Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כן, עשיתי נסיעת מבחן בפג'ו, מרגישה שונה מהפוקוס, יותר מזכירה את הגולף GTI בתחושות, מרגישה מעודנת כזו, מאוד אהבתי את ההגה הקטן ואת הגיר (לא מתבלבל בהילוכים :) ).

אגה במחיר 151- זה לפני צבע מטאלי- ככה שבמחיר יותר לכיוון ה 154, ולא רק שאתה יד 2, הרכבים הם מאמצע 2019, ככה שהם לא עושים לך טובה, הם בסה"כ שקללו את המחירון, וגם זה בקושי, שלא לדבר על כך שאתה מקבל רכב עם שנה וחצי אחריות. 

ההכרה שהרכב 2019 הוא מה שהוריד את הפג'ו סופית מהפרק, 

גילוי נאות- לא קניתי את הרכב בעצמי, ליוויתי חבר טוב בתהליך הרכישה, מההתחלה ועד הסוף, כמה שבועות טובים של שיחות ארוכות, השוואות, הגעה לאולמות תצוגה, נסיעות מבחן וכו.  

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 14 שעות, Super_T כתב:

גימור פנימי ברמה גבוהה מהמשפחתומטית הממוצעת

לא היא לא.

פלסטיקית למוות.

איכות ההרכבה הייתה בסדר גמור אפילו ברכב ההדגמה הלא חדש, אבל פלסטיקית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 שעות, srool כתב:

היי כן, עשיתי נסיעת מבחן בפג'ו, מרגישה שונה מהפוקוס, יותר מזכירה את הגולף GTI בתחושות, מרגישה מעודנת כזו, מאוד אהבתי את ההגה הקטן ואת הגיר (לא מתבלבל בהילוכים :) ).

אגה במחיר 151- זה לפני צבע מטאלי- ככה שבמחיר יותר לכיוון ה 154, ולא רק שאתה יד 2, הרכבים הם מאמצע 2019, ככה שהם לא עושים לך טובה, הם בסה"כ שקללו את המחירון, וגם זה בקושי, שלא לדבר על כך שאתה מקבל רכב עם שנה וחצי אחריות. 

ההכרה שהרכב 2019 הוא מה שהוריד את הפג'ו סופית מהפרק, 

גילוי נאות- לא קניתי את הרכב בעצמי, ליוויתי חבר טוב בתהליך הרכישה, מההתחלה ועד הסוף, כמה שבועות טובים של שיחות ארוכות, השוואות, הגעה לאולמות תצוגה, נסיעות מבחן וכו.  

הבנתי מהסוכן מכירות שהרכבים מפברואר 20 . 

המחיר הוא 151 אחרי הצבע והכול.

הדגם שיגיע הוא אותו דגם רק לוח השעונים יהיה דיגיטלי מלא, כמו בפיג'ו האחרים.

לפני 1 שעה, wildlands2019 כתב:

יש אחת למכירה אח יש 2 בעיות, שכבר יד שניה אתה תהיה שלישית, השניה שלרוב אזרחי ישראל זה יהיה רחוק מדי, הוא מאילת, המחירון המשוקלל זה 126500, השאלה עד כמה הוא גמיש.

https://www.yad2.co.il/s/c/vazsdmqb

ראיתי גם - אם הוא יד שנייה (לא רשם שם אם זה 0 ק"מ או לא)  , מי שקונה יד שלישית  - שוב, זו בעיה. 

אבל , אם האוטו באמת כיף לנסיעה ואם הבחור הזה קנה ב 0 ק"מ כך שהוא תכלס יד 1 , אולי זה דיל שווה אם גם מורידים אותו במחיר.

גבי 164

פורסם (נערך)

פברואר 20 זה חצי שנה לאחור. אין סיבה בעולם שמדובר יהיה ברכב שעבר יד. מרבית הסיכויים שאם מדובר בפברואר מדובר ב 2019.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
לפני 13 דקות, gabby164 כתב:

הבנתי מהסוכן מכירות שהרכבים מפברואר 20 . 

שלילי, הדגם הזה (GT מנוע 225 כ"ס) ירד מפס הייצור ביוני 2019 ואינו מיוצר יותר. היום דגם ה-GT מיוצר עם מנוע 1.2 130 כ"ס....

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יותר סביר שהן נרשמו על שם היבואן בפברואר 20, וזאת לאחר שעברה שנה מתאריך הייצור.

