Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקים עדיף להזמין מחו"ל הרבה יותר זול , קולר שמן מושלם כולל אטמים עולה 305 ₪ ומשלוח חינם

#Aliexpress ₪ 305.09 | Oil Cooler, engine oil for Opel Astra Zafira Signum Vectra Insignia Chevrolet Cruze Aveo orlando trax croma vauxhall
https://a.aliexpress.com/_dXqhp2a

לפני 44 דקות, GreenblueGreen כתב:

1.מחירים הזויים? 

לידיעתך אני הייתי חסיד של.מורשה בלבד

כשהגעתי לבקש הצעת מחיר להחלפת קולר ומיכל עיבוי -קיבלתי הצעת מחיר של 7000 אלף שח לא כולל מע"מ ובעל המקום אמר לי שרק אחרי שיפתחו יוכלו להעריך את הנזק ויתכן שהמחיר שקיבלתי עתיד לעלות.

חבר טוב שמע על המקרה והפנה אותי למוסך פרטי בת"א.  שלקח על הנל 1300 על חלקים לא מקוריים חדש כולל טיפול. וכולל מע"מ. 

מאז אני כבר לא מתקרב למורשה .

2.תוכל להציע לי דרך פעולה לגבי המזגן שמקרר אבל חלש כלומר מעל טמפ 34 בחוץ לא מרגישים אותו ? אולי הבעיה במעבה מזגן שצריך לשטוף אותו? 

כאילו לפעמים ממש לא מרגישים אותו. למרות שעבר כבר 2 בדיקות גז ונמצא תקין .כמו כן פילטר מזגן חדש.

לגבי המזגן אין לי מושג , אולי באמת המעבה סתום ואולי המאוורר שלו לא עובד, או עובד אבל לא טוב, דרך אגב בגלל  שחלקים של הרכב שקשורים למים עשויים מפלסטיק כמו בית הטרמוסטט ומכסה פילטר השמן כבר הזמנתי בית טרמוסטט חדש שכולו מתכת, מכסה פילטר שמן ממתכת , חודש הבא אני מזמין קולר שמן מושלם שיהיה על כל מקרה

פורסם

שלב אחרון לפני שיפוץ גיר ואחרי החלפת שמן ופילטר הייתי מנסה את התוסף של BG ATC Plus
לפני הרבה שנים היה לי ניסיון טוב איתו... זה לא מבטיח כלום, אבל העלות זניחה ביחס לשיפוץ ככה שאם כלו כל הקיצן... אין לך מה להפסיד.

מהתגובות שלך עושה הרושם שאתה לא מרחם על הרכב... זה בטח לא יאריך את חייו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טעות בידך.

אני שומר על הרכב מאוד! טיפולים כמו שעון.

בתור אחד שמאמין בתחזוקה מונעת .

1.כן להזמין חלקים מחו"ל. אבל רוב הכסף הוא בעבור העבודה לא? ואני לא יודע אך להחליף קולר שמן לרכב לצערי 

2.אין רעשים/נזילות נראה לי שאכן המעבה זקוק לניקוי/שטיפת מנוע . כמה יעלה ניקוי מנוע/מעבה?

3.אך אני יודע היכן נמצא המעבה? האם הכוונה לרדיאטור ? 

תודה

פורסם
לפני 17 שעות, טרול כתב:

קודם כל הגיר לא הלך , הרכב מחליף הילוכים חלק , רק כאשר השתוללתי קצת בעליות של טבעון איתו אז הוא התחיל לזייף והרגשה של החלקה,

אז כנראה שיש לנו סולם ערכים שונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 2 דקות, סולל הדרך כתב:

אז כנראה שיש לנו סולם ערכים שונה.

1. ההשתוללות שלי הייתה חד פעמית , פעם ראשונה עליתי עלייה אחרי שרכשנו את הרכב, בשביל להשתולל יש רכב חברה, הרכב שמור מאוד מהבעלים הקודמים, אצלנו לא יסע יותר מ5000 ק"מ בשנה בקריות במישור אז הוא ישרוד עוד הרבה שנים. אחרי איפוס הבעיה לא חזרה. דבר שני יש כאן קצת בלבול

אני פתחתי את השרשור וgreen משתתף בו וגם לו שברולט סטיישן התגובה שהגבת היא אליי ולא לgreen. 

