Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה סיוון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

היו לנו בעבר כמה אבידות יותר קשות שנבעו מבעיות של זכויות יוצרים.

אליו ואל בני תקופתו כיוונתי. רק לא זכרתי את שמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, kompy כתב:

את הפעמים שהשתמשתי בישום הזה, ניתן לספור על אצבעות שתי ידי(הגם שאין לי מעמד לנייד ברכב, ואני לא משתמש בו בכלל בנסיעה).

תמיד אעדיף לפתוח מפה לפני היציאה וללמוד את הדרך.

נכון. אני גם נהנה לקרוא לאור עששית, לכבס את מחלצותי בפיילה וקרש, להקליד במכונת כתיבה את הגיגי ולהזמין מהחלבן 2 בקבוקי זכוכית שיונחו למפתן ביתי מדי בוקר.

מה הקטע לא להשתמש בטכנולוגיה שכל כך מקלה על החיים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגיל מסויים קשה לשנות הרגלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מעדיף להשתמש באפליקציה הניווט - iGO primo החינמית.
אפליקציה עם אפשרות תצוגה תלת ממדית.

דווחי התנועה ניזונים מזיהוי עומסים בהתאם לאיתור/זיהוי 
מיקומי הטלפונים הניידים של חברות הסלולר השונות.
מציע במהלך הנסיעה אפשרות של מסלולים חילופים
במידה ומאתר עומסים/פקקים וכו'.

פורסם

סיוון הזותי התחילה איתי רע!

אתמול בלילה ניווטתי איתה מאיזור נווה שאנן בחיפה לרח' כלשהו שאני לא מכיר. סיוון הפנתה אותי למנהרות הכרמל לכיוון דרום ואני הקמצן החלטתי שאני אסע מסביב דרך פרויד.

סיוון דווקא זרמה, אבל אז, בתחתית של פרויד היא כיוונה אותי שוב למנהרות, רק הפעם לכיוון צפון.

פה כבר משהו נראה לי מסריח. פחות סביר שהרחוב שאני מחפש נמצא בתוך מנהרה.

בסוף התברר שבגדול היא צדקה, אם מזניחים כמה עשרות מטר בגובה. הרחוב היה סמטה קטנה מעל המנהרות ואני תפרתי 10 ק"מ בלילה סתם. 

מה גם שנקודת ההתחלה היתה אולי 300 מטר מהיעד.

• מצחיק 2

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יש בחיפה מקומות הזויים, זה קשור לזה שבחיפה יש עוד שני כיוונים נוסף לארבעה המוכרים: למעלה ולמטה.

בתחום הזה לדעתי הכתר שייך לעיר מסויימת, שאני מאמין שרוב תושביה הם זרים שנקלעו אליה לפני עידן הוויז, ומעולם לא הצליחו למצוא את הדרך החוצה. קוראים לה צפת.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי הווייז תמיד על אנגלית, נשמע יותר טוב ככה. 
בפעם האחרונה שהפעלתי את הווייז שמותקן אצלי ברכב- פתאום השתנה לרחלי החדשה. לא יודע למה.

גם בטלפון השתנה לי מעצמו מאנגלית לרחלי בעברית.

• מעניין 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

@YNVבגלל זה בתחילת הניווט בודקים מסלולים חלופיים ובוחרים במסלול בלי 23.

לאן היית צריך להגיע?

@Pavlik וייז בוחר כברירת מחדל בלשון המקום. בשווייץ קפץ לי לגרמנית ולצרפתית כאשר עברתי בין מחוזות, והייתי צריך להחזיר ידנית לעברית. כנראה שעדכון הגרסה האחרון איפס את הבחירה והעביר לעברית.

לפני 1 דקה, sperial כתב:

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, קורן בן אשר כתב:

הייתה איזו בריטית עם מבטא פוש, נדמה לי קרול, היא עדיין שם?

לא היא כבר לא שם. היא אצלי בחדר נותנת לי פוש.

הבריטיות האלה יודעות לתת עבודה !

