Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב פנאי SUV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותו כיום הונדה ג'אז 2016 (רכב מדהים, באמת) ולאחר הרחבת המשפחה ל-2 ילדים כיום אנחנו מעוניינים להשתדרג לרכב משפחתי מרווח, עם תא מטען גדול יותר, כזה שיודע לגמוע שבילים פעם ב.. בקיצור, רכב SUV כמו רוב הישראלים כיום.

זהו הרכב היחידי שלנו (אני רוכב על אופנוע ביום יום) כאשר האישה היא זאת שתנהג עליו במהלך השבוע (עבודה במרחק 10 קמ, גנים, חוגים וכו') וכן כמובן אמור לשרת אותנו בטיולים הסופי שבוע.

הדרישות שלנו הינן:

1. חייב להיות מרווח - כרגע עם מושב ילדים + כסא תינוק, עם חשיבה לילד השלישי במהלך השנתיים הקרובות, כך שייתכן ונצטרך שיהיה מקום ל 3 כסאות ילדים מאחורה (או לכל הפחות בוסטר + 2 כסאות)

2. תא מטען גדול ככל האפשר בשביל לאחסן תיקים, אופניים וכו'

3. בטיחות מעל הכל - כולל כל הבקרות האקטיביות, מבחני ריסוק 5 כוכבים וכו'

4. מעדיפים רמת גימור גבוהה - חלון שמש, מושבי עור אם אפשר יהיה נחמד

5. אנחנו לא נוסעים הרבה (30,000 ב-4 שנים) כך שאדישים לנושא צריכת הדלק, מניח שהיברידי לא יהיה שווה את ההבדל במחיר

6. הסיבה ל SUV - מעבר ליכולת לגמוע שבילים בטיולי שבת, האישה רוצה רכב גבוה יחסית

ביצעתי סקר שוק מקיף למדי, והמסקנות אינן ברורות בשלב זה וזאת הסיבה אשמח לקבל את חוות דעת המומחים. האקווינוקס LTZ עשה רושם נחמד מאוד (למרות שהביקורות פושרות) וגם הפורסטר ספורט. CX5 לא הרגיש מרווח מספיק, כנל לגבי פיזור 3008, אבל אולי אני מגזים פה. ראב4 עושה רושם אגרסיבי מדי וגם לגביו הביקורות חריפות בנוגע לרעש מנוע מוגזם בתא הנוסעים. קודיאק לא קיים במלאי עד תחילת שנה הבאה מה שגם הרושם שהוא יקר משאר הקטגוריה.

התקציב - סדר גודל של 150,000 ש''ח לרכב יד שניה (אגב משום מה לא מוצא פורסטר שנת 2019-2020 ביד2) לשנת 2019. במידה ולא נמצא, נלך על חדש בתקציב של עד 200,000, אבל באמת שמעדיף יד2 ולא לספוג את ירידת הערך בשנה הראשונה (הספיק לי עם הג'ז, למרות שנסע רק 30,000 קמ ובמצב מדהים, עדיין המחירון לא סביר בעיניי, ברור לי שברכב יקר הפער יהיה גדול עוד יותר).

רב תודות לכולם.

פורסם

נסה לאתר c5 איירקרוס שיין פק בת שנה. 

הרכב יענה הכי טוב על הצרכים שלך ויגיע עם אחריות מורחבת (5 שנים לרכב חדש = 4 שנים לרכב בן שנה). 

פורסטר די נדיר בדגם הספורט. ורק בדגם זה ירגיש מפואר. מדובר ברכב ראוי בהחלט עם יכולת שטח טובה בהרבה משאר המועמדות. 

פיג'ו 5008 תהיה אופציה מצויינת לדימוש עד 5 נפשות (שורה שלישית מקופלת יוצרת נפח הטענה מכובד מאוד). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...