Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב שבלובינסקי טרייד יש מלאי גדול של 308 סטיישן 2015, החל מ 34,990 שקל כולל שנתיים אחריות.

הלכתי לבדוק את המבצע , מדובר על רכבים עם החל מ....שים לב , 140000 ק"מ!

אם חשקה נפשך ברכב עם פחות ממאה אלף ק"מ , המחיר מזנק ל 40+

פורסם

שניהם אחלה רכבים.

לנהג הסולידי והרגוע , פיג'ו

לנהג החצוף שאוהב קצת פלפל, הפוקוס (1.5 טורבו)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
הלכתי לבדוק את המבצע , מדובר על רכבים עם החל מ....שים לב , 140000 ק"מ!

אם חשקה נפשך ברכב עם פחות ממאה אלף ק"מ , המחיר מזנק ל 40+

לשלם 40+ לסטיישן כזו עם שנתיים אחריות נראה לי אחלה

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

הבעיה היא סחירות של 308 אחרי שנתיים ובעיקר המחירים המצחיקים אותם לובינסקי טרייד מוכן לתת בטרייד.

אם לוקחים את זה בחשבון ומוכנים לזה , העסקה סבירה למדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יכול לספר על חוויה שלי עם פוקוס 2012 למשך 3 שנים ו 150 אלף ק"מ - במסגרת ליסינג תפעולי

אוטו אמין מאוד, למרות שחרשתי במסגרת עבודתי כל יום משהו כמה 3 שעות בדרכי עפר, האוטו היה אמין מאוד

מאובזר מאוד - דגם טיטניום מציע מערכת סוני מצויינת, בקרת שיוט, תאורת אווירה ועוד כמה דברים נחמדים

כל הדגמים יש להם חיישני אורות וגשם, יש לפורד פתיחה וסגירת חלונות דרך השלט - כולם

הגיר קצת מרגיז בזחילות אבל לא יותר מדי

הגומי של הדלתות נקרעת מהר - לא ראיתי שיש לזה תופעות לוואי נוספות

צריכת דלק עמדה אצלי על כ- 7.4 ליטר ל 100 ק"מ - צריך לזכור שהייתי נגה לסיניג

היה לי נוח מאוד וכיפי לנהיגה, עד כדי שעכשיו כשבאתי לקנות רכב התלבטתי קשות בין CX5 2018 חדשה לבין פוקוס טיטניום 2012-2015 (לפני מתיחת הפנים - כי אחרי מתיחת הפנים המערכת בהתקנה מקומית)

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

המנוע נכון להיום מפגין אמינות, הגיר פלנטרי וגם אמין, נכון לחוות דעת מחול וכשחקרתי בכמה מוסכים בארץ.. מדובר על 1.5 טורבו של פורד

הטיטניום שהבחור דיבר עליה שודכה לגיר החולה של פורד מהשנים הלא טובות של הפוקוס.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...