Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1 - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה פעמים יצא לך לשבת/לנהוג באאודי ואז לעבור מיד לרכב אחר מהמשפחה? כנראה אף פעם

אולי הוא לא שווה את הפרש המחיר, אבל להגיד שאין הבדל זה ממש לא נכון.

יש לי מספיק ניסיון עם פולקסוואגן, אודי, סיאט וסקודה.

לא רואה הבדל ממשי למעט הלוגו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הרכב היה צריך לקבל ביקורת אפילו יותר ארסית ממה שקיבל, תמורה נוראית לכסף.

גם אנשים עם כסף עודף אוהבים להרגיש שהם מקבלים תמורה מסויימת, אם התמורה טובה הם ישלמו הרבה, פה התמורה מעליבה ממש.

אני מקבל את התגובה שלך כמחמאה! ניסיתי להיות הכי אובייקטבי שאני יכול, האבזור לעומת המחיר מבזה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
ב160K אפשר לקנות ct200h היברדי עם רמת אבזור בטיחות 7 , נראה לי אופציה עדיפה .

מבחינת תמורה לכסף, בוודאי, יחד עם עוד עשרות חלופות שהן תמורה טובה לכסף.

מה שכן, הלקסוס מכוערת בצורה קשה, עד כדי כך קשה שהייתי מקצה לה סגמנט נפרד למכוניות מכוערות.

אני חושב שאם מחפשים אלטרנטיבה בסגמנט הזה של "אוטו בנות עם אבא עשיר" דרישות המינימום הן מראה נאה. לגיטימי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
סמל בחרטום? בכל מצב הגולף עדיפה, אם כבר מנוע 3 ציל, אז מעדיף את הפיזו סיטרואן.

חשבתי על זה לא מעט...

יש לי ניסיון די רב עם פיג׳ו 208, השבוע היא עומדת לרשותי שוב, המנוע יותר מורגש ופחות חלק מהוואגיות

Renault Clio RS EDC 200

פורסם (נערך)

אני חושב שגם צ'מפיון הבינו שהמחירון פה הוא על הנייר בלבד. מעניין לשמוע ממישהי שתקנה כמה יצא בסוף.

אני לא מוצא הבדל איכות בין גולף לאודי ליסינג וזו אולי הבעיה הכי גדולה של המותג.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
מבחינת תמורה לכסף, בוודאי, יחד עם עוד עשרות חלופות שהן תמורה טובה לכסף.

מה שכן, הלקסוס מכוערת בצורה קשה, עד כדי כך קשה שהייתי מקצה לה סגמנט נפרד למכוניות מכוערות.

אני חושב שאם מחפשים אלטרנטיבה בסגמנט הזה של "אוטו בנות עם אבא עשיר" דרישות המינימום הן מראה נאה. לגיטימי.

אל תשכח שהלקסוס איתנו מ-2011!!!

פורסם
פרט קטן וחשוב, גם המתחרה העיקרית (מיני One ברמת אבזור Salt) יקרה מעט יותר וגם שם רשימת האבזור חסרה. אז אולי זה לא "קטע" רק של אאודי.

זה רכב של אשתי, keyless קיים בגרסה הבסיסית, מנוע 1500, מערכת סאונד טובה יחסית כבר בגרסת בסיס.

מחיר 150,000 לפני הנחה (אם כי מאוד קשה לקבל הנחות כלשהן)

יותר מזה, A1 מרגישה צפופה יחסית ל-MINI.

הייתי יותר משווה ל-A3

יותר מכך, A1 זה עיצוב שמזכיר לי את סוברו ג'אסטי (מלפני 20 שנה?)

ו-MINI זה איקון עיצובי.

בקיצר, אודי נחה

פורסם
אין טעם בהנחת הנחות שאין לך אפשרות לאשש אותן, לכן גם לא רואה טעם לכבד אותך בתשובה שחל לגביה כלל דומה. די אם אומר שלא מדובר מבחינתי על השערה או ניחוש.

קשוט עצמך ואחר קשוט אחרים.

אני למעלה מ 15 שנה על אאודי ופולקסווגן. ממש לאחרונה החלפתי בין המותגים.

אני מסכים שזה לא שווה את ההפרש במחיר אבל סתם לרשום הצהרות כמו כלום ושום דבר או אוטו של פראיירים זה לא לעניין ומעבר לתגובה שנספרת כתגובה לא תורם לאף אחד כאן.

פורסם (נערך)
יש לי מספיק ניסיון עם פולקסוואגן, אודי, סיאט וסקודה.

לא רואה הבדל ממשי למעט הלוגו

בחייאת, אתה יושב בלאון ואז ב A3 - אותו דבר? אפילו בין גולף ללאון יש הבדל לא קטן.

כנ"ל סופרב ו A4. אפשר להמשיך.

יש הבדל לא קטן. לא לכולם זה שווה את הכסף.

עריכה אחרונה על ידי GTאי

• תוכן חדש...