Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אלפיסטים בשבת :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד עם ההעדפות שלו.

אחרי שנסעתי ב106 של XRALLEY אני לא הייתי מזלזל בשום צפרדע.

אמנם ספרטנית, אין איבזור אבל חווית נהיגה מתקנת מכל הבחינות, פשוט מכונה מדהימה.

אני מאמין שחלק גדול מכך מגיע לעבודה של דוד על האוטו שפשוט שיחרר אי אלו סוסונים לחופשי.

מה שכן, חבל שצפרדעים שאתם מדברים עליהם, צפרדעים ישנות הן, והיום הצפרדעים כבר מרירות הרבה יותר.

פורסם

מה שהכי מצחיק אותי בת'רד הזה ש "אלפיסטים" מתגאים בהידור הפנימי של האוטו.

אלפיסטים אמיתיים היו מתביישים בכם.

פעם, ספינת הדגל של אלפות היתה ההתנהגות של הרכב (חוץ מהקטע של הקילקולים).

:roll:

פורסם

חבר'ה, לא לריב

צרפתיות (קרי פיג'ו סיטרואן) מדור ה106/306 (ושותפותיהן לבית סיטרואן) בהחלט בעלות שלדת הנעה קדמית מהמעולות שיש

ה 147/156 גם הן בעלות שלדת הנעה קדמית מהמעולות שיש...

לגבי ימי העבר, עניין כאוב מדי לגבי אלפא, וכרגע - גם (אם כי פחות) לגבי פיג'ו (עניין של שלדות מעולות בעבר, לעומת המצאי בעבר הקרוב באלפא והנוכחי בפיג'ו)

לגבי התמחור - תעזבו, הוא שערורייתי

אז אין מה לריב ("שלי יותר גדול, שלי יותר טוב") - זה עניין של טעם, כי היכולת מאוד קרובה

כרגע, ובואו לא נדבר על העבר של שתי החברות הללו

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

• תוכן חדש...