Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi a4 2.0t 2009

brk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעדיף תשובות עם נסיון

מתלבט לגבי רכישת הרכב הנל 211 כ"ס, מולטיטרוניק, 200k km..

בעיות מיוחדות? הבנתי שהתיבה בעייתית, אך האם ה b8 יותר מוצלח?

בקיצור, לקנות?

עריכה אחרונה על ידי brk
פורסם

התיבה מאוד בעייתית,

היתה לי אודי A3 עם הגיר הזה, וכבר ב60K הלך הגיר וזה היה אחרי תקופת האחריות בטיפה, עלה לי 22000 אלף שקלים ארורים, אני לא אקח רכב עם הגיר הזה אפילו בחינם.

מה שכן, אני מדבר על הדגם של הA3 הראשונים משנת 2004, כך שאני לא יודע אם בוצעו תיקונים/עדכונים מאז, אם מישהו בטוח שיש שינוי, אשמח שיתקן אותי.

פורסם
לפני 4 שעות, wildlands2019 כתב:

התיבה מאוד בעייתית,

היתה לי אודי A3 עם הגיר הזה, וכבר ב60K הלך הגיר וזה היה אחרי תקופת האחריות בטיפה, עלה לי 22000 אלף שקלים ארורים, אני לא אקח רכב עם הגיר הזה אפילו בחינם.

מה שכן, אני מדבר על הדגם של הA3 הראשונים משנת 2004, כך שאני לא יודע אם בוצעו תיקונים/עדכונים מאז, אם מישהו בטוח שיש שינוי, אשמח שיתקן אותי.

תודה

אשמח גם

פורסם (נערך)

יש לי את דגם הקוואטרו 2012, עם 250 אלף ק"מ.

לגבי הגיר אני לא יכול לעזור, לי יש אוטומט 8 הילוכים, אבל הבעיות הגדולות של הB8 זה אכילת שמן שדורשת החלפת רינגים, רצועת טיימינג ו tensioner.

כמו כן בעיה נוספת ויותר קטנה היא נזילת נוזל קירור, שדורשת החלפה של הצינור ו/או משאבה.

בכללי אם יש אפשרות תדלג על הB8, רוב הבעיות סודרו ב B8.5.

עריכה אחרונה על ידי Tair
  • תוכן חדש...