Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

יש רכב עם ריפוד דמוי עור - מניח שלא צריך להרחיב בעניין

אני מחפש רפד טוב באזור ראשון לציון לתפירה של ריפוד חדש (לא החלפה, כיסוי)
ראיתי המלצות על גבי גרין בפ"ת - קצת רחוק
ראיתי המלצות על "עמירה" בחולון - נראה סבבה אבל נראה כמו מפעל גדול (עושים מושבים למיניבוסים בין השאר) אז לא יודע מה יהיה היחס לבנאדם פרטי עם פיקנטו

אשמח להמלצות וחוו"ד נוספים :)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה רבה!
חיפשתי שנה אחורה בערך, עסקים מתדרדרים וזה מידי פעם. אני אבדוק את האיגור :)

פורסם

תבדוק בטופ קאר. מבקשים 500 ש"ח.

אני מעדיף לעשות לבד מעור איכותי - כמו בלינק שהוספתי בשרשור זהה. (כמה שורות מכאן)

פורסם

אני מניח שאתה מתייחס לשרשור של הכיסוי הגה- אני צריך כיסוי למושבים. סט מלא.

פורסם

כשאני הגעתי בזמנו לעמירה,

הוא זרק לי מחיר (מתוך החנות. אפילו לא יצא לראות או לשאול במה מדובר) וזהו, כאילו שאני איזה טרדן שמפריע למנוחתו.

alfa 156 2.5.

פורסם

פשוט הזוי... התקשרתי לטופ קאר, לא עונים לא עונים לא עונים, אחרי יומיים מקבל ב7 בערב SMS - שלח לנו פרטים וניתן הצעת מחיר.
מה פרטים, מי פרטים, אני לא יודע מה אני צריך - תחזרו אלי בבקשה, אני רוצה להסביר מה אני צריך ותציעו מה שרלוונטי
לא- עובדים רק בהודעות
?!?!?!?
יום אחרי, 6 בערב, הצפה של הודעות פרסומת ומליון תמונות לא קשורות, בוא נעשה לך ריפוד
מה ריפוד, מה אתם קשורים בכלל?

בקיצור, בינתיים היחס מזלזל ומטומטם, נקפוץ לשם לראות מה יש להם מהקיטים הסטנדרטיים, אם ימשיכו בגישה הזו נעבור לעמירה או להום סנטר או משהו.

• תוכן חדש...