Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לקנות חזרה 106 ראלי ?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ולמי שלא זוכר הנני יוני (בעבר עם ה 106 ראלי)

טוב נראה לי שאף אחד לא זוכר אותי , מכרתי את הראלי שלי לפני שנה בגלל חוסר $$$.

יום שישי האחרון אני מסתובב ברחובות הרצליה, רואה איזה ערס עם ראלי לבנה ואומר לעצמי , "אהה אולי הוא מוכר? "

ואללה מוכר!

אז ככה ראלי 96 לבנה יד 3 , היד 2 הוא אמר שהיה שייך לבחור בשם אלעד בערך בן 29 ,

הוא קנה אותה לפני 4 חודשים והוא רוצה למכור, למה? שאלה טובה ותירוצים יפים

יש לו 130 אלף קילומטר וזה לא רע ,

אז אם מישהו יודע משהו על אותה הראלי ודוגאמות ובלה בלה בלה ויכול לנדב לי אני אשמח, שאלה עוד יותר חשובה היא מה המחירון של ראלי שנת 96 עם כל התוספות של השנה כולל המזגן ח"ח נעילה מרכזית והשטויות האלה, יש לו גבות שזה ממש מעניין לי את הביצה השמאלית,

תודה באהבה שלכם יוני

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

בקשר למחירון, בעלות שיחת טלפון ליצחק לוי תוכל לברר..או באתר!

הנתונים באמת נשמעים טובים, זה שהוא מוכר אחרי 4 חודשים נשמע קצת חשוד, אבל לא מרתיע מידי!

הייתי בודק אותה ב-7 עיניים לפני שנוגע בה!

ואם היא בסדר והכל טוב ויפה אז תחזיר את הראלי לחיכך!

פורסם

יוני -

אבקשך לבצע חיפוש בנושא קניית ראלי בפורום זה... הנושא נטחן עד עפר דק מאוד מאוד בשרשורים מרובי תגובות כמו זה - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59232&highlight=%F8%E0%EC%E9.

בזאת אני מודיע חגיגית למשתתפים בדיון שכל תגובה בנוגע למחיר תימחק, לתשומת ליבכם.

את המחירון תוכל לקבל מלוי יצחק ואת מחיר השוק כבר תלמד מקריאה או מהשוק עצמו.

בהצלחה!

מוטי.

פורסם

היי יוני...

עצה שלי היא לחסוך עוד קצת מזומנים ולחפש ראלי דור שני..

תתקדם הלאה..הרבה הלאה.

בהצלחה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...