Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת המחירים של ה308SW דגם 2016

הייתי עכשיו בלובינסקי

הם מוכרים את הרוב ב50-55 אלף (וגם לא קילומטרז' כזה נמוך)

המבצע של 770 שקל ל60 חודשים (46,200) הוא על 100K ק"מ (המנהל מכירות אמר שיש מצב אולי לדחוף כאלו עם 90K+ אולי גם לתוך זה, אבל גם ככה הפער לא עצום)

ושהמחירים מחירי מבצע אז אין תוספת הנחה

65-70 אלף קילומטר (טסט ביולי-אוגוסט) במחיר 55K, ואם מניחים שגם צריך לבצע טיימינג והכל, זה נשמע לי פחות שוס.

זה המצב, או שנפלתי על מנהל מכירות לא משהו?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קניתי בסניף גלילות מאיש מכירות בשם ליאוניד שהיה ממש סבלני ועשה הכל כדי שאצא מרוצה.

שנת 2015 עם 80K קילומטרים.

המחיר היה 43000 שח מחולק לתשלומים ללא ריבית.

רצועת טיימינג תעלה 2K ואת כל השאר קיבלתי עם הרכב (טסט לשנה + , מצבר , צמיגים , טיפול)

פורסם

אני באוגוסט 2018 קניתי מלובינסקי טרייד גלילות 308SW עם 64 אלף ק"מ ב47 אלף ש"ח...אז אני מניח שאולי תפנה לסניף אחר בשביל לקבל מחירים טובים יותר.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

רכשתי 308sw מאופרייט ליס באוגוסט האחרון - עליה לכביש מרץ 2016, 82K ק"מ, נקייה מתקלות נוכחיות ותאונות עבר (בדיקה שלי שאומתה מול משתמש הליסינג אותו איתרתי באמצעות חבר שעובד באותו מקום עבודה) ב-47 אש"ח.

הציעו מימון כמעט מלא (בניכוי המקדמה בלבד) דרך בנק הפועלים, לא זוכר את הריבית אבל היא הייתה בסביבות הפריים.

הרכב טופל בתקופת הליסינג בשני מוסכים מורשים באזור חיפה שאני מכיר היטב ואופרייט נותנים שנתיים אחריות שדומה מאוד לזאת של לובינסקי.

באותה נקודת זמן ללובינסקי לא היה עם מה להתחרות בהצעה הזאת.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

קנינו בינואר או פברואר מלובינסקי 308 עם 113,000 ק"מ ב 40,000 ש"ח עם אחריות לשנה.

במסגרת האחריות הוחלף מנוע (לחדש בהשתתפות עצמית).

הוצעה הלוואה ללא ריבית אבל עם "עלות הקמה" שבאופן מעשי הריבית כמעט אפסית.

פורסם
שלום,

אני גם כרגע מתלבט אם לקנות SW308 מלובינסקי.

אשמח לשמוע אם יש משהו חריג בהיסטורית הטיפולים.

תודה.

היסטוריה סבבה.

קח בחשבון שבטיפול 60K הוקפצו תקלות שמאופיינות כשרצועת טיימינג מתחילה להתפורר. הוחלף חיישן VVT. לטעמי קח בחשבון החלפת טיימינג וניקוי מערכת מיד לאחר הרכישה.

• תוכן חדש...