Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה האם קיים מכשיר
ממיר מתח מ220 וולט ל12 וולט
כדי להניע רכב .
[פשוט אני רוצה לחבר כבל חשמל מהבית220 V לממיר לצורך התנעת רכב ]
[ אגב לא מדובר בבוסטר הידוע ]
פורסם

למה אתה זקוק לכזה מכשיר?

בוסטר ב-150 ש"ח יעשה את העבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נשרפו לי כבר 2 

הבוסטרמתאים לפעם אחת  או לבעלי מזל.. 

או  מוכרים  ב 150  שח   ...

עריכה אחרונה על ידי ddavid1322
פורסם

אתה פשוט צריך למצוא ספק מתח 12V שיודע לספק את זרם ההתנעה שלך.

שהוא כנראה סביב ה 200 עד 400 אמפר. 

אני בטוח שיש ספקים תעשייתים כאלה, אבל סביר להניח שהם יעלו לך כמה אלפי שקלים. 

תקנה מצבר ב 400 ש"ח ותדאג להטעין אותו מרשת החשמל במטען פשוט

פורסם

למה אתה מגיע למצב הזה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כשלפני שנתיים שכחתי אורות דולקים חילוץ הגיע אלי עם בוסטר גנרי. לפני שנה תקלה חוזרת - הפעם הבוסטר שלי איזה Miracase שקניתי לפני כמה שנים תמורת 150 ש"ח בבלאק פריידיי בחנות של ילו (פז).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

יש לי מטען מצברי רכב ctek mxs 5.0.

לא זוכר אם זה כתוב בהוראות, אבל ניסיתי לחבר את המטען למצבר ריק שנמצא בתוך הרכב ולהניע מיד, בלי לחכות להטענה.

עובד כמו גדול.

פות"ש כתב בפירוש שהוא לא שואל על בוסטר, אז למה מספרים לו על מחירים והתנעות עם בוסטרים?

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

המטען הזה מטעין גג ב 5 אמפר.

אין מצב שהוא יכול להניע רכב שצריך 100 עד 400 אמפר. 

כנראה היה מספיק מיץ במצבר. 

אגב ... זה עובד לינארית...  אם צריך 200 אמפר למשך 5 שניות על מנת להניע את הרכב. 

אז אתה צריך 200 שניות (3 דקות) של טעינה ב-5 אמפר על מנת להטעין מספיק מיץ במצבר שלך. 

פורסם

סטארטר צורך המון, 300 אמפר ב12 וולט זה בערך 15 אמפר ב230, משהו כמו דוד ומכונת כביסה ביחד.
שנאי שיתן זרם כזה לא תמצא בכל חנות, ואתה גם לא צריך.
קנה מטען מצברים איכותי, יש לבוש למשל את הC3, או מטענים של CTEK שיהיו זולים יותר - תטעין כמה דקות ותניע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 8 שעות, amosbmw כתב:

פות"ש כתב בפירוש שהוא לא שואל על בוסטר, אז למה מספרים לו על מחירים והתנעות עם בוסטרים?

כי הוא מדבר על התקן לצורך התנעה ולא לצורך טעינה, כיוון שהבוסטר הוא מוצר נפוץ, קל, זול ונייד כך ששימושי לא רק בבית. מטען למצבר הוא מכשיר מסורבל לא זול, מצריך חיבור לרשת ולא משהו שאפשר לזרוק בבגאג' ולהשתמ בו גם בעבודה, בטיול או כאשר סוללת הטלפון ריקה.

פורסם
לפני 5 שעות, korola כתב:

המטען הזה מטעין גג ב 5 אמפר.

אין מצב שהוא יכול להניע רכב שצריך 100 עד 400 אמפר. 

כנראה היה מספיק מיץ במצבר. 

אגב ... זה עובד לינארית...  אם צריך 200 אמפר למשך 5 שניות על מנת להניע את הרכב. 

אז אתה צריך 200 שניות (3 דקות) של טעינה ב-5 אמפר על מנת להטעין מספיק מיץ במצבר שלך. 

אני מבין את ההסבר שלך, אבל יש פה איזה טעות, משהו בהבדל בין אמפר שעה ואמפר. שהחשמלאים יסבירו.

עובדתית, פעמיים הייתי במצב שהוולטמטר ברכב הראה 10.9 וולט והסטרטר לא הסתובב בכלל.

חיברתי את המטען הזה ומניע מיד.לא חיכיתי יותר מהזמן שלוקח ללכת מתא המנוע למושב הנהג.

אני גם לא מאמין שהבוסטרים הקטנים (שעובדים יפה) מספקים 200 אמפר.

וכשיש מצבר עם 0 וולט לא הבוסטר ולא המטען יצליחו להניע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...