Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך להחליף שני סולנואידים בגיר AL4 (סיטרואן C5). בהתייחס להסבר של היצרן, יש צורך לאחר ההרכבה להשתמש בשני מדידים. המק"ט של הראשון M1 0338 והשני 0338 M2 (הסדר יצא הפוך- האות צריכה להיות מימין לספרות). הראשון זה מין בורד והשני מין מלבן שתפקידו לקבוע מיקום. 

לקנות את המדידים האלה זה לא מעשי, אם זה ניתן, הם בטח עולים יותר מהרכב עצמו. אם למישהו יש מדידים כאלה ומוכן להוריד מידות ולעשות סקיצה שלהם, אוכל לייצר אותם בעצמי או שתוכלו להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא את הנתונים הללו.

בקובץ המצורף ניתן לראות את שני המדידים

תודה.

solenoidblock.pdf

עריכה אחרונה על ידי avz
עדכון
פורסם

סיטרואן C5 ש.י. 2010. ראיתי את הפרוייקט שלך. בהחלט מרשים ואין לי ספק שיעזור לי הרבה. יחד עם זאת, ע"מ לחסוך את כיוון הבורר כפי שאתה מתאר, הייתי רוצה לעשות שימוש במדידים האלה, בין היתר כי הגישה לגיר לא ממש נוחה. האם ידוע לך איפה ניתן למצוא שרטוט/סקיצה/מידות של המדידים האלה? לייצר אותם לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

אתה מתעסק בזוטות, באמת.

הבורג הזה שמחזיק את הפלאח של הסלקטור - לא עניין של חיים ומוות... יותר סערה בכוס מים.

אתה יכול לדעתי לנקות היטב את נקודת החיבור של הפלאח לבלוק [בצד ימין] לפני הפירוק (תיעזר באיזה סמרטוט ללא סיבים וחומר כמו אלכוהול או משהו שיוריד מעט את השמן), ואולי לסמן עם טוש או משהו את הנקודה שהוא נמצא בה לפני שאתה מפרק... זהו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...