אם היה להם קצת יותר מזל, הם היו קונים משלוח שיוצר באפריל ואז היו חייבים לרשום אותו רק ביולי

https://www.chamber.org.il/sectors/1238/1251/13506/13507/108636/

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

ההונדה סיביק בעלת רמת חומרים הנמוכה בקטגורית הרכבים המשפחתיים ותנוחת הנהיגה בה זוועתית.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

קצת חפירה אז סליחה מראש, אבל אני לא מסכים עם דברים שנרשמו כאן על ההונדה סיוויק 1.5T

בתור בעלים לשעבר של הונדה סיוויק 1.5T(שנה וחצי), ברמת גימור הגבוהה יותר - ספורט פלוס, אני יכול לחלק לרכב הזה סופרלטיבים מפה ועד להודעה חדשה, ואני מאוד אהבתי את הרכב.

- היציבות שלו על הכביש מאוד מאוד גבוהה ביחס לכל רכב אחר בקטגוריה המשפחתית, בהונדה הצליחו להשיג פה משהו ממש מרשים בדגם הזה. אני בדקתי לא מעט רכבים אחרים לפני שקניתי אותו.

- רמת הבטיחות והאבזור גבוהים מאוד

- ברכב עם גיר רציף, יש אפשרות להעברת הילוכים מהמנופים שעל ההגה, והתפקוד שלהם פשוט פנטסטי, וגם המיקום שלהם מצויין - הם מסתובבים עם ההגה(שלא כמו ברנו מגאן RS החדשה למשל)

בנסיעה הלוך-חזור לאילת הם שימשו אותי בכל הסיבובים, וההתנהגות של המנוע הרבה יותר מרשימה במצב הזה, היות ואתה מקבל פתאום הרבה יותר כח ביציאה מהסיבובים.. גם תגובת המנוע ממש טובה.

כמובן שנסיעה מסוג זה נועדה למצב נסיעה S(ספורט) ולא D(דרייב), למרות שגם ב- D ניתן לתפעל העברת הילוכים מההגה, אך אני לא רואה בכך צורך בנסיעה שהיא לא אגרסיבית ובלי סיבובים.

- ההתנהגות של הרכב פשוט מצויינת ! הייתי בשלושה ימי מסלול בפצאל, שהוא מסלול טכני, והסיוויק מפגינה שם יכולות מצויינות. וזה שווה את הכל פשוט !!!

כמובן שצריך לבטל באופן חלקי בקרת החלקה, כשנוסעים בצורה כזו..

ההיגוי שלו מאוד מדוייק,

ההגה מאוד מתקשר עם הכביש, ואת זה בוודאות לא תוכלו למצוא בפורד החל מדגמי 2016 וכלה ב- ST-LINE, ואת זה תוכלו לקרוא בכל ביקורת מבין עשרות שנעשו בחודשיים האחרונים...

- מתלים אחוריים רב-חיבורי, לעומת קורה ב- ST-LINE.

- בגרסה הבכירה יש גם:

* בולמים אדפטיביים בלחיצת כפתור, שזה מצויין לחדות הנסיעה בכבישים מהירים ובסיבובים

* סאנרוף עם גג חצי פנורמי

* כניסה ללא מפתח

* הנעה ללא מפתח

* 11 רמקולים במקום 8

- הלוק שלו מדהים בעייני, ללא תחרות בכלל בקטגוריה בפער גדול

- המושבים מאוד מרווחים ונוחים בעיני, את זה אי אפשר למצוא בפוקוס שגורמת לבעיות בגב באופן עקבי לאורך השנים.. אבל מבלי שאתנסה אני בטוח שבקטגוריה הזו הפיג'ו תנצח את שניהם.

- הרכב מאוד מרווח עם הרבה מקומות אחסון, וסביבת נהג מאוד נוחה

- הסאונד במולטימדיה מצויין בעייני

- הרכב דווקא מאוד חסכוני בניגוד למה שרשמו פה עליו. גם בנסיעות ארוכות, ומעבר לכך גם יש אפשרות לסוע בתוך העיר במצב אקון, שזה עוד יותר חסכוני.

הממוצע צריכה שלי היה לפעמים 1:12.3 ולפעמים 1:10.8.

חסרונות:

- יש טיפולים תכופים מדי לרכב הזה, מרגיש כאילו אתה נשוי למוסך של היבואן מורשה. אכן, כל 8,000 ק"מ נדלקת נורה המתריעה על החלפת שמנים:

* טיפול A - החלפת שמן ללא פילטר שמן

* טיפול B - החלפת שמן עם פילטר שמן

* טיפול רשמי כל 15K

באופן אישי: אני החלפתי פילטר שמן בכל טיפול, גם A וגם B. ומעבר לזה, יש מי שיגיד שהחלפת שמנים תכופה למנוע טורבו זה בכלל לא חיסרון, אלא יתרון עצום ששומר על אריכות ימים של המנוע ושאר הרכיבים ברכב..

