Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אתם עושים מאמץ לדווח בוויז על מפגעים, פקקים ומשטרה?

עד כמה זה חשוב לכם לקחת חלק ולתרום?

אני מרבה לדווח בוויז כל עוד יש לי את האפשרות הטכנית ומבלי לפגוע בריכוז בזמן הנהיגה.

הדיוחים של משתמשים אחרים תרמו לי רבות בעבר וחסכו לי זמן רב וכסף.

חשוב לי לתרום חזרה.

מה שכן, אופן הדיווח מסורבל מדי לטעמי, יותר מדי לחיצות ואפשרויות. היה נחמד ליצור כפתורי דיווח מהיר לדיווחים העיקריים.

חשוב לי לתרום, ואני משתדל אף להשתתף בעריכת המפה.

תוכל גם אתה להצטרף לקהילת עורכי המפה של וייז כאן, ולעזור אף יותר למשתמשי וייז.

פורסם

תלוי , למשל אם יש פקק מדווח כי גם ככה בעצירה, היה לי מקרה שהיה בור פתוח באמצע הכביש והייתי חייב לדווח (שומר מיקום ומסיים לדווח בעצירה)

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

עצם זה שהוייז פתוח ומנטר את קצב התנועה - זה הדיווח (הפסיבי) הכי משמעותי. ולכן אני משתמש בוייז תמיד - גם (שנראה) שאין צורך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם בגלל זה וגם כיוון שהוא הציל אותי יותר מפעם אחת מפקקים בדרך לעבודה. בהפגנות ביום שני שעבר לא שמעתי בקולו, זה עלה לי שעה בדרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כאשר אני נוהג לבד ברכב אני לא מעז לגעת בנייד וכו'.

חבל שאין אפשרות לדווח באמצעות פקודות קוליות.. זה נראה לי בדיוק מה שחסר.

זמין כבר בארה"ב לאנדרואיד.

בטח יקח כשנה-שנה וחצי עד שיגיע לכן.

אני מחכה ליום שיהיה ממשק למצלמות דרך / מצלמות של הרכב ואז הדיווח יהיה אוטומטי על מפגעים. עם רמת עיבוד התמונה של היום זה לא יהיה פחות טוב מדיווחים אנושיים והרבה הרבה יותר בטוח (ואמין)

פורסם

מדווח ככל שאני יכול. על כל דיווח מקבל 6 נקודות, ככה צברתי מלא נקודות ואני ממיר אותן לקפה ביילו כמעט בכל עצירה לתדלוק. שווה מאוד.

זה גם לא גורע לך מהנקודות, רק נרשם שמימשת. זה כאילו שיש לך שתי יתרות של נקודות - סה"כ ולמימוש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תצאו מהמרכז, אני משתמש בוייז פעם בחודש (ואני גר 20 ק"מ מהעבודה) :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מדווחת בכלל.

הנייד בתוך התיק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמות האנשים באשכול שמדווחים על דיווחים פיקטיביים מאוד מטרידה. סה"כ יחזור אליכם כמו בומרנג.

איזה בומרנג? לא מטרידים אותי דיווחים פיקטיביים על שוטרים (או אלפקות) על הכביש. אני רק שמח לגלות שאני לא לבד במלחמת הדון קישוט שלי.

מדווח ככל שאני יכול. על כל דיווח מקבל 6 נקודות, ככה צברתי מלא נקודות ואני ממיר אותן לקפה ביילו כמעט בכל עצירה לתדלוק. שווה מאוד.

לא הכרתי את הסידור. הדיווחים הפיקטיביים שלי כנראה היו שווים הרבה קפה (לפעמים הייתי מגיע למגבלת הדיווח של התוכנה). אני מניח שצריך להרשם בשביל זה (ואני לא רשום).

:turn-l:
פורסם
תצאו מהמרכז, אני משתמש בוייז פעם בחודש (ואני גר 20 ק"מ מהעבודה) :)

לא גר במרכז, נוסע 30 ק"מ לעבודה, ומפעיל וויז אפילו בנסיעה בתוך העיר. כמובן, כל זה לא לצורך ניווט בכלל, אלא להתרעות.

פורסם

לא נוגע בסלולארי בזמן נהיגה, יש את המסך על מערכת המולטימדיה אבל דיווחים לא מדווח (אפילו שאפשר דרך מסך המולטימדיה וזה חוקי בניגוד לנגיעה במסך הטלפון)

קובי

:-)

• תוכן חדש...