Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם אתם עושים מאמץ לדווח בוויז על מפגעים, פקקים ומשטרה?

עד כמה זה חשוב לכם לקחת חלק ולתרום?

אני מרבה לדווח בוויז כל עוד יש לי את האפשרות הטכנית ומבלי לפגוע בריכוז בזמן הנהיגה.

הדיוחים של משתמשים אחרים תרמו לי רבות בעבר וחסכו לי זמן רב וכסף.

חשוב לי לתרום חזרה.

מה שכן, אופן הדיווח מסורבל מדי לטעמי, יותר מדי לחיצות ואפשרויות. היה נחמד ליצור כפתורי דיווח מהיר לדיווחים העיקריים.

fb47f33497c701ff675538cf23f5e66f.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

כאשר אני נוהג לבד ברכב אני לא מעז לגעת בנייד וכו'.

חבל שאין אפשרות לדווח באמצעות פקודות קוליות.. זה נראה לי בדיוק מה שחסר.

פורסם
כאשר אני נוהג לבד ברכב אני לא מעז לגעת בנייד וכו'.

חבל שאין אפשרות לדווח באמצעות פקודות קוליות.. זה נראה לי בדיוק מה שחסר.

אני חושב שזה משהו שאוטוטו אמור להגיע .. בכל אופן נמצא בפיתוח.

פורסם

בדיוק אותו דבר! לא נוגע בטלפון בזמן נהיגה לא משנה מה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כשיש משהו מספיק מסוכן ששווה דיווח אני מדווח, הדיווח דווקא דיי מהיר ושופר במשך הזמן ובקושי מוריד מהריכוז, מה גם שכשלוחצים על הכפתור הראשוני של הדיווח עוד לפני בחירת האזהרה מיקום הדיווח נשמר ואפשר להמשיך בעמידה הבאה

Miata ND2

פורסם

קרה לי ליד הבית שלי ממש בפניה האחרונה בערב שחסמו לי את הכניסה בגלל עבודות בניה, מה שגרם לי סיבוב שלם(סדרת רחובות חד סטריים).

כשנתקלתי בחסימה דיווחתי עליה והסתובבתי ל10 דקות סיבוב כדי להצליח להגיע הביתה וככה נגמר לי היום, בבוקר הוויז צפצף בשמחה להודיע לי שמעל 50(!) אנשים אמרו שהדיווח שלי מועיל - הייתי בהלם.

אני מדווח רק בדיעבד אם אני קרוב ליעד בדרך כלל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני מניח שפותח השרשור התכוון לשימוש הוייז במולטימדיה של הרכב ולא בטלפון הנייד.

אני לא מדווח, תפריט הדיווחים לא פתוח אצלי אלא רק המסך הראשי של מפת הדרך.

מה שכן, כאשר מופיע אצלי דיווח אני משתדל ללחוץ על כפתור הלייק כאשר אני רואה שהדיווח נכון כדאי שמערכת הוייז תדע שהדיווח עדיין עדכני.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא מדווח.

סגלתי לעצמי הרגל לא לגעת- בטלפון בזמן הנסיעה וטוב שכך.

היו נוטיפיקציות של הווטסאפ במבך המולטימדיה ובטלתי אותן.

עדיף כמה שפחות הסחות דעת.

פורסם

מדווח על פקקים - כאשר אני בפקק. אם יש לידי אחד הבנים ומצב הרוח שלו מאפשר - הוא יתעסק בדיווחים בזמן שאני נוהג (ולהפך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתקופה שבה כביש החוף בין פולג להרצליה היה פקוק מאוד, הייתי מציב עשרות שוטרים פיקטיביים בנת'צ. אם הייתי במצב עמידה הייתי רואה שהדיווח התקבל.

מאז שנפתח 531 -20 התנועה זורמת יותר

:turn-l:
פורסם

יש פונקציית דיווח מהיר למפגעים עיקריים; אתה גורר את כפתור הדיווח שמאלה, ומקבל 3 אפשרויות לפי זווית הגרירה.

כמות האנשים באשכול שמדווחים על דיווחים פיקטיביים מאוד מטרידה. סה"כ יחזור אליכם כמו בומרנג.

• תוכן חדש...