Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרכב לפני חודש, מנוע 1.8 2013 , נסע מצויין עד שתוך כדי נסיעה ארוכה ועליות בצפון הגיר התחיל להחליק מדיי פעם ואז אחרי שעמד כמה זמן הכל הסתדר.עכשיו לעיתים רחוקות יש החלקות. בגלל שידעתי מראש לאן נכנסתי כשרכשתי את הרכב בדקתי הכל על הרכב, הרכב עם 180000 ק"מ שני הידיים לפניי טיפלו רק במורשה umi ויש תיעוד יחיד על הגיר שהוחלף סולונויד ב77000ק"מ.אז החלטתי לברר על טיפול/שיפוץ לגיר אם אצטרך, בטלפון כולם נשמעים נוכלים, ישר כשאומרים שברולט  אז כבר בטלפון אומרים שאין בכלל מה לבדוק וצריך לשפץ, התחלתי עם מכונים בצפון, אחד נתן הצעה של 3500₪ , אחד הרצה לי 10 דקות בטלפון שהוא מומחה מספר 1 בארץ לשברולט ושיפוץ הגיר עם חצי שנת אחריות יעלה לי בין 13000₪ ל18000₪ תלוי מה יגלה שיפתח את הגיר. אחד מאזור חולון אמר לי שאבוא הבדיקה חינם אבל מראש הוא אומר לי שחייבים לשפץ את הגיר ומאז כמעט כל יום הוא מטלפן ושואל למה אני לא מגיע אליו, מוסך umi הציע החלפת שמן , עדכון תוכנה ואיפוס הגיר ב700₪, אז נתחיל עם umi ונראה מה קורה, אם זה מעניין מישהו אז אחזור לעדכן

פורסם

בס"ד

בדקת אצל ספי ויניב בפתח תקווה?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• רעיון טוב! 2

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

קודם כל אתה מוזמן לשלוח את "המומחה מס' 1 בארץ" להסתכלות פסיכיאטרית, כי בהצעות מחיר האלה אין ספק שהוא מעשן משהו טוב.

הייתי ממליץ לך להתקדם עם UMI ולראות לאן מוביל הטיפול הזה גם מאחר ויש לרכב היסטוריית טיפולים מסודרת אצלם

פורסם
לפני 56 דקות, rotemb כתב:

בס"ד

בדקת אצל ספי ויניב בפתח תקווה?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

קראתי עליהם דברים טובים בפורום, הם הבאים בתור אחרי שנטפל בumi

פורסם

אם אתה מאזור הצפון, יש לך את מורשה UMI "מוסך נגה" בקריית אתא, להבנתי הם מתעסקים בשיפוץ גירים עבור כל מוסכי היבואן בצפון - שמעתי הרבה דברים טובים עליהם בענייני גירים.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 53 דקות, dalet11 כתב:

אם אתה מאזור הצפון, יש לך את מורשה UMI "מוסך נגה" בקריית אתא, להבנתי הם מתעסקים בשיפוץ גירים עבור כל מוסכי היבואן בצפון - שמעתי הרבה דברים טובים עליהם בענייני גירים.

טוב לדעת, התקשרתי אליהם אתמול, יש להם יועץ שכנראה לא מבין כלום חוץ מלהקריא מה כתוב לו על מסך המחשב , הסברתי לו על הרכב על התופעות שקורות , חוץ מלמליץ להחליף שמן גיר כי לא הוחלף בזמן לא אמר כלום, אפילו מחיר לא ידע להגיד לי

פורסם
לפני 18 דקות, GreenblueGreen כתב:

2.לא ידעתי שגיר הולך אחרי 180 אלף . נשמע מוזר .למה לא לפנות ליבואן שיקח אחריות?

למה שהייבואן יקח אחריות על רכב בן 7 שנים ? נראה לך שהייבואן עובד במשרד הרווחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמו כל רכיב, גם גיר יכול להפסיק לתפקד לאחר X ק"מ, אין שום ערובה לאורך החיים של החלק הזה. פגשתי רכבים שלאחר 120,000 ק"מ נדרשה החלפת גיר וכאלו עם חצי מיליון ק"מ ואותו גיר מקורי. זה תקף במיוחד כאשר היצרנים מוכרים לנו שהגיר שלהם לא דורש החלפת שמן לכל אורך חיי הרכב, אך בפעול בהחלט שצריך.

