Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה חילול!!

וחוץ מזה, מה האגזוזים האלו אופנת צ'ופ סטיק? :shock:

המכונאי שעשה את הקולרים מקדימה משום מה נראה לי עיוור...(למה לא לקצר את הצינורות??)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אלוהים אדירים אני לא רוצה להישמע נדוש אבל אלו המכוניות הכי מכוערות שראיתי בחיים!!!

ובתחלס אין לי כוח אפילו להגיב עליהן

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

שמעו, אפשר להיסתכל על זה בשתי דרכים, דרך אחת היא באמת להגיד איכסה ואיזה מכוער זה..

הדרך השנייה היא להבין את היפני. שלא כמו הארס הישראלי שמקשט את מכוניתו וחושב שזה יפה, היפני מלכתחילה אומר לעצמו, אם אני כבר מקשט את המכונית שלי אז אני מקשט עד הסוף (כמו שאם יפני אומר לעצמו שמגיעה לו עונש אז הוא הולך עד הסוף ועושה חרקירי) ולא מעניין אותי עם זה יוצא יפה או לא יפה, לא מעניין אותי בכלל המראה של זה העיקר שזה יהיה מקושט ובצורה הכי מוקצנת שאפשר, אין על היפנים !!

:)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
שמעו, אפשר להיסתכל על זה בשתי דרכים, דרך אחת היא באמת להגיד איכסה ואיזה מכוער זה..

הדרך השנייה היא להבין את היפני. שלא כמו הארס הישראלי שמקשט את מכוניתו וחושב שזה יפה, היפני מלכתחילה אומר לעצמו, אם אני כבר מקשט את המכונית שלי אז אני מקשט עד הסוף (כמו שאם יפני אומר לעצמו שמגיעה לו עונש אז הוא הולך עד הסוף ועושה חרקירי) ולא מעניין אותי עם זה יוצא יפה או לא יפה, לא מעניין אותי בכלל המראה של זה העיקר שזה יהיה מקושט ובצורה הכי מוקצנת שאפשר, אין על היפנים !!

:)

תביא לי גם מהחומר הזה

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם
אלוהים אדירים אני לא רוצה להישמע נדוש אבל אלו המכוניות הכי מכוערות שראיתי בחיים!!!

אז אני מבין שלא ראית את הקוואליר הצהובה שהייתה מגיעה למפגשים. :wink:
פורסם

טוב, בשתי מילים - גועל נפש...!

לדעתי כל המכוניות האלה נראות כמו המכוניות צעצוע בפרסומת של פג'ו...! זה פשוט זוועה מה שהולך שם כאילו מפעל לגו קם לתחייה באמצע חניון בטוקיו...! אני לא מבין איך אפשר לנסוע עם ספויילר בגודל של עמוד תאורה וחצאיות קדמיות ענקיותתתת...! אני לא יתפלא אם הוא לא חותך כמה ילדים כל נסיעה...!

בשורה התחתונה - מלבד לאיזה שתי מכוניות חמודות עם כמה רעיונות נחמדים, גועל נפש...!

יפנים - התאכזבתי קשות.

פורסם

דפקא אני מצאתי משהו בכלל לא רע בתצוגה המוזרה הזו...

052611.jpg

פורסם

ה-3000GT באמת נראית נורמלית מכל השאר

כנראה זה מפגש של נהגים שרוצים לנקר עיניים בשיטה שהם פשוט עושים מהרכבים האלה אשכרה מפלצות

ואם כבר מדברים על טוקיו מצאתי באיזה אתר תערוכה של משופרות שהיתה גם בטוקיו

פשוט מדהים מה עשו מהמכוניות האלה שם ועוד איזה מכוניות הם שיפרו, מכוניות שבארץ היו חולמים על אחת פשוטה כזאת אפילו

http://www.tunerzine.com/coverage/2005/shows/TAS05/main.html

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ה-3000GT באמת נראית נורמלית מכל השאר

כנראה זה מפגש של נהגים שרוצים לנקר עיניים בשיטה שהם פשוט עושים מהרכבים האלה אשכרה מפלצות

ואם כבר מדברים על טוקיו מצאתי באיזה אתר תערוכה של משופרות שהיתה גם בטוקיו

פשוט מדהים מה עשו מהמכוניות האלה שם ועוד איזה מכוניות הם שיפרו, מכוניות שבארץ היו חולמים על אחת פשוטה כזאת אפילו

http://www.tunerzine.com/coverage/2005/shows/TAS05/main.html

או ,זאת תערוכה!! ,אמנם מכוניות קיצוניות ,אבל בטעם

אוי הסקיילין של ניסמו ,איזו מדהימה,חלום רטוב

היפנים מטורפים / חולניים ומה לא ,אבל זה מה שמעניין

זה לא יאומן אבל ראיתי בתוכנית high octane לא זוכר באיזה פרק,קבוצה של יפנים מטורללים

עושים drifting באישון ליל ,בעליות של איזה הר בחושך מוחלט ,עם כלים בהספק שנע מ-300 כ"ס ומעלה ....פשוט מזעזע לא יודע איך לתאר את זה ,תורידו ותראו בעצמכם מה זה אומץ :shock:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בקשר לאוטו הלבן- עכשיו הבנתי לאן נעלם המגרש החלקה של הרולרבליידס ושל הסקייטבורדים והאופניים למיניהם (ראה כנף)

בקשר לאוטו האדום- מה הקטע המ*****ין שלהם עם האגזוזים האלה?

או בניסוח יותר מעמיק-

WTF??????

053011.jpg

053031.jpg

052561.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...