Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אבא של חברה שלי הכניס בטעות את המפתחות של הרכב למכונת כביסה ועכשיו השלט של הרכב לא עובד. הוא ניסה להחליף סוללה אבל זה לא עזר. 

כמה בערך יעלה שלט חדש? 

זה השלט היחידי שהיה קיים. 

מדובר בפיג׳ו 2009. 

הציעו לו מחיר של 900 שקל, זה סביר?

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

לפני שתוציא סכום כל כך גבוה, תנסה מה שעשיתי לפני כמה שנים.

ספריי מגעים עם ניגוב עדין בשילוב מברשת עדינה, הציל לי שלט של הרכב

וגם פלאפון שעשה צלילה בים, לא ביוזמתו.

פורסם

השאלה היא אם רק הכניסו אותו למכונת כביסה והוא לא עובד, או שגם הפעילו אותה והוא לא עובד. 

אם זה המקרה השני- השלט 'גמור'. לכו תעשו שלט חדש. גם אם יצליחו להציל אותו איכשהו, האם אתה סומך עליו או שאתה עלול לנסוע לאילת ולגלות שהלך המפתח, ומילא שאתה מצליח לפתוח את האוטו, האימובילייזר המקורי לא מזהה את הדג-מפתח, ולא מניע את הרכב. לך תסתדר עכשיו.

באעסה אבל אני הייתי מכין מפתח חדש. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...