- היבואן של הונדה פשוט יקרן !! הם עוד העזו להעלות מחירים על שעתון ועל חלפים ממש לפני חודשיים !

- במוסכי פורד, יש אפשרות להיות חבר מועדון של המוסך(נדמה לי שתמורת כ100 ש"ח בשנה), ואז אתה זכאי להנחות בטיפולים, חלפים, ואפשרות שינוע שלך או של הרכב לטיפול..

בהונדה אתה יכול לשכוח מהנחות, מהטבות ומחבר מועדון.. חולבים אתכם שם יופי יופי..

- אין כפתור סיבובי לווליום במערכת המולטימדיה, אלא כפתורי '+' '-' במסך מגע, והם ספציפית לא מגיבים טוב, ויש להם דיליי מעצבן, לכן העדפתי תמיד להשתמש בכפתורי הווליום שנמצאים על ההגה

מידע נוסף לגבי השמן, שכולם פה חוששים, אז אין מה לחשוש, פשוט ברגע שמשלימים עם העובדה שיש ריבוי טיפולים ברכב, אז צריך פשוט לטפל נכון, והאמינות שמתקבלת מהמנוע היא גבוהה:

* יש אפשרות לשים 5w30 של פז, שזה מה שהיבואן שם אם לא אומרים לו כלום לפנ הטיפול(אזהרה - זה חרא של שמן - פשוט לא להתקרב אליו, כי הוא פוגע בביצועים של הרכב !!!)

* יש אפשרות לדרוש מהמוסך לשים 0w20 מקורי של הונדה. נכון, זה יותר יקר, אך איכותי ברמות גבוהות והרכב ממש שמח אחר כך.(זו היתה הבחירה שלי, אך יש כאלה שהלכו על האופציה השלישית)

* יש אפשרות לקנות באופן עצמאי שמן מנוע 5w30 חליפי של חברה טובה(ליקווי מולי, מוביל1 וכו'), שעונה על התקנים הנדרשים, והוא גם זול יותר, וגם איכותי יותר בהרבה מפז !

בעיות שצצו :

- בימי חורף גשומים היו צפצופים מיותרים של החיישנים הקדמיים, שנגרמו עקב תקלה בייצור. היבואן מחליף את הגריל הקדמי לכל מי שמבקש והבעיה נפתרת. יתכן וברכבים החדשים יותר הבעיה כלל לא קיימת.

רכב יד שניה:

- חשוב לבדוק טוב טוב הסטוריית טיפולים, בשביל לדעת איך הבעלים הקודמים התייחסו לרכב.

לסיכום, הרכב פשוט מושלם יחסית, ללא בעיות ותקלות מיוחדות, ועם נוחות, סיפוק והנאה מירבית מהנסיעה.. למי שמחפש להנות מנהיגה(ולפי הרכבים שהפות"ש משווה אליהם, אני מניח שהוא כזה) - שילך על זה בגדול !!

אבל מצד שני הרכב משאיר חור בכיס בעקבות הטיפולים הרבים והיקרים.

20200611_122628.jpg

עריכה אחרונה על ידי this_is_me
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

פורסם
לפני 8 שעות, this_is_me כתב:

- מתלים אחוריים רב-חיבורי, לעומת קורה ב- ST-LINE.

מדוע אתה מתייחס לזה כאל יתרון?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה?

חוצמזה שמתלה רב-חיבורי תופס יותר מקום, בד"כ על חשבון תא המטען

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מדוע אתה מתייחס לזה כאל יתרון?

היתרון של המתלה רב חיבורי בא לידי ביטוי בספיגת המהמורות בכביש, שלא רשמתי בפוסט, אבל גם הם מעולות בסיוויק

וגם אם זה בא על חשבון ספורטיביות, אז כמו שרשמתי - ברוך השם לסיוויק לא חסר יכולות ספורטיביות.. להפך, היא כמה רמות מעל השאר בקטגוריה..

עריכה אחרונה על ידי this_is_me

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

פורסם

עד כמה שאני מבין מתלה רב חיבורי הרבה הרבה יותר קשה לכייל באופן מדויק, כי צריך לכייל הרבה יותר חיבורים.

בקורת מתח צריך לכייל רק 2 חיבורים.

למיטב ידיעתי לא אמור להיות הבדל ביכולת ספיגת המהמורות או האחיזה בגלל בחירה במתלה רב חיבורי או קורת מתח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...