Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימר של Roku

Asaf-R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה עם הסרימרים שלהם? על פניו נראית חלופה דיי טוב לשיאומי.

https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B07HDBZN7Q/ref=dp_olp_afts?ie=UTF8&condition=all

אפשר להתקין עליו סלקום טיוי? באתר שלהם כמובן שלא היה זכר לנושא, והנציגה הנחמדה של סלקום לא ידעה על מה אני מדבר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לפי מה שרשום באמזון, אם אתה רוצה לגשת לפרופיל שלך בסלקום טיוי זה להיכנס דרך הפיירפוקס המובנה במכשיר. הייתי פונה ליצרן עצמו ישירות ושואל אותו.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הפידבקים באינטרנט מהללים את Roku. אני לא קניתי כי לא היה דגם עם חיבור כבל רשת(לא יודע אם עכשיו יש). לא כ"כ סומך על wifi.

פורסם
לפני 6 שעות, method כתב:

הפידבקים באינטרנט מהללים את Roku. אני לא קניתי כי לא היה דגם עם חיבור כבל רשת(לא יודע אם עכשיו יש). לא כ"כ סומך על wifi.

יש עכשיו דגם עם חיבור רשת: דגם ה-ultra.

לפני 7 שעות, Nakamichi כתב:

למה בעצם לא שיואמי?

אני מנסה לצמצם חשיפה למותגים סיניים במיוחד כאלה שמעלים סימני שאלה בנוגע לשמירה על פרטיות המידע

חוץ מזה שטראמפ הכריז מלחמה על מותגי האלקטרוניקה הסינית שחשודים עם קשרים לצבא הסיני. מה מבטיח לי ששיאומי לא יהפכו לוואווי 2?

פורסם
לפני 3 שעות, Asaf-R כתב:

חוץ מזה שטראמפ הכריז מלחמה על מותגי האלקטרוניקה הסינית שחשודים עם קשרים לצבא הסיני. מה מבטיח לי ששיאומי לא יהפכו לוואווי 2?

לא סביר, לפחות לא בטווח הקרוב.

אם כבר לשים עין זה על ZTE, הם מוכרים לא מעט בארה"ב והם הרבה הרבה יותר קרובים לממשל הסיני מאשר שיאומי

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שחכתי להוסיף שיש אפליקציות ייעודיות לישראל, לגבי הערוצים והתוכן בהם. אין הרבה מידע באתר עצמו

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

מה הכוונה ״אפליקציות ייעודיות לישראל״ ?

רוקו לא מבוסס android tv - השאלה האם סלקום / פרטנר פיתחו אפליקציות ייעודיות לרוקו.

פורסם

מהנסיון שלי עם סלקום TV, סטינג ויס פלוס, החברות בארץ מפתחות את האפליקציות שלהן לשאיומי. מעצבן אבל זה מה שיש.

אפילו הטלוויזיה של שאיומי, שלכאורה אמורה להיות תואמת לסטרימר, לא תומכת בכל האפליקציות.

כל סטרימר אחר, הוא הימור.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

קיוויתי שתהיה דרך להתקין את האפליקציות שלהן (באמצעות apk או משהו דומה).

בכל מקרה, נראה לי שאני ארד מהעניין.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

פורסם
בתאריך 26.8.2020 בשעה 07:33, Asaf-R כתב:

מטריד אותך נושא אבטחת המידע או היעדר העדכונים? 

לא שאני מזלזל ב250 ש"ח אבל מדובר כאן בסכום פעוט יחסית.

במקרה הרע שרפת 250 ש"ח + 200/300 ש"ח עבור סטרימר אחר.

• אהבתי 1
פורסם

רוקו מאוד לא מתאים.

אין לו את הקונספט של אפליקציות בצורה הקלאסית אלא של ״ערוצים״.

הוא מאוד מתאים לשוק האמריקאי לדוגמא למי שצורך תוכן מה״ערוצים״ הגדולים.

הוא הרבה פחות מתאים למה שאתה מדבר עליו

אם אתה רוצה סטרימר טוב שאפשר לעשות לו sideloading של אפליקציות לאנדרואיד טיוי וכו - הייתי מסתכל על Amazon firestick 4K.

זה הסטרימר המשני שלי (לנסיעות עבודה , טלוויזיה בחדר אוכל וכו) - עבור ה35 דולר שהוא עלה לי - אין מה לטעות. הוא 80% מהחוויה של אפל טיוי (ממשק סביר , איכות תמונה לא רעה ואפליקציות ועדכונים טובים)

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 27.8.2020 בשעה 09:37, Asaf-R כתב:

מה הכוונה ״אפליקציות ייעודיות לישראל״ ?

רוקו לא מבוסס android tv - השאלה האם סלקום / פרטנר פיתחו אפליקציות ייעודיות לרוקו.

סלקום\פרטנר - לא

להלן המבחר

https://channelstore.roku.com/en-gb/search/israel

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...