גם אני הצלחתי להדהים איזה קופאית עם tap, הבעיה היא שהרשתות פרשו מסופוני EMV אבל נמנעות מלהפעיל אותם. 

יש לי איזה קטע מוזר עם כאל - הם היו האחרונים בארץ לספק כרטיסי contactless. אז לפני שנה הם שדרגול י את כרטיסי הפלייקארד, אבל כרטיס השופרסל שלי נותר יתום, בעוד שאשתי מצאה לא מזמן בדואר כרטיס עם סמל הקשתות.

פורסם
בתאריך 9.9.2020 בשעה 14:08, borsood כתב:

יותר סביר שזו הרגולציה של בנק ישראל שלא יתן להם לדפוק את האזרח הקטן כי אנחנו גוגל\אפל ואנחנו עושים מה שבא לנו...

יותר נכון ניתן לא ניתן לטפל וגוגל להפריע לבנקים וחברות אשראי מקומיות לעשות מה שבא להן ולדפוק את האזרח הקטן.

"זאת הפרה שלנו ורק אנחנו חולבים אותה"

למי שמבין רוסית:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...