Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע אם הוא שווה את המחיר שהוא דורש

נותן שירותיים של יעוץ וחיפשו רכב

מה המחיר שעולה השירות?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

גם אני חשבתי לקחת יועץ, לשלם לו ולחסוך את הבלאגן... עד שקראתי את האותיות הקטנות... במקרה של הבחור שאני הייתי בקשר איתו.. החוזה שלו מחייב לרכוש רכב (חיפוש מוגבל בזמן לשבועיים) שהוא בוחר לנו ואם אני מסרב חצי מהכסף נשאר אצלו

פורסם

במקום להיתפס ביועצים, מי שלא מבין יכול להיכנס לאחד מהטרייד אין של היבואנים: טרייד מוביל, קרסו טרייד אין, כלמוביל..

לבקש רכב עד יד שניה עם קמ ממוצע לשנתון שטופל במורשה יבואן.

לבקש התחייבות בבדיקה, להעלות בפורום את התוצאות ואם הכל בסדר פשוט להתחדש.

רוב הטרייד של היבואנים פועלים בשקיפות ונותנים אחריות גם לאחר הרכישה, אמנם הם מעט יקרים יותר מהשוק אבל קודם זה מתקזז עם התשלום ליועץ ודבר שני זה ראש שקט לרכוש ממקום מסודר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

יש לי אחלה פתרון,

תרשום בפורום המכובד הזה מה אתה מחפש ברכב, ניתן לך רשימה (מצומצמת עד כמה שאפשר) של אופציות עם דגשים על מה לתת את הדעת בפרסום.

חפש כמה אופציות במודעות...

תעביר כאן לחוות דעת ותחסוך אי אלו אלפי שקלים,

תמיד תוכל ללכת עם ההמלצות לדגם מסויים לסוכנויות הטרייד של היבואנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש באמת דבר כזה יעוץ ברכישת רכב בתשלום?!

a6d5d449f100e6802ab98ec6db346048.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה שלא יהיה?

למי שלא מבין זה לא פשוט בכלל לקנות רכב משומש, זה רק הוא כנגד כול המעשיות והסיפורים שהמוכר מספר, בלי יכולת ממשית לראות דרך הבולשיט(במידה ויש).

היו תקופות שאני חילטרתי בזה מהצד, והלקוחות שהיו לי היו מאוד מאוד מרוצים. כמובן, שבישראל קשה שזה יתפוס, כי ישראל ישראלי מבין בהכול, ולא צריך עזרה מאף אחד...

פורסם
יש באמת דבר כזה יעוץ ברכישת רכב בתשלום?!

a6d5d449f100e6802ab98ec6db346048.jpg

כן, יש בהחלט, עם כמה וריאציות, כשמי שיודע שאינו מתמצא בתחום, עדיף לו שייעזר על ידי אדם שכן.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין מאד. פעם ראשונה שאני שומע שיש שירות כזה בתשלום. בתכלס זה יכול לחסוך המון זמן וכאבי ראש למי שלא רוצה להתעסק בזה ולא סומך על אנשי מכירות במגרשים או כל מיני סוחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה בתנאי שאתה מבין שיש מקרים בהם היועץ יקבל כסף גם מהמגרש שאליו הוא מפנה אותך, ובמקרה מצא שם רכב.

אבל לגופו של עניין, בהנחה שהיועץ מבין את עבודתו, הוא יכול לחסוך לרוכש לא מעט כסף ונפילות.

יש לא מעט אנשים שבאמת לא יודעים מאיפה בכל להתחיל.

רובם לא גולשים כאן.

אבל נעצור כאן את הפרסומת למר ערן פישלר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...