Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. האם יש לצפות לבעיות בריפוד עור ברכב בההשוואה לריפוד בד , לדוגמא: התחממות המושב בחניה בשמש ? תחושת התחממות / הזעה ליושבים? ״ עדין״ יותר? תודה

פורסם

כל מה שכתבת למעט עניין העדין.

דווקא ריפוד עור נשמר טוב לאורך זמן בפרט אם מטפחים אותו. מאוד מאוד קל לניקוי בהשוואה לבד, אבל ללא ספק בארצנו הרותחת לטעמי לפחות עדיף ריפוד בד

פורסם (נערך)

אם אתה מדבר על ה XV החדשה, המושבים משולבים עור ובד.

אז החום וכו' לא כל כך נורא.

לא מרגיש הבדל בין רכב עם מושבי בד בלבד למושבים ב XV.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
פורסם

היה לי כחודש וחצי הקיץ רכב חלופי עם ריפודי עור. לטעמי אמנם עלולים להיות מעט חמים יותר בכניסה לרכב שעמד תחת השמש הקופחת, אבל מתקררים צ'יק צ'אק ואני מרגיש שאני מזיע עליהם פחות בימים חמים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

מזכיר את עניין הצבע השחור שמתחמם בקיץ.

יש לי רכב שחור עם ריפודי עור, ולאשתי רכב לא שחור עם ריפודי בד.

אצלי אני נהנה יותר מכל הבחינות, תופעות הלוואי זניחות.

פורסם

זה משתנה בין אנשים ובין איכות העור והמושב.

אם אתה סובל מהזעת יתר אז נסיעה בשמש עם מושבי עור לא איכותיים (גם עם מזגן) תגרור להזעה בגב והישבן.

ברכבי יוקרה מושבי העור הם בעלי חורים קטנים שעוזרים לאיוורור ואם שילמו גם אקסטרה אז גם עם מיזוג שמגיע מהמושב עצמו.

וזה רק בשביל לקרר את הישבן ואת הגב בקיץ.

סתם לדוגמה את הסטוניק משווקים בארץ עם מושבי עור משולב בד רק בגלל האקלים (יצרן קיה כותב שאלו מושבים מותאמים לאקלים חם),

באנגליה הסטוניק מגיע עם מושבי עור מלאים מאחר וקריר שם יותר.

אני מזיע המון בקיץ, והחלפתי ספות עור בבית לבד רק בגלל שלא יכלתי לשבת עליהן בלי להדליק מזגן.

אז לי עדיף מושב משולב.

פורסם

לא ברכבי יוקרה, אלא בכל מושבי עור מלאים (בסיס המושב). החורים מאפשרים אוורור טבעי. בחלק מהדגמים ישנו קירור מושבים שמזרים אוויר קר דרך אותם חורים.

פורסם

עור מלא - אוי וייזמיר, איום ונורא.

עור מחורר - עדיין רע, אבל פחות.

עור חלקי - יענו רק בצדדים לקישוט, כשהרוב זה אלקנטרה - סבבה, אין טענות.

לא יודע מה יש בדיוק בסובארו, כדי שתבדוק במו עיניך איזה שילוב יש שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה זה עור מלא או עור מחורר? במושבי עור מלאים, בסיס המושב תמיד יהיה מחורר. בדיוק כמו בד נושם, גם העור צריך לנשום.

• תוכן חדש...