Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות מול rentalcars.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כ-5 חודשים הוחלט כי את החופשה השנתית נעשה בבולגריה.

הזמנתי רכב דרך rentalcars בחברה מקומית (אני חושב) שנקראת surprice.

בטופס ההרשמה רשמתי שנגיע בשעה 12:00 (הטיסה הייתה אמורה לצאת מישראל ב-09:00).

לאחר עיכוב של שעה וחצי בישראל, הגענו לבולגריה בשעה 15:00 בערך ועד שהגענו לדלפק ההשכרה היה כבר 15:45.

הפקיד בקבלה אמר לי שבגלל שאחרתי ביותר משעתיים ההזמנה מבוטלת ואין החזר כספי.

מיותר לציין שלצעוק על פקיד אנטיפט שיודע מילה וחצי באנגלית לא ממש עוזר.

נאלצתי לשכור רכב מחברה אחרת בעלות גבוהה יותר.

לאחר שחזרנו לארץ, פניתי לשירות הלקוחות של rentalcars (בעברית אגב) ונאמר לי ע"י הנציג הישראלי שאין מה לעשות, זו המדיניות שלהם (שלא כתובה אגב בתקנון שלהם באתר) ושמבחינתם אני יכול לתבוע אותם.

מבחינתם אם איחרתי עד שעתיים לאסוף את הרכב, ההזמנה מבוטלת, אין רכב ואין החזר כספי.

מה ניתן לעשות במצב כזה?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם (נערך)

קצת סדר...

יש להם באתר מקום להזין את מספר הטיסה שאתה מגיע איתה, כך שחברת ההשכרה יודעת האם אתה מאחר בגלל הטיסה או סתם לא הגעת.

האם הכנסת באתר את מספר הטיסה?

אם כן אז יש מקום לתבוע את

rentalcars

בארץ הרי החיוב היה שלהם, והפרטים של הכנסת מספר הטיסה הוא אצלהם.

נקודה נוספת היא חברת התעופה, הרי יש לך הוכחות על הנזק שנגרם לך בגלל חברת התעופה, תנסה לשלוח מכתב עם פירוט הנזקים לחברת התעופה.

ולבסוף .. הרי אם הם חייבו את הכסף של ההשכרה, אז לכל היותר היו צריכים להשאיר את הרכב בחנייה לכל התקופה .. הרי הוא שולם.

אם הם השכירו אות מיד אחרי שעתיים .. אז לא נגרם להם נזק מהותי ..

האותיות הקטנות של

rentalcars

פרטי טיסה - אם אתם מגיעים בטיסה, אנא ציינו את מספר הטיסה כדי שנוכל להעביר את הפרטים לחברת השכרת הרכב (כדאי שתעשו זאת לפחות שלושה ימים לפני שתאספו את הרכב שלכם). תוכלו לציין את מספר הטיסה בעת הזמנת הרכב שלכם. כדי להוסיף את מספר הטיסה להזמנה שכבר ביצעתם, לחצו על 'נהל הזמנה' בחלק העליון של העמוד. אנא ודאו שהזנתם את מספר הטיסה שלכם ולא מספר אחר שייתכן שנשלח אליכם מחברת התעופה, כמו למשל, מספר אישור ההזמנה. לא נהיה אחראים למקרה שבו בעיה בטיסה שלכם תמנע מכם לאסוף את הרכב. תוכלו לבחור ליצור קשר עם חברת התעופה שלכם כדי לבקש פיצוי.

עוד תוספת האם היית קורא את האותיות הקטנות היית יכול להקטין את הנזק

אם לא הגעתם בזמן או בתאריך המוסכם בשובר ההזמנה ו/או לא הצגתם את המסמכים הדרושים ו/או לא סיפקתם כרטיס אשראי עם מספיק כסף במסגרת חברת ההשכרה עלולה לא לספק לכם את הרכב. במידה וקורה מקרה כזה:

• אם תתקשרו אלינו מדלפק חברת ההשכרה, הכסף אשר שילמתם יוחזר למעט העלות של 3 ימים להשכרה.
  • אם לא תתקשרו אלינו מדלפק חברת ההשכרה לא יבוצע שום החזר כספי.

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם
קצת סדר...

יש להם באתר מקום להזין את מספר הטיסה שאתה מגיע איתה, כך שחברת ההשכרה יודעת האם אתה מאחר בגלל הטיסה או סתם לא הגעת.

האם הכנסת באתר את מספר הטיסה?

אם כן אז יש מקום לתבוע את

rentalcars

בארץ הרי החיוב היה שלהם, והפרטים של הכנסת מספר הטיסה הוא אצלהם. - למיטב זיכרוני רשמתי מספר טיסה

נקודה נוספת היא חברת התעופה, הרי יש לך הוכחות על הנזק שנגרם לך בגלל חברת התעופה, תנסה לשלוח מכתב עם פירוט הנזקים לחברת התעופה.

ולבסוף .. הרי אם הם חייבו את הכסף של ההשכרה, אז לכל היותר היו צריכים להשאיר את הרכב בחנייה לכל התקופה .. הרי הוא שולם.

אם הם השכירו אות מיד אחרי שעתיים .. אז לא נגרם להם נזק מהותי ..