פורסם
לפני כשעה, GreenblueGreen כתב:

למה שגיר ילך אחרי 180 אלף ? אשמח לתגובה עיניינית. 

תודה.

כי גיר אוטומטי זה אסופה של קלאצ'ים וחבקים שמחליקים בכל החלפת הילוך. אתה לא מתפלא שקלאצ' ברכב ידני צריך להחליף ב- 80 אלף? אז למה להתפלא בגיר אוטומטי - שאמנם מחזיק יותר זמן כי בגלל שימון מחזיק יותר, אבל 180 ק"מ זה לא קילומטראז מטורף. נכון שיכול וצריך להחזיק יותר, אבל זה כבר עניין של איך תוחזק והאםם לא התעללו בו בחייו. זה לא שהגיר הלך אחרי 50 אלף או אחרי שנה....

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
בתאריך 9.6.2020 בשעה 10:03, טרול כתב:

טוב לדעת, התקשרתי אליהם אתמול, יש להם יועץ שכנראה לא מבין כלום חוץ מלהקריא מה כתוב לו על מסך המחשב , הסברתי לו על הרכב על התופעות שקורות , חוץ מלמליץ להחליף שמן גיר כי לא הוחלף בזמן לא אמר כלום, אפילו מחיר לא ידע להגיד לי

תגיד תודה שמוסך מורשה יבואן,  שאמור להיות עם סטנדרטים אחרים משאר המוסכים, המליץ לך משהו בכלל. מעניין מה UMI הולכים לעשות עם ההודעה הזו, אם בכלל.

פורסם

תודה על התשובות העינייניות.

גילוי נאות- ברשותי שברולט קרוז 1800 סטיישן ואני מאוד מרוצה מהרכב ביחס עלות/ תועלת .

ולא מהשירות של umi שאחד מהם עקץ אותי  במחיר ואף שלחתי מכתב תלונה לחברת umi ישראל 

לצערי הם בחרו שלא להתערב. 

הסטוריה של הרכב 

נקנה עם 62 קמ

ב65 קמ-  צינור מים חום מנוע הוחלף בעקבות פיצוץ במוסך מורשה בעלות של 1000 שח.

ב67 קמ- 2 צינורות מים חום מנוע הוחלפו בעלות 2500 שח במוסך מורשה 

ב79 קמ - הוחלף קולר שמן + מיכל עיבוי +שמן+ מים לרדיאטור עפ הוראות יצרן ב1300 שח במוסך פרטי בתל אביב עם המלצות

ב100 קמ - הוחלף פלאנג מקורי  עקב נזילה מהאטם + טיפול שמנים  עפ הוראות יצרן+ פילטר מזגן - 1500 שח במוסך פרטי הנ"ל. 

היום הרכב עם 110 קמ .

1.מצטער שמלכתחילה לא עשיתי את כל הטיפולים במוסך פרטי

2.רכב משפחתי מפנק ונוח .. החסרון היחידי שאוכל בתוך העיר 1:9 עם מזגן.

פורסם
לפני כשעה, ch2856 כתב:

כמו כל רכיב, גם גיר יכול להפסיק לתפקד לאחר X ק"מ, אין שום ערובה לאורך החיים של החלק הזה. פגשתי רכבים שלאחר 120,000 ק"מ נדרשה החלפת גיר וכאלו עם חצי מיליון ק"מ ואותו גיר מקורי. זה תקף במיוחד כאשר היצרנים מוכרים לנו שהגיר שלהם לא דורש החלפת שמן לכל אורך חיי הרכב, אך בפעול בהחלט שצריך.

איך בדיוק הגעת למסקנה החד משמעית הזו שגיר נהרס יותר ברכבים שאינם נזקקים להחלפת שמן?

יש לך תיעוד סטטיסטי לעניין? או שפשוט קראת יותר מדי פוסטים בפורומים?

אני מכיר כמה רכבים כאלו שעברו את ה200k שיהרסו לך את הקביעה הנחרצת הזו.

• תוכן חדש...