Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך להציב יותר שוטרים!!!! ולתת יותר דוחות ולעלות את הכסף של הדוחות!!

כל בוקר בדרך לבית ספר אז יש כביש של 5 נטיווים 3 ישר אחד שמאלה ואחד מיתחלף בין השעות 8-9 המתחלף הוא ישר וכל בוקר אני עומד שעה ועל הפקנציפ מצפצף על דברים כאלה צריך לתת דוח שיבינו ויש אלפים כאלה במדינה!!

במיוחד צריך לעלות את הקנס על ציפצופים מיותרים. :twisted:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צחוק צחוק, אבל הצפצופים של הפקקים גורמים לבעיות שמיעה ולמפגעים תברואתיים.:|

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
עובדה שבאמת בצבא הצליחו להוריד באופן משמעותי את כמות התאונות של נהגים צבאיים. גם ענישה (לפעמים גם מוגזמת - בית דין צבאי לתעבורה זו פשוט משחטה, סרט נע של שלילות רישיון וקנסות גבוהים), אבל גם חינוך, כנסי נהגים מדי חודש, קורסי נהיגה מונעת לנהגים, אותי לקחו מהצבא למגרש החלקה להשתלמות... די משקיעים בקטע הזה בסה"כ.
יצא לי לראות גרף בנושא תאונות הדרכים בצבא. העקומה כלפי מטה כ"כ חדה (שמונים ומשהו אחוז, אם אני לא טועה), שאני מתחיל לחשוב שאולי צריך להתנהג גם עם הנהג האזרח באותה מטבע (בתי כלא לעברייני תנועה:???:), רק כך כל ה"מתורבתים" למינהם יבינו.

פורסם
צחוק צחוק, אבל הצפצופים של הפקקים גורמים לבעיות שמיעה ולמפגעים תברואתיים.:|

שים מוסיקה, שים אטמים.

ובכלל, אתם באמת חושבים שאתם תחיו לראות שינוי מלא בתרבות המוטורית בארץ? תקראו לי פסמיסט, אבל אני לא יכול לראות את זה קורה תוך פחות מ10 שנים, ויש סיכוי טוב שאני אהרג באחת מהתאונות שהאדיוטים האלו גורמים..

הכל פה רעיונות נחמדים, אבל לשים שוטרים שימצאו אנשים שעוקפים קווים לבנים ואין להם משמעת נתיבים זה קצת קשה. זה למה הם תמיד ממלמ"זים. אחרי הכל, אם יש מישהו שטס לו על 170-190 באיילון, אפשר להניח שיש סיכוי טוב שהוא לא בדיוק הנהג הכי מתחשב בעולם..

אם מישהו לא רוצה להתפס, הוא לא יתפס. אני בזמנו שייטתי על 140 בלי לדאוג למשטרות למיניהן, אבל פחדתי מכל מכונית אחרת שראיתי, כי אני יודע שמשם תבוא (ובאמת באה..) המכה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
תעשה לי טובה אישית. תשמור את הסיפור הזה באיזה פייל, וכל פעם שיש פה איזה טאמבאל תורן שאומר שב4 בבוקר באיילון הוא נוסע 180 ולא מסכן אף אחד, תפרסם את הסיפור, כי לי נשבר מהם כבר.

בתודה מראש,יניב

זה שאתה מוסיף דאבל-אל"ף למרגליות שלך לא אומר שאתה עדיין יודע תרבות דיון מהי.

לידיעתך(!)

:x

סובא,

120. ולא 180.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

לפי דעתי, בהסכמה מלאה כמובן מצד המטופלים, יש לקחת אנשים לראות מה הולך בבית לוינשטיין,

זה פשוט מחריד לראות את האנשים שם, בROTTEN.COM לא רואים דברים כאלה

אני בספק אם אנשים, אחרי שיראו את הדברים האלה ימישיכו לנהוג כמו שהם נוהגים,

(תמיד יהיו את הדבילים שימשיכו לא משנה מה, אבל הם יסיימו באותו מקום -בית לוינשטיין)

תום.

פורסם
זה שאתה מוסיף דאבל-אל"ף למרגליות שלך לא אומר שאתה עדיין יודע תרבות דיון מהי.לידיעתך(!) :xסובא,120. ולא 180.
1. ה "דבל-אלף" כלשונך, באה להגיד שאני חושב שהבן אדאם הספציפי הזה הוא טאמבאל (TAMBAL), מין כינוי גנאי/ חיבה שכזה, להבדיל מ טמבל (TEMBEL), שזאת קללה. אני לא מקלל אץ אחד, רק מציק, כשצריך.

2. ההודעה בכלל לא הייתה מכוונת אליך אז אני לא יודע מה אתה קופץ ונעלב ומתעצבן, אבל, שייהיה.

אם הייתי רוצה לכתוב עליך אז גם הייתי שם ציטוט וגם נוקב במהירות המדויקת.

לא עשיתי את זה כי לא התכוונתי אליך אבל אם אתה מרגיש שזה עליך, כנראה שיש סיבה לא רעה.

