Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי ניסאן סאני 94(מנוע 1600 ידנית) שמתקרבת לטיפול 10,000(אם לדייק אז: 110,000)

המצב של הצמיגים לא משהו מזהיר אז חשבתי שכדאי להחליף אותם בטיפול(עוד 2,500ק'מ).

המידה היא 175/65R14.

יש המלצות לצמיגים טובים אבל לא יקרים מידי במידה זו?

כרגע יש מקדימה דנלופ SP10e ומאחורה יש SAVA משהו מגעיל. לא ידוע לי בדיוק גילם מכיוון שלא יכולתי למצוא את תאריך הייצור עליהם. יכול להיות שהוא מוטבע רק על הצד הפנימי של הצמיג...?

ועוד משהו,

אם כבר אני מחליף אז חשבתי גם להגדיל את רוחב הצמיגים. מהי המידה הבאה המותרת? (אם קיימת כזו). דגם הGTI-R של הסאני(לא יובא לארץ עד כמה שידוע לי) מגיע עם צמיגי 195/55R14(רוחב ג'נט 6" לעומת 5.5" אצלי) האם מותר לי להגדיל למידה זו? אפשרי למרות רוחב הג'נט? ואיזה שיפור זה יתן לי בהתנהגות הרכב?

פורסם

לדעתי וותר על צמיגים רחבים יותר, זה יפגע בביצועים, יעלה את צריכת הדלק, וסתם יהיה יקר יותר.

אם אתה רוצה צמיגים סבירים ולא יקרים אני ממליץ על פאלקן.

צמיגים יקרים קצת יותר יהיו יוקוהמה או טויו.

אישית לא נראה לי שצריך יותר מהפאלקן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...