Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו נכנס בנו בקיה בזמן שהייתה בחנייה והשאיר פרטים.

הפגיעה היא בשתי דלתות. לא משהו רציני מאוד, אלא כמה פגיעות קטנות של עיקום בפח.

מוסך מורשה נתן הצעת מחיר של כ-3200 ש"ח עבור פחחות וצבע של 2 דלתות.

העניין הוא שהמוסך טוען שהשמאי יקבע גם ירידת ערך בגלל צביעת הדלתות. אני לא יודע אם צודק או שסתם דוחק בנו להפעיל ביטוח כי הם איתו בהסכם.

הפוגע מוכן לשלם 2700 במזומן (אני לא חייב מבחינתו לתקן) או מציע להפעיל ביטוח.

מה אתם מציעים?

לתקן דרך הביטוח שגם (אולי) אקבל ירידת ערך אבל דורש התעסקות עם ביטוחים?

לקחת 2700 במזומן? ואם כן, מה עדיף לכשאמכור את האוטו? תיקון וצבע שעלול להוריד ערך או לא לתקן בכלל (אני יכול לחיות עם זה)?

תודה!

פורסם

איזו שנה האוטו?

קח בחשבון שאחרי שיצבעו את הדלתות אז יראו בבדיקה שצבעו אותן ולכן זה יגרור ירידת ערך לרכב.

גם האיכות של הצבע לא תהייה תואמת לצבע מקורי.

אם אין פגיעה לצבע ורק עיקום אז מציע לך לבדוק במוסך פחחות שעובד בשיטת PDR.

תקפוץ למומחה PDR שמומלץ פה בפורום ותבדוק מה הוא יגיד.

פורסם

קיה ספורטג' שנת 2015.

בדיוק בגלל זה חשבתי שעדיף לקחת את הכסף (כפיצוי על המכה ועל האסתטיקה שיכולה לפגוע כשארצה למכור) ולא לתקן בכלל, מאשר לתקן עם הביטוח ואז גם יראו את ההבדלי צבע וגם תהיה ירידת ערך במכירה.

יש קצת שפשוף של הצבע.

פורסם

לדעתי, קח את הכסף וכל עוד המצב לא קטסטרופה ולא מפריע לך יותר מידי תשאיר את זה כך.

אישית רק מהכאב ראש להסביר לקונית עתידיים מה עבר על הדלתות הייתי מעדיף להשאיר כדי שיראו את הנזק בעצמם.

אם תרצה לתקן בעתיד, לדעתי במוסך שלא דרך הביטוח תוכל לקבל הצעות מחיר טובות יותר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אוטו יחסית חדש אז תקפוץ למומחה PDR ותבדוק מה הוא יכול לעשות.

מסיפורים פה בפורום הם עושים עבודה טובה שלא מורידה ערך לרכב כי לא יראו שהאוטו אפילו עבר תיקון.

ושהנהג הפוגע ישלם לך על התיקון. או לפחות חלק ממנו.

פורסם

במידה ואני מזמין שמאי על חשבוני ותובע את הביטוח שלו (אני לא רואה מצב שהתביעה תידחה כי הפוגע מודה בפגיעה) והשמאי קובע נזק + ירידת ערך, האם אקבל את הסכום ישירות מחברת הביטוח שלו או שאהיה חייב לתקן?

• תוכן חדש...