3. תרבות דיון זה משהוא שלדעתך אני צריך ללמוד? ממך? רוצה להשוות מרגליות? תזכורת!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
צריך להציב יותר שוטרים!!!! ולתת יותר דוחות ולעלות את הכסף של הדוחות!!

כל בוקר בדרך לבית ספר אז יש כביש של 5 נטיווים 3 ישר אחד שמאלה ואחד מיתחלף בין השעות 8-9 המתחלף הוא ישר וכל בוקר אני עומד שעה ועל הפקנציפ מצפצף על דברים כאלה צריך לתת דוח שיבינו ויש אלפים כאלה במדינה!!

לא צריך להציב יותר שוטרים , צריך פשוט לנתב את אלה שקיימים לאכיפת העבירות המסוכנות , ולא לחליבת כסף :idea:

פורסם
וזה מצטרף לנהג האיביזה האדומה שהחליט שהרמזור האדום שדולק מזה כחמש שניות ! בצומת כפר חב"ד הוא לא סיבה מספיק טובה להניח את הטלפיים על הברקס ועבר כאילו אין שם רמזור .

וגם לנהג הרנו מגאן קופה הכחולה כהה שעקף אותי ועוד שתי מכוניות בכביש 424 על פס לבן בתוך צומת .

שניכם נהגים ואנשים טיפשים - אין לי שום צורה אחרת להגדיר את זה. אתם מסכנים את החיים שלכם ושל האחרים בלי שום סיבה , ובלי שתבינו אפילו עד כמה החוליגניזם שלכם פוגע בחובבי הרכב באשר הם.

ובאשר למשטרה - זו לדעתי תוצאה ישירה של השיסוי המתמשך בנהגים שנוסעים מהר במקומות שאפשר בהם.

כאשר מפמפמים את המנטרה הזו כל הזמן - בסוף שוכחים שיש עבירות מסוכנות בהרבה - אותן כמעט ולא אוכפים (או שהניידות עומדות במקומות אחרים בהם יש אפס סיכון ,ומאפשרות לאותם טיפוסים להשתולל בלי להיתפס) והעונש עליהן אפסי עד לא קיים.:|

לפי מיטב זכרוני יש בצומת הזו מצלמה שמצלמת על מעבר באור אדום

הוא את העונש שלו יקבל

פורסם

והנה איך התשתיות קשורות לזה.

כשיורדים מאיילון דרום במחלף ההלכה, ורוצים לפנות ימינה לכיוון ר"ג קבוע הרכב הימני ביותר חורג מהמסלול שלו לתוך המסלול הקצת יותר שמאלי.

כבר ראיתי שם לא תאונה ולא שתיים בפניה הזאת. (אני עובר שם כל בוקר).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

המקרה אירע אתמול בערב. אני נוסע לי בכבישיה ההרוסים של אשקלון, עוצר בכיכר ונותן לפיז'ו 406 זכות קדימה, יוצא אחריו לכיכר ולאחר מכן נוסע אחרי הפיז'ו בכביש בעל שני נתיבים כאשר בנתיב השמאלי חונות מכוניות אחת אחרי השניה. נהג הפיז'ו נסע במהירות של כ-30 קמ"ש (בכביש של 60 קמ"ש), כמובן שנוצרה שיירה ומאחורי היו ברלינגו ולנד קרוזר(בהתאמה). לאחר נסיעה של כחצי דקה הבהבתי לנהג הפיז'ו עם האורות הגבוהים, לא עזר, הוא המשיך בנסיעה האיטית. אחרי עוד כחצי דקה אני מציץ במראה ורואה את הלנד קרוזר בנתיב הימני - מה הוא ניסה לעשות?!?:-x הרי הנתיב הימני הוא חניה! מה גם שהוא היה צריך לעקוף 3 מכוניות (מימין) כדי לצאת מה"שיירה". אז למה לעשות את זה בכלל?? בנקודה הזאת כבר הייתי עצבני(ואני די רגוע בכבישים, בד"כ). לאחר כדקה נהג הפיז'ו הדליק את הוינקר הימני והתכוון לפנות ימינה בפניה הקרובה מאוד(!), פתאום אני שומע רעש חזק של מנוע דיזל, מסובב את הראש ומסתכל ימינה כדי לראות את נהג הברלינגו יוצא לעקיפה מימין(של שתי מכוניות - אני והפיז'ו), אל תשכחו שנהג הפיז'ו פונה ימינה. טוב, המשך הסיפור הוא צפוי - לא, לא תאונה,נהג הברלינגו הספיק לעצור כמה סנטימטרים לפני הדלת הימנית של הפיז'ו. פה כבר הייתי ממש עצבני:-x :-x ...אני לא מבין את הנהג של הברלינגו, גם אם היה עוקף מה כבר היה מרויח? 20 שניות?

בקיצור, במזל המקרה הסתיים ללא תאונה אבל נראה לי שנהג הברלינגו יצא משם עם פחד מנהיגה, וטוב שכך...

ברשותו של שמר שרשרתי את ההודעה לפה והת'רד ימחק בהמשך היום...

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

• תוכן חדש...