Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע זה ממש סיימתי אני ואבא שלי (שיזכה לחיים ארוכים) להתקין את המערכת

שומעים ממש יפה..אין לי מילים

חוץ מדבר אחד שאין לנו עדיין סאב, עוד מעט אני נוסע לחנויות לראות איזו תיבה תתאים לי

העבודה הייתה ממש נקייה ובוצעה בידי אבא שלי ואני בלבד!!

ואני פשוט המום איזה שמיעה יפה המערכת מוציאה..אחלה מערכת

נקווה שנסיים את הסאב היום ויהיה לנו את כל המערכת מוכנה

בינתיים עשיתי מהאחוריים 6/9 סאבים קטנים הם פועלים דיי יפה ונותנים עוצמה

תכנון לעתיד- היום לחבר את הסאב לשמוע קצת...ובעזרת השם עוד שבוע להביא עוד סאב אותו דבר

חלקי המערכת-

רדיו דיסק- pioneer 7450

קומפוננט- phase evolution cfs165.25

רמקולים אחוריים- pioneer 260watt (פנינה)

שני מגברים- phase evolution rs4

סאב- magnat destructor 1200 (בקרוב שניים)

פורסם

מברוק גבר רק לא הבנתי כל כך איך קשורה החתימה למערכת. לא שמה שיש לך לא מכובד פשוט עדיין זה לא משהו יוצא דופן. גם סתם מעניין אותי איזה מערכות שמעת ככה שאתה המום מאיך ששומעים אצלך.

(מזל טוב לי הודעה ראשונה בפורום :) )

פורסם

שמעת אתה מרוצה זה הכי חשוב תתחדש

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...