Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי תקציב של בערך 45000 לרכב ראשון, נוסע בעיקר עירוני. חשוב לי שיהיה אמין ולא בעייתי מדי שאני אצטרך לבקר איתו במוסך יותר מדי.

אשמח גם לאבזור כמו מצלמת רברס ומולטימדיה אבל זה לא קריטי.

שני הרכבים האלו עלו כאופציות ורציתי לשאול איך הן בצריכת דלק, נוחות נסיעה בעיר בעיקר אבל גם מחוץ לעיר, בידוד רעשים וכו'.

פורסם

הייתי הולך על ה308, רכב מצויין, שקט, כיפי, נוח וחסכוני.

רק לשים לב לרצועת הטיימינג המתפוררת, כדי להיות בראש שקט עדיף לקנות אחת אחרי בדיקה ולהכניס אותה ישירות למוסך להחלפת רצועת טיימינג, יש מוסכים שעושים זאת סביב ה1500 ש"ח, ולזכור כל 3 שנים להחליפה.

פורסם

שנתון ? יש הבדל בפוקוס 2014 ל2015

אגב את 2014 ניתן למצוא במגרשים במחירי ריצפה כולל אחריות לשנה,

פורסם

ה308 רכב מעולה,יש לנו שתיים מודל 2014 ,אחת עם 278000ק"מ,והשנייה עם 62000ק"מ,שתיהן מוכיחות אמינות מושלמת.

הרכב זריז,נוח,מהנה מאד לנהיגה ואיכותי.

כמו שנאמר לך אם לא החליפו טיימינג כדאי מאד לעשות,עניין של 1500ש"ח.

פורסם

הפיז'ו החדש רכב מצויין ומהנה לנהיגה. תמורה מהדרת לכסף. ןאם אתה מוכן לסטיישן - לובינסקי טרייד (הידועים לשמצה... מתקנים את המכוניות בעסקאות הללו בחלפים סיניים...) מציעים מכוניות כאלו במחיר מצויין. רק תבדוק בעצמך את הרכב ואל תסמוך עליהם...

פורסם

אם רכב שנת 2015 עם 20 אלף קילומטר , עדיין צריך לעשות טיימינג?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

שים לב שבלובינסקי טרייד יש מלאי גדול של 308 סטיישן 2015, החל מ 34,990 שקל כולל שנתיים אחריות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שים לב שבלובינסקי טרייד יש מלאי גדול של 308 סטיישן 2015, החל מ 34,990 שקל כולל שנתיים אחריות.

הסטיישן קצת פחות רלוונטי אליי

פורסם

אם אתה רוצה להוריד עוד עשיריה על רכב זהה שיתן לך יותר מרחב וגם אחריות מורחבת...היי, מי אני שאעצור אותך :wink:

פורסם
אם אתה רוצה להוריד עוד עשיריה על רכב זהה שיתן לך יותר מרחב וגם אחריות מורחבת...היי, מי אני שאעצור אותך :wink:

אין אצלם את הלא סטיישן? :cry:

פורסם

בטוח שיש אבל אני לא יודע באיזה מפרט/ מבצע/ תנאים ומחיר.

פורסם
הפיז'ו החדש רכב מצויין ומהנה לנהיגה. תמורה מהדרת לכסף. ןאם אתה מוכן לסטיישן - לובינסקי טרייד (הידועים לשמצה... מתקנים את המכוניות בעסקאות הללו בחלפים סיניים...) מציעים מכוניות כאלו במחיר מצויין. רק תבדוק בעצמך את הרכב ואל תסמוך עליהם...

רק בשוליים קצת צורם ה"חדש" כשמדובר בפז'ו, האוטו כבר בן 5 וגם מתבשל לו כנראה כבר המחליף. הפוקוס אגב כבר הוחלפה.

• תוכן חדש...