Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה לראות את המכונית הזו מנסה לעבור את פס ההאטה (באמפר) הראשון בחייה.

053011.jpg

חוץ מזה, נראה לכם שהדבר הזה מקדימה זה מגלשת חירום ליפני קטן, כמו שיש במטוסים?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אלוהים ישמור.... כמעט התעלפתי..... מה זה צריך להיות? צריך להיות מטורף בשביל רק לחשוב לעשות דבר כזה - רק לחשוב.... שלא נדע מצרות, איזה אנשים יש בעולם ואיזה טעם יש להם...

פורסם

לבחור שאמר שאין פה עריכה כי הוא מומחה , עובד בזה כל יום , וכו'...

יש שם חבורה של יפנים שעבדו אליכם!!!!

פוטושופ ועוד איך, אני לא מבין איך יש כאלה שלה קולטים מההתחלה!

פורסם

תשמע אני לא מצליח לעלות על שום פרצה בעבודות שלהם אם הם באמת עבדו עליהם בפוטושופ..

אם באמת נעשתה פה עבודה בפוטושופ היא ממש טובה!!

הדבר היחיד שגורם לי לחשוב שאולי עבדו פה הפוטושופ זה על זה שהסתכלתי על המכוניות ברקע והשוותי אותם לתצלומי תקריב של אותן מכוניות לאחר מכן, ואז אולי ראיתי פריטים חסרים (אגזוזים מטורפים)

שמופיעים רק בתצלומי תקריב ולא רואים אותם מרחוק למרות שהזוית הייתה אמורה לאפשר..

בכל אופן אני גם לא בטוח בזה.. קשה לדעת!

פורסם

אם כל כך מעניין אתכם אם זה ערוך בפוטושופ או לא - תמשיכו בפורום פוטושופ (דלת שלישית משמאל).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...