Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור בקלאץ' של פולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, כפי שסיפרתי לכם רכשתי פולו GTI לפני כשלושה שבועות, אך, נראה כי מצבו של הקלאץ' לא נהיה טוב מיום ליום, היום מונה הק"מ עומד על 81000 ק"מ ולרכב עשו קלאץ' מקורי בחברה כאשר המונה היה על 60,000 ק"מ רציתי את עזרתכם במספר שאלות, ראשית, מה הסיכוי שאצליח להפעיל את האחריות על הקלאץ' הקודם שעשו (עברו רק 20,000 ק"מ) ומצבו בכי רע!!! ואם כן כיצד? טיפים יתקבלו בברכה, ולחילופין האם ניתן להשיג קלאץ' חלופי לרכב זה (מקורי עולה יותר מ 3,500 ש"ח) וכמה זה יעלה? אז אנא, לפני שאני פונה למוסך המרכזי אם יש לכם משהו לומר שיוכל לעזור לי או פרטים מאיכן ניתן למצוא קלאץ' תחליפי אני אודה לכם, עמיחי.

פורסם

קודם כל אני מצטרף לדעתו של סיביק נראה לי קצת מוזר שהקלאץ' גמור. אלא אם כן באמת נסעת על נקודת חיכוך עד אילת בהנחה שאתה גר במרכז...

בכל אופן אם באמת הקלאצ' נגמר אני בהחלט לא ממליץ על קלאצ' חדש מקורי.

אלא על קלאצ' של לוק (LUK) זה גרמני והוא טוב בדיוק כמו המקורי. אגב ביום שלישי האחרון החלפתי לפולו קלאצ' שמתי לה של לוק עובד יופי. אגב הקלאצ' עלה 950 ש"ח (רק החלק אני הרכבתי בעצמי ת'קלאצ' טובה לחבר)

בכל מקרה עד כמה שידוע לי אין אחריות על קלאצ' מהסיבות המובנות שהתקינות שלו בהחלט תלויה בנהג.

אשתי למשל עד שהיא למדה איך להשתמש בקלאצ' אוי... שה' ישמור האוזניים שלי היו צורמות!

פורסם

ברשותך, נסה לפרט מה הבעיה? מה זה ?הלך הקלאץ'" - איך אתה יודע לאבחן מה הלך שם?

כבל? אולי משאבה? [אם הדראולי] אולי מותחן של הכבל? אולי קפיץ של הדוושה, אולי מיסב לחץ גווע לו?

בקיצור - זה שעשו לך קלאץ - כלומר החליפו דיסקיות לא אומר שדברים אחרים לא יכולים לההרס.

ספר מה הבעיה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...