Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לשים צופר של משאית ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצופר חייב לעמוד בתקן המצויין בתקנות התעבורה. לצורך העניין אסור צופר מוזיקלי אומ צוםר אויר.

בקעצור - לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשביל מה צריך צופר מרעיד בדציבלים גבוהים לרכב פרטי שנוסע בקרבת אנשים.

צופר של משאית נועד להתריע מרחוק רכבים שחותכים או נכנסים בכוח למסלול שלו

אין לזה שימוש לרכב פרטי בעיר, וטוב שככה. 

פורסם

אם הוא נכנס לתא המטען - אין שום בעיה. לסופרב תא מטען מרווח עם מפתח גדול בדלת החמישית, כך שאני לא רואה בעיה לשים צופר של משאית בסופרב.

פורסם

אבל לא של IC3. הוא לא מספיק מרשים.

אתה מזכיר לי את הבית שבו גדלתי. על הבניין ממול היה צופר של הג"א. בכל הפעלה שלו היה brown out. לא תרצה משהו דומה ברכב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למה אתה מתפשר על צופר של משאית?
תחשוב גדול - צופר של רכבת.
צופר של רכבת זה לחלשים.

מינימום צופר של אוניה. רצוי של אונייה גדולה.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אתה מזכיר לי את הבית שבו גדלתי. על הבניין ממול היה צופר של הג"א. בכל הפעלה שלו היה brown out. לא תרצה משהו דומה ברכב.

בכל הפעלה שלו היה מה...? מה זה Brown out?

פורסם

תקנה לחברה טלפון. לא מנומס לצפצף מלמטה שתרד כבר.

• אהבתי 1

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
לפני 12 דקות, Kreios כתב:

ירידת מתח רשת החשמל ועמעום התאורה.

דרך אגב, אני לא בטוח שתוכל להתקין ולהפעיל צופר של אניה אפילו על משאית.

פורסם

או תחרות למי יש יותר גדול.

זה בסדר, כולנו משתעשעים.

פורסם (נערך)

ממליץ לא להשתולל ולעשות כמוני, תתקין 2 זוגות של צופרים של HELLA או PIAA - סמוך עליי אתה תקבל מספיק קללות מהעוברים ושבים.

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
פורסם
לפני 1 שעה, Kreios כתב:

כשאתה נבהל מהרעש ויוצא לך קקי

• מצחיק 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בכל זאת, אם העליתם את נושא הצופרים,

יש רכבים (אאל"ט בעיקר האירופיים) עם צופרים הרבה יותר "מכובדים" ממקבילותיהן האסיאתיות.

זה אולי בגלל תקנים מסויימים בארצות המוצא של היצרנים האילו ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...