Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבעלותי ניסאן מיקרה 2011 שעשתה כבר מעל 200K קילומטרים.

הפחד האמיתי שלי הוא שילך לי הגיר הרציף בקרוב(למרות שאין שום סימנים). הבנתי מחיפוש בפורום שזה גיר שיכול ללכת אחרי פחות מ100k אבל בעיקר בגלל עמידה בפקקים. הנסיעה שלי היא 95% נסיעה בשיוט בכביש בין עירוני הררי כמעט בלי פקקים.

על הרכב אני כנראה לא אקבל יותר מ14K במיוחד שהוא במקור מליסינג וגם שיש לו פגיעת שילדה מקדימה וגם ממיר קטליטי שמדליק את הנורה פעם בחודש בערך.

כרגע הרכב מצוין ועם צריכת דלק אמיתית של 1 ל16 וללא שום בעיות מכניות.

אשמח לתובנות שלכם.

תודה

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם (נערך)

מי אמר לך שהגיר יתפוצץ ב 100K ?

אני ממליץ שתמשיך לחיות בפחד עם הרכב הזה.

זה שומר על עירנות וגם זו האפשרות הכי משתלמת.

נ.ב. חזור לדווח לנו בק"מ 100001

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נניח וילך הגיר, הכסף שתפסיד על מכירה וקנייה של רכב חדש יהיה הרבה יותר גבוה מאשר לשלם על שיפוץ או החלפת הגיר. צריכת דלק של 1 ל 16 ואפס סיבות להחליף רכב הן סיבות מעולות להשאר עם הרכב.

כשתרצה להתחדש/ התרחבות המשפחה רק אז תחליף...

Miata ND2

פורסם (נערך)
נניח וילך הגיר, הכסף שתפסיד על מכירה וקנייה של רכב חדש יהיה הרבה יותר גבוה מאשר לשלם על שיפוץ או החלפת הגיר. צריכת דלק של 1 ל 16 ואפס סיבות להחליף רכב הן סיבות מעולות להשאר עם הרכב.

כשתרצה להתחדש/ התרחבות המשפחה רק אז תחליף...

דווקא במקרה הזה אל תהיה בטוח,אנחנו לא יכולים לדעת מה האפשרויות של פותח הנושא להשתדרג (לא את היכולות הפיננסיות שלו בכללי,אולי בכלל מעוניין ברכב משומש אחר משנתון גבוה יותר ולא חדש וגם לא בדקנו את הגיר ויודעים מה מצבו כרגע).

באופן כללי,תיקון גיר כזה עלותו קרוב למחיר של הרכב הזה (מדובר על תיקון/שיפוץ,שלא הרבה מכוני גירים ייכנסו אליו) -זה גיר רציף ולא אוטומטי רגיל,העלויות שונות,החלקים יקרים יותר וכדי "להוזיל" עלויות יצטרכו להמר על גיר מיבוא/פירוק שלך תדע כמה יחזיק וגם כאן לא תסיים סיפור כנראה בפחות ממחצית הערכת שווי הרכב.

פותח הנושא- אם יש לך סכום משמעותי נזיל (לא הלוואה שלא תוכל לעוד בה -הערכה שלי שתזדקק לאיזור ה 20-30K כיוון שאתה אופטימי לגבי הסכום שיתקבל ממכירת ה"נבלה" יוצאת ליסינג עם תאונת שילדה וק"מ גבוה)אז ייתכן וזו נקודת הזמן ואם לא,אז סע עם הרכב עד לתקלה המשביתה ואז תחשוב קדימה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

הקילומטראז' הוא הרבה יחסית לכל רכב ולא קשור לגיר הרציף,במכוניות של קונצרן פולקסוואגן מזמן היית במסך על בעיות של גיר ובעיות אחרות.

ניסאן מיקרה הוא אחד הדגמים המוצלחים של ניסאן האמינות והשיקול של הגיר הרציף הוא לא שיקול,תקפיד להחליף שמן גיר מקורי ואת 2 הפילטרים כל 60000 קמ ללא קשר להנחיות יצרן .

ברכב הבא שתקנה לא בטוח שלא תיפול על תקלות

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

הכי זול יהיה להישאר איתו כי תקבל עליו במכירה לא יותר מכמה אלפים בודדים והרכב עם טיפול נכון וקצת מזל יכול לשרת אותך עוד הרבה זמן ללא תקלות.

מצד שני, אם יש לך קצת רזרבה מומלץ לנצל אותה לקניית רכב בטוח יותר לאור תוואי הנסיעה שלך.

פורסם

לא תוכל למכור ב-10K אפילו. לדעתי, עם נתונים כאלו עדיף לך לנסוע איתו עד שיתפרק סופית או עד שתוכל לרכוש רכב אחר ללא הסכום של הניסן מיקרה.

פורסם

תודה רבה לכולם - כרגע אשאר עם הרכב כי אני מבין שאין לי הרבה מה להפסיד. אם אני אצליח לשרוד איתו עוד שנתיים ואז הוא ימות לגמרי יוצא שזה באמת יותר משתלם.

באמת הבעיות היחידות בכל התקופה שהוא אצלי זה פעם אחת שהיה צריך להחליף קויל וממיר קטליטי שמדליק כל הזמן את נורת המנוע. בקיצור רכב מאוד מומלץ למי שאוהב חיסכון בדלק.

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

• תוכן חדש...