Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכול מבחן שבוצע למיקרה לא דווח על סכנה מבחינת התנהגות כביש.

אתה היית מגדיר אותה כמסוכנת על סמך מבחן הזה?

אני לא, גם בנהיגה דינמית היא מרגישה בטוחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 23 שעות, Gavrik כתב:

השאלה היא איזה דגם ימלא את החור שהמיקרה היוצאת השאירה אחריה? לפי איך שזה נראה הספייס נשארה בלי הרבה תחרות.

המיקרה הישנה ממשיכה להמכר בדרום אמריקה והמזרח הרחוק.

ואיכשהו גם בשוק הקנדי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
בתאריך 8.7.2020 בשעה 22:21, itsik170 כתב:

המיקרה הישנה ממשיכה להמכר בדרום אמריקה והמזרח הרחוק.

ואיכשהו גם בשוק הקנדי.

בשוק הקנדי היא נחשבת להיט ומשווקת עם מנוע 1600,המיקרה בקנדה מגיעה מדרום אמריקה וגם שם הודיעה ניסאן שהיא מפסיקה לשווק אותה,אולי רק בדרום אמריקה היא עדיין מיוצרת תחת השם march ולדעתי ימיה ספורים,לא בטוח שהמיקרה החדשה תגיע בכלל לדרום אמריקה זה רכב יקר יותר.

סוף השנה אמור לצאת דגם חדש למיקרה החדשה לאחר מתיחת פנים.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם
בתאריך 8.7.2020 בשעה 11:39, Adani כתב:

עברתי על התגובות ונראה לי קצת מוזר שהנושא הזה עדיין לא עלה...

אני היחיד שחושב שהרכב מכוער בטירוף?

אולי אני מפספס משהו אבל לא מובן לי איזה ״שופוני״ הוא מציע.

עדיפה מהדגם היוצא, בהרבה...

האם הנוכחית יפה? קומסי קומסה

פורסם

אני חושב שההשוואה צריכה להיות לרכבים אחרים בקטגוריה ולא לדגם משנת 2011 כשמדברים כל כך הרבה על העיצוב וה״שופוני״ שהרכב מציע.

כמעט כל הרכבים בקטגוריה יותר יפים אפילו בגרסת הבסיס שלהם. טוב, לפחות לטעמי.

בכלל, הרכב הזה לא מצטיין בשום דבר, בכל פרמטר יש רכב אחר בקטגוריה שמתעלה עליו. זאת הסיבה לדעתי שניסאן דועכת במכירות, יש הרבה תחרות ואין מקום לבינוניות הזו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

במחיר הזה היא תתמלא באבק בבונדד של היבואן . הקליאו rs line \ איביזה fr , מציעות חבילה כוללת הרבה יותר טובה. 

אולי ב0 קילומטר היא תהייה עסקה סבירה 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, levy כתב:

בשוק הקנדי היא נחשבת להיט ומשווקת עם מנוע 1600,המיקרה בקנדה מגיעה מדרום אמריקה וגם שם הודיעה ניסאן שהיא מפסיקה לשווק אותה,אולי רק בדרום אמריקה היא עדיין מיוצרת תחת השם march ולדעתי ימיה ספורים,לא בטוח שהמיקרה החדשה תגיע בכלל לדרום אמריקה זה רכב יקר יותר.

סוף השנה אמור לצאת דגם חדש למיקרה החדשה לאחר מתיחת פנים.

לקונצרן של רנו-ניסאן יש כרגע גם את מיצובישי, וגם ככה הספייס סטאר והמיקרה הישנה נמצאות באותה קטגוריה.

לפחות במקסיקו הם כבר קיצצו דגמים מיושנים של ניסאן - כמו הצורו שמאוד נפוצה אצל המוניות והדור הקודם של הטידה שנתן קדנציה של עוד כמה שנים במקסיקו.

לדעתי אם יחליפו את המיקרה באמריקה הלטינית זה יהיה ספייס סטאר או דאצ'יה עם סמלי ניסאן - הדור הראשון של הלוגאן שווק במקסיקו תחת השם "ניסאן אפריו".

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...