Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים,

לאחרונה יש ריח של דלק חזק יחסית מחוץ לרכב מאיזור מכסה הדלק (כשהחלונות פתוחים מריחים קצת בתוך הרכב במצב עמידה) אחרי כל נסיעה, מריחים גם אם עומדים צעד או שתיים מהמכסה.. בנוסף אם מתקרבים עם האוזן למכסה שומעים לפעמים רעש כמו לחץ אוויר תוסס כזה..

עברתי אצל מוסכניק שיבדוק (לא שמע רעשים כי לא היו בדיוק) צנרות וכו ואמר תקין וכנראה מכסה המיכל לא יעיל..

בעיה מוכרת? מסוכנת?

מה ניתן לעשות מעבר ללקנות חדש במחיר מטורף של 470 שח?

האם המכסה של הרכב הזה זהה בדיוק לשל מאזדה 3 / 6 או אחר?  כי אותם ניתן להשיג מאיביי מקורי בהרבה יותר זול כנראה כי הם יותר נפוצים...

מצורף המק"ט.

Screenshot_20200607-110226_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי israeln261
פורסם

בס"ד

שלח לי מספר שלדה בפרטי ונבדוק, נראה ונשמע מחיר יקר למכסה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

צירפתי בתמונה את המקט המדוייק לפי מספר שלדה, זה עדיין לא עוזר לך לחפש?

(אין עליי כרגע מספר שלדה),  בדקתי במוסך מורשה ובחנויות חלפים שעובדים איתם, בדקו במחשב כולם אמרו אותו מחיר..

פורסם

בס"ד
בדקתי במחירון החלפים של מזדה והמספר לא מזוהה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מעניין, בדקתי בעצמי עכשיו וזיהה את המקט ללא מקוו.

בכל אופן חבר מצא לי למחר בחלפים מכסה מקורי משומש 50 שח, מקווה שיעשה את העבודה ויפתור את הבעיה..

Screenshot_20200608-232720_Chrome.jpg

• מעניין 1
פורסם

מתברר שהמכסה המקורי המשומש של מאזדה 3 , לטענת מחסן החלפים זה בדיוק אותו דבר והאמת שגם נראה כך בעין וגם נסגר טוב במיכל, האם זה תקין לדעת המבינים בדבר?

• תוכן חדש...