האותיות הקטנות של

rentalcars

פרטי טיסה - אם אתם מגיעים בטיסה, אנא ציינו את מספר הטיסה כדי שנוכל להעביר את הפרטים לחברת השכרת הרכב (כדאי שתעשו זאת לפחות שלושה ימים לפני שתאספו את הרכב שלכם) תוכלו לציין את מספר הטיסה בעת הזמנת הרכב שלכם. כדי להוסיף את מספר הטיסה להזמנה שכבר ביצעתם, לחצו על 'נהל הזמנה' בחלק העליון של העמוד. אנא ודאו שהזנתם את מספר הטיסה שלכם ולא מספר אחר שייתכן שנשלח אליכם מחברת התעופה, כמו למשל, מספר אישור ההזמנה. לא נהיה אחראים למקרה שבו בעיה בטיסה שלכם תמנע מכם לאסוף את הרכב. תוכלו לבחור ליצור קשר עם חברת התעופה שלכם כדי לבקש פיצוי.

עוד תוספת האם היית קורא את האותיות הקטנות היית יכול להקטין את הנזק

אם לא הגעתם בזמן או בתאריך המוסכם בשובר ההזמנה ו/או לא הצגתם את המסמכים הדרושים ו/או לא סיפקתם כרטיס אשראי עם מספיק כסף במסגרת חברת ההשכרה עלולה לא לספק לכם את הרכב. במידה וקורה מקרה כזה:

• אם תתקשרו אלינו מדלפק חברת ההשכרה, הכסף אשר שילמתם יוחזר למעט העלות של 3 ימים להשכרה. - ניסיתי. אמרו לי לך תחפש ת'חברים ש'ך.
  • אם לא תתקשרו אלינו מדלפק חברת ההשכרה לא יבוצע שום החזר כספי.

לא ציינתי בתחילת הפוסט אבל אולי זה רלוונטי, היו איתנו זוג חברים שביצעו בדיוק את אותה הזמנה רק שהם כתבו שנגיע בשעה 14:00. גם להם לא חיכה רכב כפי שהוזמן (כלומר חיכה רכב, אבל לא מה שהם הזמינו ולא היה אוטומט כפי שהזמינו) ולבסוף חברת ההשכרה העמידה לרשותם ב.מ.וו 730 ולא רנו פלואנס כפי שהוזמן כיוון שזה היה הרכב האוטומטי היחיד שהיה להם. הם רדפו אחיו 3 ימים כדי להחליף לו את הרכב לפלואנס.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

נתחיל בזה שתבדוק באתר אם רשומה אצלך מספר הטיסה על ההזמנה.. כי אז הם מחוייבים לך, אם זה רק זיכרון שלך אז שוב

הם צריכים להוכיח שלא רשמת.

אם התקשרת מהדלפק להגיד שלא מוסרים לך רכב, אז לפי התקנון הם צריכים לחייב אותך רק על 3 ימים, יש לך הקלטה של השיחה?

באיזה חברת תעופה הזמנת? אם זאת חברה נורמלית , אז תאסוף מסמכים ותגיש להם.. יש לך סיכוי שהם יפצו אותך בלי יותר מידי בעיות,

אבל רק אם יהיו לך מסמכים מסודרים .. ולא סתם על מייל.

ואחרון חביב.. לקח לכולם ...

לקרוא את האותיות הקטנות, להבין מה משמעות הזמנת רכב לשעה ספציפית ..

נראה שלא היה לך סיכוי להגיע לרכב בכל מקרה. אפילו אם הטיסה הייתה יוצאת בזמן.

לי כבר יצא להגיע לרכב 4 או 5 שעות לאחר שעת ההזמנה, תמיד נתנו לי רכב.. אבל אלו היו החברות הגדולות לא חברה מקומית.

פורסם

הגרסא האמריקאית לטיפול במקרה הזה - שיחת טלפון לחברת האשראי שחייבו אותך על שירות שלא קיבלת, עושים לבית העסק רוורסל ושיתחיל לשבור את הראש להוכיח שאין לו אחות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

למה אחרי 5 חודשים אתה שואל??

על כמה כסף מדובר?

מגיגול קטן נראה שמדובר בחברה ביקורות רעות...

פורסם

שאלה

אני גם הזמנתי רכב דרך rentalcars

דרך sixt בבריסל.

הכל היה בסדר, ואפילו קיבלתי שידרוג מהנציגה ה'נחמדה' בחינם לסטיישן.

לפני שבוע חזרנו וקיבלתי חיוב של 84 יורו.

למרות שלא הסכמתי ב100% לזה!

מה אני יכול לעשות בכדי לגרום לביטול החיוב הנל?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תפנה לשירות הלקוחות של sixt להבין על מה החיוב של ה84 יורו האלה, אולי הסבת דו״ח או משהו כזה.

לגבי פותח השרשור לא בטוח שיש לחברות התעופה איך לעזור לך חבר, כי הטיסה איחרה ביחסית מעט זמן בחוקים של שירותי התעופה ולכן זה נחשב איחור סביר.

אם הזנת מספר טיסה בהזמנה אז חברת ההשכרה הייתה צריכה לדעת שאתה מאחר ולשמור לך את הרכב, אם לא זה בעייתי אבל זה מדיניות שמשתנה בין חברות השכרה ותלוי בגודל הציי שלהן לרוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
זה לא גרסא ישראלית?

אני לא יודע מה קורה בארה"ב, אבל אם ביטלת עסקה שלא כדין כמו במקרה הזה (בתקנון רשום שאין החזר, עם כמה שזה מעצבן) , סיכוי סביר שחברת האשראי לא תבטל ותחייב אותך בעלויות פתיחת תיק או במקרה הרע היותר חברת האשראי תבטל ואתה תחטוף תביעה מהחברה שעשית איתה את העסקה.

אגב קרה לי גם, איחור בטיסה, הגעתי לדלפק של SIXT גרמניה והם היו מספיק נחמדים בשביל להסביר לי שאת הרכב שלי לקחו והם לא חייבים לספק לי רכב אחר, אבל הם ניסו בכל זאת והצליחו למצוא משהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תוכן חדש...