Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז עוד לא התקנתי כלום, אפילו לא את מצלמות הדמה שרכשתי. אבל,

בחודש האחרון הייתה התפתחות מעניינת. הדיירת במעצר בית מחוץ לעיר בגין תקיפה (הבנתי שהיא זרקה מישהי מקומה 2 והיא בתרדמת, למרות שקשה לי להאמין שזה הסיפור). נכון לעכשיו היא כבר חודש לא נמצאת בבית, מקווה שמעצר הבית שלה ימשיך עוד תקופה ארוכה. לבנתיים יש לנו שקט.

• מעניין 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

~

מהעדכון לעיל אני מסיק שני דברים:

1. מדובר בעסק רווחי ומבוקש שהביא את השכנה שלך לרמת הכנסה המאפשרת אחלה דירה.

2. כרגע העסק אינו פעיל והקליינטורה בסטנדביי.

במקומך הייתי שוכר דירה ברחוב ליד, מגייס משאבי אנוש מתאימים ומקים עסק מתחרה שיאלץ את השכנה לחפש פרנסה חלופית (או אולי לעבוד אצלך בעתיד). כך תקבל גם שקט וגם יותר ירושה לילדים (או שיפורים למיאטה).

אין בעד מה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
בתאריך 14.7.2020 בשעה 18:38, Blaz00r כתב:

שמוליק - אמרת שהם שם בשכירות. ניסיתם לדבר עם בעל הנכס? הוא מודע לזה? (מניח שכן, אבל שווה לבדוק בכל מקרה, כי אם לא, מניח שלא יראה את זה בעין יפה וזו עילה לביטול החוזה)

מנסיון עם שני מכרים, אחד השכיר בתל אביב והשני בישוב כפרי, אצל שניהם הושכר הנכס למטרות שהוזכרו כאן והשוכר ממש לא עורר חשד. להיפך, הלוואי על כל משכיר דייר עם מוסר תשלומים כזה...
רק בדיעבד לאחר תלונות מהשכנים נפל האסימון והשוכרים סולקו.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
בתאריך 21.8.2020 בשעה 17:27, Shmulik_Miata כתב:

טוב, אז עוד לא התקנתי כלום, אפילו לא את מצלמות הדמה שרכשתי. אבל,

בחודש האחרון הייתה התפתחות מעניינת. הדיירת במעצר בית מחוץ לעיר בגין תקיפה (הבנתי שהיא זרקה מישהי מקומה 2 והיא בתרדמת, למרות שקשה לי להאמין שזה הסיפור). נכון לעכשיו היא כבר חודש לא נמצאת בבית, מקווה שמעצר הבית שלה ימשיך עוד תקופה ארוכה. לבנתיים יש לנו שקט.

שמח לשמוע, חוץ מהחלק של הזריקה והתרדמת וכו'

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

Transporter

דרך אגב, אין לך זכות לעשות ככל העולה על רוחך בדירה.

בד"כ בתקנונים של הבית המשותף יש כל מיני סעיפים שכוללים בתוכם "עיסוק" סביר או כל מיני הגבלות/איסורים כאלו ואחרים.

אני כמעט משוכנע שגם במגדל שאתה גר בו יש כל מיני סעיפים כאלה. 

אף אחד לא היה רוצה בית בושת בבניין שלו.  אפילו אם אותו אדם היה גר בקומה ראשונה ובית הבושת היה בקומה האחרונה בבניין. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • רעיון טוב! 1
פורסם

עזוב תקנון של ועד בית,

זה פלילי. 

לפות"ש - אני מקווה מאוד שהשקט ימשיך, אני הייתי מתקין את המצלמת-דמה. 

• רעיון טוב! 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...