לפני 10 שעות, kompy כתב:

את הפעמים שהשתמשתי בישום הזה, ניתן לספור על אצבעות שתי ידי(הגם שאין לי מעמד לנייד ברכב, ואני לא משתמש בו בכלל בנסיעה).

תמיד אעדיף לפתוח מפה לפני היציאה וללמוד את הדרך.

גם אני הייתי בעבר מחזיק מפות שקרעתי מדפי זהב. היו לי מפות בתא הכפפות לכול הערים הגדולוץ.

מאז שיצא אייפון 3GS עם מפות של גוגל תא הכפפות ריק ממפות.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

לא היה לך "אטלס כרטא לכבישי ישראל"? זה שיישר את כל הכבישים?

פורסם
לפני 41 דקות, sperial כתב:

@YNVבגלל זה בתחילת הניווט בודקים מסלולים חלופיים ובוחרים במסלול בלי 23.

אההה-ההאאאא!!!

אז בדקתי. בתחילת הנסיעה כשראיתי שהכיוון הוא למנהרות (אמרתי קמצן).

סיוון נתנה לי בדיוק מסלול אחד - דרך מנהרות הכרמל.

הרחוב הוא חטיבת עודד. אני תדלקתי במצה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 19 שעות, sperial כתב:

כן, אבל מאריך את הקריינות.

יש אופציה פשוטה יותר.. להקליט! כן.. או את עצמך או תפרגן לאשה/ילד

וככה יגידו הכי קצר או הכי ארוך.. איך שבא לך

חפשו בהגדרות של הוייז

משתדל לעזור

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

אני לא מדבר על "עומס" אלא על מצב שבו דרך של 20 דקות הופכת ל-90 דקות ויותר, אבל עם המעקף שוייז מציע היא 30-40 דקות. איך אני יודע? כיון שאני יודע מתי אני מגיע לעבודה ומתי מגיעים מי שאינם טורחים להפעיל וייז.

1. בית - עבודה - בית, אין לי כל צורך בישום הזה מאחר ואני יוצא לפני העומס, וגם אם יש הפתעה בדרך אני מסוגל לתמרן, הגם כפי שציינתי יש לי מרווח בטחון.

2. לכל מקום אחר, משפחה, אירוע, טיול וכיוצ"ב, אני מכיר היטב את הדרכים הראשיות, יש לי מרווח בטחון ועתים נדירות יקרה שאאחר למעלה מ-10-15 דקות.

לפני 4 שעות, avargel כתב:

נכון. אני גם נהנה לקרוא לאור עששית, לכבס את מחלצותי בפיילה וקרש, להקליד במכונת כתיבה את הגיגי ולהזמין מהחלבן 2 בקבוקי זכוכית שיונחו למפתן ביתי מדי בוקר.

מה הקטע לא להשתמש בטכנולוגיה שכל כך מקלה על החיים?

הנייד מסיח את הדעת, בין אם הוא מקובע ובין אם הוא מונח לו והנך רק שומע את ההנחיות.

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

בגיל מסוים קשה לשנות הרגלים.

אל תגזים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)
לפני כשעה, YNV כתב:

אההה-ההאאאא!!!

אז בדקתי. בתחילת הנסיעה כשראיתי שהכיוון הוא למנהרות (אמרתי קמצן).

סיוון נתנה לי בדיוק מסלול אחד - דרך מנהרות הכרמל.

הרחוב הוא חטיבת עודד. אני תדלקתי במצה.

מכיר את הבעיה. לפעמים צריך לצאת ולהכנס מחדש לאפליקציה, מה גם שמנו"ש לרוממה אין שום סיבה לעבור במנהרות, זה מאריך את הדרך לפחות פי 4. יכולת גם להגדיר לא לנסוע בכביש אגרה.

פורסם
לפני 24 דקות, kompy כתב:

בית - עבודה - בית, אין לי כל צורך בישום הזה

אני חושש בדרכים לא מוכרות מהדבר המפחיד שנקרא מצלמת מהירות ולכן מדליק אפילו שאני נוסע במהירות חוקית אבל לך תדע

משתדל לעזור

• תוכן חדש...