Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מתנות חינם - לא סתם הן נמכרות בהנחה של 50% מהמחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הדגם הזה נמכר בעשרות אחוזים מתחת למחירון, מלובינסקי או מכל מוכר אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק באופרייט-ליס, לפני חודשיים המבחר שלהם היה קטן אבל משמעותית יותר איכותי מאשר בלובינסקי, ובונוס - יותר זול ועדיין עם שנתיים אחריות.

כששאלתי לא מזמן עבור חבר על הרכבים במבצע הזה של התשלומים ללא מקדמה ותשלום בסוף, קיבלתי רק רכבים עם קילומטראז' גבוה (הרבה מעל 100K) שכנראה יושבים להם במחסן כבר מעל שנה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

הפרסומת אכן אטרקטיבית, גם אני התקשרתי ללובינסקי, כל המכוניות עם 100 אלף ומעלה, שאלתי אם יש פחות ק"מ, הציעו לי מכוניות עם 80 אלף ב 749 לחודש.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
רק רציתי לעדכן שפרשתי בשיא :)

[ATTACH=CONFIG]523999[/ATTACH]

לא יודע אם שמתם לב, הרכב נשוא השרשור הנ"ל הסתבר כבעל פגמים במשמעות גבוהה...הדיון בדגם יכול להמשך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צ׳ק פוינט חיפה, מסתבר שבד"כ הם לא מאשרים לעשות שם בדיקה כי הוא "מחמיר" לטעמם, אמרו לי תעשה בדיקה בכל מכון אחר חוץ ממנו.

ודי למבין

פורסם
צ׳ק פוינט חיפה, מסתבר שבד"כ הם לא מאשרים לעשות שם בדיקה כי הוא "מחמיר" לטעמם, אמרו לי תעשה בדיקה בכל מכון אחר חוץ ממנו.

ודי למבין

לפני שנה בערך הם גם לא אישרו לבדוק ב מ.מ.מ. כי היו איתם באיזה סכסוך משפטי. מנהל הסניף אמר: "תבדוק איפה שאתה רוצה, אבל אם תבדוק שם לא אוכל לכבד את הליקויים שיימצאו"
פורסם

רכשתי רכב מהסוג המדובר בסניף של לובינסקי טרייד בגלילות.

2015 עם 80K קילומטרים, קיבלתי רכב מסודר לאחר טיפול וטסט לשנה וחצי.

אני משלם עליו 730 שח לחודש במימון ללא ריבית (המחיר הסופי הינו 43,000 - 10,000 פחות מהמחירון המשוקלל).

העסקה מולם היתה טובה וזכיתי לשקיפות מלאה +היסטוריית

טיפולים מיומן הראשון של הרכב.

יש לציין כי מדובר ברכב שהיה בלסינג של היבואן וטופל אך ורק במוסכים של היבואן .

עשיתי בעצמי את מילוי הקצף בסרן האחורי - 20 דקות עבודה

וזה פתר את החריקה (לא מדובר בריתוכים פתוחים אלא מבנה של הסרן שמאפשר פיתול ומשפר את התנהגות הרכב, התכנון הזה יצר רעש בדגמים המוקדמים אך אין כל בעיה בטיחותית).

מתכנן החלפת רצועה יזומה בטיפול הקרוב ומתכוון להמשיך להנות מהרכב המעולה הזה.

לטעמי זו התמורה המקסימלית שניתן לקבל בסכום המדובר.

פורסם
תתחדש. הייתי שוקל לקפוץ למוסך גבע לבדיקה חינם של מצב הרצועה. בק״מ שלך יש סיכוי שהרצועה כבר מפוררת.

תודה,

תוחלף עוד 5000 קמ במוסך הירוק בפתח תקווה.

• תוכן חדש...