מעבה המזגן נמצא בחזית הרכב אחרי גריל הרכב 

green אם תרצה אני יכול לצרף לך hynes של הרכב( הספר של המוסכים) בקובץ pdf

פורסם
לפני כשעה, טרול כתב:

1. ההשתוללות שלי הייתה חד פעמית , פעם ראשונה עליתי עלייה אחרי שרכשנו את הרכב, בשביל להשתולל יש רכב חברה, הרכב שמור מאוד מהבעלים הקודמים, אצלנו לא יסע יותר מ5000 ק"מ בשנה בקריות במישור אז הוא ישרוד עוד הרבה שנים. אחרי איפוס הבעיה לא חזרה. דבר שני יש כאן קצת בלבול

אני פתחתי את השרשור וgreen משתתף בו וגם לו שברולט סטיישן התגובה שהגבת היא אליי ולא לgreen. 

מעבה המזגן נמצא בחזית הרכב אחרי גריל הרכב 

green אם תרצה אני יכול לצרף לך hynes של הרכב( הספר של המוסכים) בקובץ pdf

1.תודה על הסדר 🙂

לשנינו סטיישן 1800 אפור ושמח להכיר

2.הבנתי לגבי המיקום.מענין כמה תעלה שטיפה מנוע/מעבה בלבד...

פורסם
לפני 2 שעות, GreenblueGreen כתב:

1.תודה על הסדר 🙂

לשנינו סטיישן 1800 אפור ושמח להכיר

2.הבנתי לגבי המיקום.מענין כמה תעלה שטיפה מנוע/מעבה בלבד...

אז בוא נשתולל ביחד עם הרכב🤣

נראה לי עושים את זה בשטיפת רכב עם גרניק

פורסם (נערך)

חברים שאלה נוספת לגבי הרכב אם אפשר:

1.הרכב נקנה עם מערכת מולטימדיה מובנית שכולם מכירים mylink אני חושב.

המערכת הזו לא מתממשקת עם אנדרואיד ואני מעוניין בוויז במסך ולא בתוכנת הניווט הקיימת. 

אממ אם אני מתקין מערכת מולטימדיה חדשה במקום הקיימת אז המתקין אמר לי שלא אוכל לצפות במד הטמפרטורה החיצוני שקיים היום במסך. פשוט יתבטל. כי שברולט תכננו את זה רק עם המסך ומערכת המטלטימדיה שלהם. 

השאלה מה עושים? 

עריכה אחרונה על ידי GreenblueGreen
פורסם
לפני 3 שעות, GreenblueGreen כתב:

אממ אם אני מתקין מערכת מולטימדיה חדשה במקום הקיימת אז המתקין אמר לי שלא אוכל לצפות במד הטמפרטורה החיצוני שקיים היום במסך. פשוט יתבטל. כי שברולט תכננו את זה רק עם המסך ומערכת המטלטימדיה שלהם. 

מערכות אנדרואיד מעלי אקספרס עם ממשק CANBUS (כמעט כל התואמי מקור) תומכות בזה ויציגו את הטמפרטורה מבחוץ + עוד הרבה מידע ממחשב הרכב כמו חיישן לחץ בצמיגים וכו'.

מנסיון בסוניק שהגיע גם היא עם אותה מערכת MYLINK.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 7 שעות, dalet11 כתב:

מערכות אנדרואיד מעלי אקספרס עם ממשק CANBUS (כמעט כל התואמי מקור) תומכות בזה ויציגו את הטמפרטורה מבחוץ + עוד הרבה מידע ממחשב הרכב כמו חיישן לחץ בצמיגים וכו'.

מנסיון בסוניק שהגיע גם היא עם אותה מערכת MYLINK.

תודה

תוכל לשלוח קישור למערכת כזו לדוגמא לקניה?

• תוכן חדש...